Arama sonuçları: *

1. Mehmetşimşek0006

Mavidekor sitesi güvenilir mi

Bu siteden jbl hoparlör almayı düşünüyorum. Güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan oldu mu hiç buradan?
  2. Mehmetşimşek0006

Boom beach nasıl gelişirim

Az önce diğer sarı siteden konu açmıştım ama saolsunlar konuyu sebepsiz kapatmışlar şaşırmıyorum artık neyse küçükken oynadığım boom beach hesabım vardı şimdi tekrardan başladım ama o zamanlar sürekli karargahı yükseltmişim yani savunmam gelir kaynaklarım çok zayıf kalmış kaynak birikmiyor çünkü...
  3. Mehmetşimşek0006

2. El 16 pro mu sıfır 17 mi

Merhaba telefon model yükselteceğim 2. El 16 Pro 128 veya sıfır 17 256 düşünüyorum açıkçası 17’ye daha çok sıcak bakıyorum 120 hz falan geldiği için ama Gine’de bi soruyum dedim sizce hangisi başka marka önermeyin Apple ekosistemini kullanıyorum iPad Apple Watch falan olduğu için sadece iPhone
  4. Mehmetşimşek0006

PTTAVM bu satıcı güvenilir midir

Merhaba iPhone 16 almayı düşünüyorum bu satıcı baya ucuza satıyor ithalatçı garantili olması çokda umrumda değil açıkçası telefonu 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce güvenilir mi yani yurt dışı cihaz veya sıfır cihaz gelmeme olasılığı var mı
  5. Mehmetşimşek0006

Rogg ally z1 extreme mi Legion go mu

Bu ikisi arasındayım genel olarak bana performans önemli sadece ikiside aynı donanımları kullanıyormuş Legion go’nun ekranı daha iyi sizce hangisi bide oyunlarda ortalama kaç fps verir
  6. Mehmetşimşek0006

Meta quest 3s alınır mı

Merhaba bu cihazı kullananlar var mı? Uzun süredir almayı düşünüyorum. PC oyunları için oyuncu laptopu var, 4050 ekran kartı falan var onunla sıkıntısız oynayabilir miyim? 3 kademeli göz ayarı varmış aklıma takıldı. Bu 3 kademenin üçü de olmazsa ne olur? Bulanık mı görünür? Bide bu cihazın...
  7. Mehmetşimşek0006

Muhteşem Yüzyılda İbrahim ve kızının konuşma sahnesi

İbrahim ve Nigarın kızı bir sahnede konuşuyorlar İbrahim diyor işte bu sihirli bir kayıktır söyle bakalım nereye gitmek istersin diyor kızıda anneme diyor o sahneyi bir türlü bulamadım gpt’ye soruyorum bulamıyor bilen varsa söyleyebilir mi
  8. Mehmetşimşek0006

Kuveyt Türk yatırım hesabından para aktarma

Kuveytürkdeki yatırım hesabımdan ana hesabıma para aktarmaya çalışınca böyle hata alıyorum dünden beri var param içerde kaldı
  9. Mehmetşimşek0006

Apple ön siparişte alınan ürün ne zaman gelir

Şuan aldığım cihaz ön siparişte teslimat 14 Mart yazıyor bu oradan çıkış tarihi mi yoksa 14 Mart’da teslim edilecek gibi bişey mi
  10. Mehmetşimşek0006

Apple’dan alınan ürün ne zaman gelir

Merhaba bugün iPad 11. Nesil tanıtılmış yarın 10. Nesil alıcaktım piyango oldu mediamarkta 10. Nesil 15.500 tl 11. Nesil Apple’da 17000 bin tl arasında 1500 tl var ve ben 11. Nesil almaya karar verdim Apple’da ön siparişte şuan alsam tahminen ne zaman gelir
  11. Mehmetşimşek0006

Minecraft bedrock PC’den satın alınan ürün iOS’da çalışır mı

Şimdi benim PC'de ve IOS'da orijinal Minecraft'ım var, ikisinde de aynı Microsoft hesabı girişli şimdi şöyle bir sorum var: Minecraft Bedrock marketinde bir paket var ücretli, PC'de 60 TL IOS'da 250 TL olarak gözüküyor, ben bunu PC'den alsam IOS'da kullanabilir miyim?
  12. Mehmetşimşek0006

İPhone hafızasını iPad’de kullanmak mümkün mü

Biraz saçma konu ama merak ettim iPad’in hafızası yetersiz olduğunda iphonumun hafızasını kullanamaz mıyım
  13. Mehmetşimşek0006

İpad 10. Nesil pubgde kasıyor

Arkımda bu cihaz var 2 gün önce aldı cihaz pubgde lobide kasıyor ve oyundayken takılmalar ve arada kasmalar oluyormuş oyunla mı alakalıdır yoksa tabletle mi
  14. Mehmetşimşek0006

İpad 10. Nesil 64 gb eğilme sorunu gerçekten doğru mu

Kullanan var mı çoğu yerde durduk yerde tablet eğildi diyorlar ama saçma geliyor bi tablet neden durduk yere eğilsinki hele bide Apple böyle bişey yapsa cihazları toplatırdı bence koskoca firma böyle saçma bi sebepten ismini kötületmek istemez kullanan var mı muhtemelen bu cihazı alacağım ama...
  15. Mehmetşimşek0006

Oyun için iPad 10. Nesil 64 gb mı yoksa iPad mini 7 128 gb mi

Merhaba bu konuyu az önce tecnopacht forumda açmıştım adminler saolsun 5 dakika sonra uyarı geldi ve ban yedim umarım böyle devam eder o site neyse konumuza gelelim şimdi ben oyun için iPad almayı düşünüyorum bütçem 20k ve altı ama biraz daha üstüne çıkabilirim o yüzden 2 seçeneğim var iPad 10...
  16. Mehmetşimşek0006

2. El Apple Watch series 3 42mm alınır mı

2000 TL’ye 2. El Apple Watch series 3 42mm var cihaz temiz gibi sizce alınır mı cihazım iPhone
  17. Mehmetşimşek0006

Infinitylab by harman - instantgo wireless powerbank, 10000 mah alınır mı ?

özellikleri fena değil bu fiyata bundan iyisi yoktur bence sizce alınır mı genel olarak kablosuz şarjını kullanıcam iPhona olur mu
Geri