Arama sonuçları: *

1. T

En sevdiğiniz valorant skinleri neler?

Abi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa onu alayım
  2. T

Nasıl kilo verebilirim yardım edin

Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 170 kilom 77 arkadaşlarımın hepsi yakışıklı adamsın kilo versen çok iyi olursun diyorlar birçok kez diyet yaptım hedefime ulaştığım oldu ancak çok hızlı kilo alıyorum gym e gitmek istiyorum ama sadece kardiyo yapmak çok sıkıcı oluyor ağırlığın altına girme...
  3. T

Bu sistem ile valoda max 300 fps görüyorum normalmi?

Ekran kartı: Rtx 4060 ti İşlemci: İntel i5 14400f Anakart: Asus prime H610m K4 Ram: Kingston 32 gb Pc yi ilk aldığımda 300-400 arası görüyordum pc alalı 1 ay geçti 250 lerde falan görmeye başladım ayrıca benden daha düşük bilgisayarı olan arkadaşlarım bile 400-500 arası görüyormuş. İşlemcim mi...
  4. T

Bu sistem sizce 44k eder mi?

EKRAN KARTI: ASUS RTX 4060 Tİ 8GB İŞLEMCİ: İNTEL İ5 14400F RAM: (HANGİ MARKA OLDUĞUNU UNUTTUM) 32 GM SSD: 1TB ANAKART: ASUS PRİME H610M K-4 KASA:6K FİYAT SİZCE DEĞERMİ BENCE DEĞMEZ GİBİ DURUYOR ZATEN İLK PC TOPLAMAM OLDUĞU İÇİN ÇOK KÖTÜ TOPLADIM DEĞİŞTİRME İMKANIM OLSA DİREK DEĞİŞTİRİRİM
  5. T

Kasadaki fanların rgb lerinde sadece yeşil yanıyor

Merhabalar. bilgisayarı alalı 3 hafta falan olmuştur. pc çok iyi çalışıyordu ancak birkaç gün önce açtığımda rgbler normalde gökkuşağı şeklindeyken artık sadece yeşil yanıyor. anlamadım neden böyle olduğunu bir el atarsanız sevinirim. anakartım: asus prime H610m-k d4
Geri