Arama sonuçları: *

• Users: Squirtle48
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Squirtle48

60K F/P Gaming PC öneri sadece kasa

Merhabalar. Bir arkadaşıma 60k bandında oyuncu bilgisayarı alacağız. Sadece kasa olacak şekilde bir öneriniz var mı? Blender kullanılacak, render alınacak, onun dışında da oyun oynanacak. Belki yayın bile açılabilir zamanla.
  2. Squirtle48

8*4 Gskill Ramlerimin bir tanesi AuraSync olmuyor.

Merhabalar. Başlıktada yazdığım gibi 8*4 GSkill Trident Z RAM'lere sahibim. Sistemi yeni topladım. Armoury Crate tüm ekipmanlarımı sorunsuz şekilde tanıdı. Sadece bir tane Gskill RAM hiç bir şekilde program görmüyor. Slot vs. değiştirdim yine aynı. HWInfo'dan RAM'in içeriğine bakmak için...
  3. Squirtle48

Öneri Monitör tavsiyesi 2k 27-32"

Merhabalar. Şuanda MSI MAG 274QRFW bir monitöre sahibim. Sistemimi komple eşime vereceğim. Kendime yeni kasa topladım. Dolayısıyla yeni bir monitöre ihtiyacım var. Kullanmış olduğum monitöre benzer F/P bir monitör tam olarak bulamadım. 2k 180hz 1milyar renk 10-8bit IPS panel özellikleri sağlayan...
  4. Squirtle48

AM4 mü AM5 mi, 2. el mi?

Merhabalar. Eşimde Rog Asus laptop mevcut. Fakat masaüstüne geçmek istiyor ve yeni sistem toplayacağız. Benim şuanki sistemim 5700x işlemci, 3080 ekran kartı, 32GB Ram, B550A anakart. Aşağı yukarı bu sistemin aynısından toplamayı düşünüyorum. Sadece kasa için 50k-60k arası verebilirim. Bu fiyata...
  5. Squirtle48

Asus Laptop'a ek SSD yükseltmesi.

Merhaba. Hanımın bir laptopu var. Asus G713ie-h021x. Buna depolama için yükseltme yapacağız. Tam net bulamadım ama bir slot daha mevcut sanırım ve Pcie 3.0 M2 NVME SSD destekliyor. Uzun süredir bilgisayar bileşeni satın almadığım ve takip etmediğim için 6-7k'lar görünce dehşete düştüm. Fiyat...
  6. Squirtle48

NZXT ürünlerim RGB'leri yanmıyor?

Selamlar. Düne kadar sorunsuz RGB ışıkları yanan, masaüstü uygulamasından rahatça kontrol edebildiğim sıvı soğutma ve fanların RGB'leri ışıkları komple yanmayı durdurdu. NZXT üzerinden aç kapa bile yapamıyorum şuan. Durduk yere oldu. Buna ne sebep olur? Nasıl çözebilirim? Ürün: NZXT Kraken x53...
  7. Squirtle48

Bilgisayarım Çöküyor

Selamlar. Bir kaç günlüğüne kayınvalideme geldim, hanımın kardeşinin PC'si, normal masaüstünde takılırken vs. hiçbir problem olmuyor. Oyuna girdiğimizde monitör kapanıyo, no signal yazısı geliyor, sonrasında bilgisayar kasa fanları son hızda çalışıyor. Kapama tuşuna basılı tutmadan kapatamıyor...
  8. Squirtle48

Turknet gectim, internetim var ama yok?

Merhabalar. TTNet'te bugün sözleşme günüm son gündü ve dün Turknet'e başvurmuştum. Bugün 4 saat önce falan internetim kesildi. Turknetin mesajlarına baktığımda internetim aktif görünüyor ve bana kesintisiz geçeceksiniz denmişti ama hâla internetim yok. Turknet'ede ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım...
  9. Squirtle48

40-42k bütçe 4k Kasa önerisi.

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için max. 40-42k bandlarında kasa toplayacağız. Sistem 4k'da kullanılacak fakat oynanacak oyunlar sadece Lol, Dota, Overwatch, The Finals tarzı oyunlar. 4k toplanmasının sebebi Ps5 Pro ve 4k monitörünün olması. Bu bütçede hazır sistem var mıdır? Veya sarı...
  10. Squirtle48

Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ışıklar yanmıyor.

