Arama sonuçları: *

• Users: aliakc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

6 taksite vadesiz bölen 4070s li sistem

burdaki özelleştirmelerle beraber 46123 e denk geliyor ve bunu 6 taksite vade farksız bölüyor yine bu fiyat bandında bu daha mantıklı dediğiniz sistem varmı 1733334035 Yada yıl başını mı beklemeliyim
  2. A

Kaleci eldiveni önerisi

Her hafta halısaha maçı yapıyoruz tyron marka eldiven dayanmıyor dayanıklı güzel eldiven önerisi olan varmı
  3. A

45-50 arası monitör dahil sistem

Rekabetçi oyunlara birazdaha yatkınım bankkart(Akbank)sağlam kart (Kuveyt Türk) bu kartlara vade farksız en az 3 e bölünen monitör dahil sistem arıyorum varmı öneri
  4. A

Çözüldü✓ Çok acil 30 a kadar gaming laptop önerisi

Bı arkadaşım için 30 a kadar gaming laptop önerebilir misiniz 30 u gecmesin lütfen
  5. A

Öneri Gaming laptop önerisi lazım 50 k üst sınır

Bankkart a 6 ay vade farksız bölen gamın laptop önerisi alabilirmiyim
  6. A

Öneri İndirim için daha beklenmeli mi

45 civarlarında bütçem var gaming laptop arıyorum ama bir türlü birşeyde karar kılamadım bekleyimmi alayımmı varmı öneriniz (karta vade farksız bölerse daha çok işime gelir) ve bide daha indirim olurmu beklenmeli mi
  7. A

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58-7687 almayı düşünüyorum

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?ref=cm_sw_r_apan_dp_SA2YYPPETED6HR3GJEBN_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SA2YYPPETED6HR3GJEBN_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_SA2YYPPETED6HR3GJEBN_1&starsLeft=1&language=tr-TR Bilgisayar şu şekilde Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM...
Geri