Arama sonuçları: *

• Users: klaew1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Rx6600xt ekran kartı almalı mıyım

https://www.hepsiburada.com/msi-radeon-rx-6600-xt-mech-2x-8g-oc-rx-6600-xt-8gb-gddr6-displayport-x-3-hdmi-x-1-ekran-karti-pm-HBC00000GSMF0 Rtx3050 kullanıyorum sizce bunu almalı mıyım taksit imkanıda olunca uygun geldi fiyatı
  2. K

Çözüldü✓ Ek ram aldım ama aynısı mı anlamadım yardım

16 gb ramim vardı bir 16 daha aldım fakat üzerindeki kodlar farklı daha açmadım eğer ki aynı değil ise iade edicem HX432C16FB3A/16 bende olan KF432C16BB1/16 bana gelen kullansam sıkıntı yaşar mıyım
  3. K

Yardım İ5 11400f den geçilecek işlemci

Asus prime h510m-k anakart uyumlu olması lazım ya da anakart + işlemci olarak max 10 bin civarı ddr4 ram kullanıyorum
  4. K

Çözüldü✓ Sistemim performans olarak yetmemeye başladı yükseltme önerisi

nereden yükseltmeye başlamalıyım ve 2.elde sıkıntı yaşar mıyım bütçe max 10bin işlemci İ5 11400f anakart asus Prime h510m-k ekran kartı rtx3050 16gb tek slot ram
  5. K

Motor için takip cihazı önerisi

motorist ve turuncu takip cihazı arasında kaldım hangisi daha iyidir kullanan varsa yorumları nedir?
  6. K

Windows ses neden bu kadar cpu kullanıyor bilen var mı?

yardımcı olabilecek çözüm önerisi ?
  7. K

Windows ses yüksek cpu kullanıyor

windows ses ara ara yüksek cpu kullanıyor ve o an ne yapıyorsam kasmaya başlıyor bir çözümü var mıdır?
  8. K

Çözüldü✓ Hazır sistem önerisi

30 k civarı hazır sistem önerisi pubg cs valo ve fifa gibi oyunlar oynamak için
  9. K

Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl?

32k fiyatı ekleyip çıkarmam gereken bir şeyler var mı? İyi midir?
  10. K

Çözüldü✓ Fiyat performans kule tipi soğutucu önerisi

1k civarı fiyat performans kule tipi soğutucu önerir misiniz? işlemci i5 11400f kasa corsair spec-delta
Geri