Arama sonuçları: *

• Users: Halmarr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri Attack Shark R85 HE alınır mı

Arkadaşlar bu klavye şuan iyi bir fiyatta klavye ihtiyacım var ve ya bunu yada aula r87 pro alıcam sizce r85 he alınır mı
  2. H

Yardım Aula F87 PRO alınır mı

Arkadaşlar acil klavye ihtiyacım var bütçem bu civarda (2700) tl civarı sizce alınır mı bu klavye veya bu fiyata daha iyi dediğiniz bir klavye var mı
  3. H

Yardım 2700 TL klavye önerisi

Klavye alıcam fakat çok fazla seçenek var ve ben hiçbir şey anlamıyorum düz bir oyuncuyum hikayeli, online her tarz oyun oynarım şuan aklımda şu 3 klavye var bunlar arasından yada daha iyi bir öneriniz var mıdır %60 klavye olmasında en azından şu f1 f2 ler falan olsun yani xd [H3...
  4. H

Klavye önerisi bütçe 2800

Klavye alıcam fakat çok fazla seçenek var ve ben hiçbir şey anlamıyorum düz bir oyuncuyum hikayeli, online her tarz oyun oynarım şuan aklımda şu 3 klavye var bunlar arasından yada daha iyi bir öneriniz var mıdır %60 klavye olmasında en azından şu f1 f2 ler falan olsun yani xd [H3...
  5. H

Yardım Bilgisayarda esc tuşu çalışıyor ama çalışmıyor

Klavyemde esc tuşum shift esc gibi veya ctrl esc gibi komutları yerine getiriyor fakat direkt esc olarak bastığım zaman çalışmıyor çoğu oyunda esc tuşu kullanıldığından dolayı bu artık bana zulüm oldu çözümünüde bulamadım yardım eder misiniz bu arada başka bir klavye bağladım ondada çalışmıyor...
  6. H

RTX 4080 Ryzen 7 7800X3D sistemim nasıl

Merhaba dostlar, Sistemim tam olarak budur ssd sonradan alıcam sistemde uyumsuz yada bu paraya şu daha iyi dediğiniz bir parça var mı bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum birde bu sisteme 6-8k arası bir anakart önerebilir misiniz Not: 2k monitörde genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum
  7. H

Çözüldü✓ RTX 4080 super AMD Ryzen 7 7800X3D Sistem

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi ana parçaları bunlar olan kasa toplamak istiyorum fakat toplama kasalar ve parçaları hakkında çok bir bilgim yok tavsiyeleriniz nelerdir Ekran Kartı : GALAX GeForce RTX 4080 ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı İşlemci : AMD RYZEN 7 7800X3D tray...
  8. H

Yardım Elimde Gigabyte 4080 super ekran kartı var kasa toplayamıyorum

Elimde kuzenimin getirdiği başlıktaki ekran kartı var fakat sadece ekran kartı var. bu ekran kartına göre güzel bir kasa toplamak istiyorum işlemci olarak ryzen 7 7800x3d düşündüm elimde şuanki bilgisayardan sökeceğim 2x16gb 6400mhz ram ve 1tb 6000 okuma 4000 yazma hızında ssd var diğer...
  9. H

RTX4070Ti Super İ912900KF işlemcili sistem nasıldır

Resimdeki sistemi almak istiyorum dar boğaz yapıp yapmıcağını birkaç siteden baktım yapmaz gibi duruyor sizce sistem fiyatına ve parçalarına göre nasıl not:2k monitör kullanıyorum hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyorum
Geri