Arkadaşlar merhaba. Dün PC'mi açtığımda Ethernet ile bağlı olan PC'mde internetin olmadığını farkettim. Daha sonrasında kasanın arkasına baktığımda hiç bir şekilde ne yeşil ışık nede turuncu ışığın yanıp söndüğünü göremiyorum. Işıkların ikiside yanmıyor. Modemde vs herhangi bir problem yok...
  11. Squirtle48

Yardım UPS Güç Kaynağı Hakkında

Merhabalar. Bir UPS Güç Kaynağı satın alacağım. Monitör: Asus XC27UCS 4K 160Hz Kasa PSU: 1000w PS5 Pro: 300-400w (sanırım) Bunların hepsini UPS'e bağlayacağım. Sadece elektrik kesintilerinde 5-10 dakika sistemleri açık tutacak, güvenli bir şekilde kapatmak benim için yeterli olacak UPS...
  12. Squirtle48

Adore Epic-x Masa hk.

Selamlar arkadaşlar. Bu masadan alacağız arkadaşıma. İnternet üzerinde sadece 1 yorum bulabildik. Hiç kullanan, deneyimleyen veya gören duyan oldu mu? Bu masa hakkında ne düşünüyorsunuz? Adore Epic-X Link
  13. Squirtle48

2. Monitör için Tavsiye.

Merhaba arkadaşlar. Asus 3080 ekran kartım var, 5700x işlemciye sahibim. Bu sistemi MSI MAG 27" 180hz 1440p çözünürlükte kullanıyorum. Bu sisteme beyaz renk bir monitör daha koymak istiyorum ama pahalı bir şey almayacağım, hatta 2. el alacağım. Burdaki soru bu sisteme 1080p bağlasam bir problem...
  14. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Selamlar. Bir başka konuda Ajaaz AJ-159 Apex gördüm. Almaya niyetlendim fakat hiç bir yerde " Beyaz " renk olarak bulamadım. İnternette biraz daha araştırdığım da Ajaaz AJ-179 Apex modelini buldum. 3200TL'ye satılıyor, beyaz rengi de mevcut. Ajaaz AJ-179 Apex / Link Sizce bu ürünü alsam değer...
  15. Squirtle48

Corsair HS80 Max - PCKolik Hk.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum kulaklığı satın alacağım. PC Kolik güvenilir midir? Fiyatı bana çok uygun geldi de emin olamadım.
  16. Squirtle48

Death Door tarzında oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar. Death's Door tadında oyun arıyorum. Grafikleri olsun, oynanış tür olsun buna benzer bildiğiniz oyunlar varsa önerir misiniz? Oyunlar Steam'de olursa daha iyi olur, Steam'den başka bir yerden oyun satın almıyorum.
  17. Squirtle48

PC için Gamepad önerisi

Merhabalar. PC'de sadece 3D platform oyunları oynamak için Gamepad alayım diyorum. Bütçeyi 5k yazdım ama hiç bilgim yok bu konularda. Beni üzmeyecek, F/P bir Gamepad'e de okeyim. Bu PS5'in Dual Sense'ine baktım sadece, 3.750 TL civarlarında. PC'ye bağlama konusunda sorun yaşar mıyım yoksa...
  18. Squirtle48

Yardım Go Pro 11 için mikrofon önerisi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi Go Pro 11 için mikrofon arıyorum. Media Mod bağlantısı mevcut. İstediğim mikrofon, intercomlarda olan yuvarlak yapıştırma mikrofonlardan. Doğru düzgün bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  19. Squirtle48

2-4K ARASI KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhabalar. Başlıkta yazdığım gibi 2 ila 4k arasında oyuncu kulaklığı arıyorum. Ürün rengi BEYAZ olmak zorunda. Daha önce Razer Kranken T.E. 7.1 kullanmıştım ve çok kaliteliydi, çok memnun kalmıştım. Oyunlarda ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum, onun dışında hikayeli vs. oyunlarda 2+1...
  20. Squirtle48

W10 Pro mu, W11 Pro mu?

Merhaba arkadaşlar. Ben hala W10 kullanıcısıyım. Şimdi yeni bir PC topluyorum. Bunda W11'e geçmeyi düşünüyorum. Amaç oyun oynamak, 3-5 edit, youtube vs. klasik şeyler yani. W11 stabil mi? Pro versiyonunu alacağım. Bir sorun vs. yaşar mıyım?
Geri