Arama sonuçları: *

• Users: astra001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Nasıl bağımsız iki alan oluştururum ?

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var; bir masaüstü bilgisayarım mevcut, hem Workstation hem de Oyun için kullanıyorum. Günümüz şartlarında malum bir oyun olmuş minimum 1000 - 2000₺. Bazen retro takılayım diyorum ve GamePass'te olsun, paylaşımlı hesap olsun aradığım oyunu bir türlü bulamıyorum...
  2. A

2K Monitör önerisiiii

Galax RTX 4070Tİ Super , AMD Ryzen 5 7600 , Patriot Viper Venom 16x2 32GB 6000 MhZ RAM , MSİ MAG 650 Tomahawk anakart, Kingston KC1000 1TB, sistemi için hangi monitörü önerirsiniz ? Sizce 1080P de kalmalı mıyım yoksa 2K ya çıkmalı mıyım ? 2K monitörü 1080P çözünürlükte kullanırsam çok fark...
  3. A

Çözüldü✓ BU TAKILMALAR NORMAL Mİ ?

Sistemim kabaca , RTX 4070Tİ Super 16GB -16x2 32 GB Patriot Viper Venom 5600 MhZ - AMD Ryzen 5 7600 - Kingston KC3000 1TB , işlemciyi stock soğutucu ile birlikte kullanıyorum, henüz GTA 5 dışında bir oyunda test etme imkanım olmadı. Oyunun bazı yerlerinde anlık olarak droplar yaşanıyor ve bir...
  4. A

Çözüldü✓ Bios sıfırlanmıyor ve ekran kartı çalışmıyor

Yeni bir sistem topladım, MSİ B650 TOMAHAWK Wifi anakart mevcut , DDR5 PATRİOT VİPER VENOM 6000 MHZ 16X2 32 GB EXPO VE XMP destekli ram takılı. Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti Super mevcut. İlk montajda sorunsuz bir şekilde çalıştı, daha sonrasında Ramlerin 4800 de çalıştığını görüp EXPO dan...
  5. A

SON PARÇA İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR

Bu sisteme 750W PSU yeter mi ? En son PSU kaldı ama fiyatı yükseltemiyorum. Yükseltirsem sıvı soğutma alamam. Daha üst fiyata çıkarsam bu sefer sıvı soğutma alamıyorum. Yardım edebilir misiniz ? Arasında kaldığım modeller; Gigabyte 850W P850GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı...
  6. A

Yardım SİSTEM NEREDEYSE TAMAM PSU VE KASA İÇİN ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

Sistemi hazırladım, ekran kartı hariç diğer parçaların siparişini henüz vermedim, bu bilgisayar için psu ve kasa önerisi alabilir miyim lütfen ? f/p olursa çok iyi olur çok fazla bütçem kalmadı. Psu ve Kasa dahil maks 6500 Galax NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super SG 1-Click - 31.299₺ Asus Prıme...
  7. A

İlk defa bilgisayar topluyorum

Merhabalar, hayatımda ilk defa bilgisayar toplama işine girişmiş bulunmaktayım, forumda bir kaç sorum var bir kaç sistem toplamıştım ama hiç biri içime sinmedi, sonrasında ekran kartını değiştirme kararı aldım ve 4070 ti Super ekran kartı siparişi verdim. Sipariş verdiğim kart...
  8. A

RTX 3090 hala mantıklı mı ?

Bilgisayar toplayasım var fakat fiyatlar uçuk geliyor, özellikle ekran kartı fiyatları. İlk başta 4070 Tİ Super düşündüm ama şöyle bir kasa 50 -55 arası tutuyor, açık konuşayım 2K yan ekranda çalışırken akıcı oyun oynatsın istiyorum ama bu bütçelere de çıkasım yok çok. 3090 buldum bir tane...
  9. A

56K BÜTÇE İÇİN BU SİSTEM İYİ MİDİR ?

PowerSupply https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-750w-p750gm-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-37781?utm_campaign=akakce&v=1.50.2 M2 SSD https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7F5VJQ?tag=akakceprime-21&th=1 İşlemci...
Geri