Arama sonuçları: *

1. F

Öneri Telekonferans ve müzik dinlemek için Apple EarPods Alınır mı?

Ben de bluetooth bir kulaklık var ama kulağımda çok iyi durmuyor, kulak üstü de almak istemiyorum çok çabuk yıpratıyorum. Mevcut kulaklıklarımın da mikrofonları kötü, telekonferansta yetersiz kalıyor. Hem sporda podcast dinlerken hem de iş için EarPods iş görür mü yoksa almışken bluetooth almak...
  2. F

Kış İndirimi Sepetim Nasıl Sizce?

Uzun zamandır TLOU 2'yi almak istiyordum, birkaç senede bir de mutlaka Fifa serisi alırım ama FC 26'nın yorumları çok kötü, sadece kariyer oynayacağım için olabildiğince ucuza almak istiyorum. Warband ve Bannerlord gibi oyunlar hoşuma gittiği içinde Deliverance 2'ye şans vermek istiyorum. Ekle...
  3. F

B650M-R ssd kelepçesini nasıl çıkarabilirim?

SSD soğutucu aldım fakat kelepçeyi çıkaramadım, yukarı çektim çıkmadı hatta biraz yamuldu sağa sola oynattım tık yok kırmadan etmeden nasıl çıkarabilirim?
  4. F

Öneri Bu İki SSD Soğutucusundan Hangisini Tavsiye Edersiniz

SSD modelim KC3000 boştayken veya oyun oynarken genelde 48-52 derece arası geziniyor. Ekran görüntüsü attığım uygulama sıcaklık seviyeniz sınırda, soğutucu almanız gerekebilir diye uyarıda bulunuyor...
  5. F

KC3000 Düşük Yazma Hızı Sorunu

SSD'nin %56'sı dolu bununla ilgisi olabilir mi? Yazma hızının normalde 6000 mb olması gerekiyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/191376/kingston-kc3000-1tb-nvme-pcie-4-0-7000mb-okuma-6000mb-m-2-ssd-skc3000s-1024g/
  6. F

Snowman Heat Pipe M.2 2280 SSD Soğutucu Alınır Mı?

Snowman Heat Pipe M.2 2280 SSD Bakır + Alüminyum NVME NGFF M2 Soğutucu bütçeme uygun, n11'de 393 TL sizce iş görür mü ve anakarta sığar mı? Çünkü ssd'nin hemen üstünde kule tipi soğutucu altında ise ekran kartı var...
  7. F

Çözüldü✓ Kingston KC3000 İçin Soğutucu Önerisi

SSD'ye ne zaman baksam 50-51 derece oluyor açıkçası bu durumdan biraz rahatsızım ssd'yi soğutabileceğim ped veya soğutucu var mıdır?
  8. F

PC boştayken ki sıcaklık değerlerim normal mi?

Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar GPU'nun derecesi daha azdı diye hatırlıyorum.
  9. F

1.5-2k civarı 7500F İçin Hava Soğutucu Tavsiyesi

Malum havalar ısındı haliyle işlemcim ısınmaya başladı, oyun esnasında cpu 70 gpu 50-60 civarı oluyor aslında fena değil ama egzoz fanına elimi koyduğum zaman ciddi bir sıcaklık hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Sistemi geçen senenin Kasım ayında aldım Thermaltight TF7 macunu sürmüştüm...
  10. F

Çözüldü✓ TLOU Part 1 Sıcaklık Değerleri Normal Mi?

Fazla oyun oynamıyorum oynadıklarım da sistemi fazla yormuyordu, pc ilk defa bu kadar ısınınca sormak istedim bu sıcaklık değerleri normal mi?
  11. F

48.000 TL'ye İkinci El Iphone 14 Pro 256 GB almak mantıklı olur mu?

Bütçem 50-60k arası normalde sıfır Iphone 15 almak istiyordum bir tanıdık telefonunu bu fiyata satıyor. Pil durumu %86, telefonu temiz kullanmış ve rengi mor. Sıfır Iphone 15 yerine ikinci el Iphone 14 Pro almak mantıklı olur mu?
  12. F

1249 TL'ye The Last of Us™ Part II Remastered alınır mı?

Epic Games'te 1249 TL, birincisini pc'de oynamamıştım onu alacağım fakat part 2 çıkana kadar zam gelir mi? En son Stalker 2 ön siparişte 250tl civarı bir şeydi sonra 1-2k olmuştu almaıdğıma pişman olmuştum.
  13. F

Kapıda ödenen gümrük vergisine itiraz yapılabilir mi?

Amazon USA'dan koleksiyonluk iki ürün aldım kapıda toplam 400 TL gümrük vergisi ödedim açıkçası ürünleri uzun zamandır almak istediğimden parayı ödedim fakat sonra itiraz edip paranın bir kısmını iade almam mümkün müdür?
  14. F

Cyberpunk 2077 almak için Steam kış indirimini beklemeli miyim?

Steam'den bugün Uncharted alacağım yanında Cyberprunk'ta almak istiyorum fakat steam'de çok pahalı epic'de 827 TL. Sizce epic'den mi alayim yoksa steam kış indiriminde sağlam bir indirim yapar mı?
  15. F

Bu üç oyuna 2k verilir mi?

Daha önce bir oyuna bu kadar para vermedim 2k çok fazla geliyor, Cyberprunk Epic'de 827 TL ama almışken hepsini Steam'den de almak istiyorum. Buraya da danışmak istedim. Cyberprunk'ı epic'den alırsam toplam 1660 civarına denk geliyor.
  16. F

Laptop işlemcim boşta 75 derece

Laptop'tan masaüstüne geçtim fakat 2-3 sene daha kullanmak istiyorum. İşlemci boşta 75 derece hatta bir ara 90'a çıkmıştı fanlar delirmişti. Benim amacım sıcaklığı azaltmak bunun için termal macun gerekiyor fakat daha önce laptop'a böyle bir işlem uygulamadım tavsiyeleriniz nelerdir ? Elimde...
  17. F

Oyun oynarken PSU'dan cızırtı sesi gelmesi normal mi

Dün gpu kullanımı artsın diye ayarları yükseğe çektim oyunu açtıktan sonra yaklaşık 30-40 dk sonra cızırtı sesi geldi sanırım psu'dan geliyor bugün yine aynı ses geldi. Coil Whine denen ses mi oluyor öyleyse endişelenmeme gerek yok sanırım. Bu arada oyun açıkken ayarlar sayfasına geçince ses...
  18. F

Sizce darboğaz mı yaşıyorum?

Far Cry 6 girdiğim zaman GPU kullanımı %70 ve %80 civarı gidip geliyor stabil olmuyor sıcaklık olarak maks 56 dereceyi gördüm.
  19. F

Bu prizlerden (akım korumalı) hangisi alınır

https://www.bauhaus.com.tr/aydinlatma-ve-elektro-anahtar-ve-priz-serileri-akim-korumali-prizler/tuncmatik-tuncmatik-tsk6136-3-lu-1050-joule-siyah-15m-powersurge-akim-korumali-priz-61434378?v=1.94.1 https://www.amazon.com.tr/dp/B07CST4766...
  20. F

Cyberprunk 2077, 702 TL'ye alınır mı?

Bunca zamandır sistem yok diye almadım açıkçası oyunu da hiç bilmiyorum maaş yatınca alsam mı karar veremedim? Şu an Far Cry 6 oynuyorum ona benzer bir yapısı mı var ? Hikaye+ açık dünya gibisinden.
Geri