Arama sonuçları: *

• Users: rea1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rea1903

Acer Nitro 5 AN515-55 vs HP Pavilion 15-EC1013NT

Başlıktaki laptoplardan hangisi daha iyidir? Arada 600 TL fiyat farkı var. Birinin rami 32 GB birinin 16. Maks. 12000 TL’ye kadar daha iyi bir önerisi olan varsa söyleyebilir. Bilgisayarlarda oyun oynanmayacak. Yazılımcı olan babam için bakıyorum...
  2. rea1903

Monster Tulpar T5 v21.2.2 vs T5 v21.4 vs MSI GF65 Thin

Laptopun kullanım amacı günlük işler(film vs.) Ve mimarlık olacak. Kullanılacak programlar: Lumion 10, AutoCAD gibi programlar. Laptop teyzem için. 2 tane Monster ve 1 tane MSI laptop buldum. Monster için bazı arkadaşlar alınmaz bazı arkadaşlar ise Tulpar serisi iyidir diyor. MSI olan için ise...
  3. rea1903

500 TL Yazıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Evimdeki yazıcı bozuldu ve yeni bir yazıcı almak istiyorum biliyorum bütçe az ama elimden bu geliyor. Tarama özelliği olursa iyi olur,renkli olması gerek. Bir de bi kaç ay önce bimde çok ucuza düşmüş yazıcılar var öyle bir indirim beklesem daha mı iyi olur? Son olarak bu...
  4. rea1903

Toplam 300 TL Klavye Mouse Set Önerisi

Arkadaşlar kuzenime yeni PC topladım ama klavyesi ve mouseu çok eski.Lütfen 300 Tl'ye Klavye + Mouse önerebilir misiniz?
  5. rea1903

Crucial P2 500GB Nasıldır?

Arkadaşlar kuzenim max 5600 TL sistem alıyor ben de bu sistemi önerdim: https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sapphire-rx590-nitro-plus-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ İşlemciyi r5 3500x rami 16 gb yaptırdım bu şekilde 5500 tl civarı oldu bende M2 ssd alayım dedim zaten SSD...
  6. rea1903

3500 TL'ye satmalı mıyım

Arkadaşlar merhaba LGS sınavına gireceğim için Laptopumu satışa koydum.Lgs'den sonra masaüstüne geçmeyi düşünüyorum. Şuan 3500 TL ye alıcısı var.Normalde bu fiyata satabileceğimi düşünmüyordum ama İlanlara bakınca 4300 TL'den koydum. Sorum şu: Sizce Laptopumu 3500 TL'ye vereyim mi yoksa daha...
  7. rea1903

Hatalı Basım Paralar gerçekten alınıyor mu?

Arkadaşlar Letgo'da gezerken bir ilan gördüm. https://www.letgo.com/tr-tr/i/hatali-basim-50-tl_70505c22-befd-4f6e-8626-c733595378b5 Ve çok garip geldi. Adam bankamatikten çektim diyor.Düşünsene bankadan 50 TL çekiyorsun eline 50.000 TL geçiyor. Sizce gerçekten satabilir mi?
  8. rea1903

Termal Macun Değişimi Laptoplarda nasıl etki eder? (REHBER)

Dostlar hazır laptopumun Termal Macununu değişecekken bir rehber hazırlayayım dedim. Rehberin Amacı: Laptopu çok ısınan arkadaşlara Termal Macun değiştirdiğinde işlemcisine kadar soğuyacak onu göstermek. Öncelikle Önemli Bilgileri Belirteyim: Laptop: Asus N551JW İşlemci: İ7-4720HQ Laptopumun...
  9. rea1903

Laptop Batarya Önerisi

Asus N551JW cn361t Laptopum var bataryası şu an 5 dakika dayanıyor maksimum. Şu Pili Almayı düşünüyorum beni 1 saate yakın idare eder mi günlük kullanımda...
  10. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir :D) Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum. İlk sorum hangi sanal pos işlemi veren siteyi önerirsiniz? İkinci olarak da sitenin...
  11. rea1903

Asus Tuf Gaming H7 Core Blue Gaming (Oyuncu) Kulaklık Nasıldır?

Arkadaşlar indirimde Al-Sat için aldım sizce satabilir miyim? Ne kadara satabilirim sizce?
  12. rea1903

BIOS Güncellemem Bana Ne Getirir?

Arkadaşlar benim Laptopum Asus N551JW buraya girdiğimde yeni bir bios sürümü olduğu yazıyor. https://www.asus.com/tr/Laptops/N551JW/HelpDesk_BIOS/ Ben bu 2019 da çıkan bios sürümünü yükledeğimde elime ne gibi farklılıklar olacak ve bios güncellemenin riskleri var mıdır? Not: son zamanlarda...
  13. rea1903

Forum Mesaj Birleştirme Olayı

Bence 2 mesaj üst üste yazdığımızda gelen Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 18:43 yazan kutu çok kaba duruyor. Onun yerine bunun gibi bir şey olsa çok daha iyi olur: --------------------------------------------------------------------Bugün...
  14. rea1903

Xigmatek PTI-G3606 vs Cooler Master HTK-002

Hangisin almalıyım sizce? https://www.trendyol.com/xigmatek/pti-g3606-termal-macun-surme-aparati-termal-gres-p-24767909?boutiqueId=411304&merchantId=108436 https://www.trendyol.com/cooler-master/htk-002-u1-gp-termal-macun-beyaz-p-3111256?boutiqueId=411304&merchantId=109239
  15. rea1903

20 TL ye alınabilecek mousepad önerisi.

Arkadaşlar Trendyoldan 20 TL altına alınabilecek Mousepad önerilerinizi bekliyorum.
  16. rea1903

COOLER MASTER HTK-002 Nasıldır?

Arkadaşlar imzamdaki Laptopum için termal macun almak istiyorum ve bütçem 30 lira. Hazır Trendyol 20 TL vermişken Trendyol üzerinden alacağım. Ben Cooler Master HTK-002 almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa alabilirim.
  17. rea1903

200.000 TL Altı İkinci El Araba Önerisi.

Arkadaşlar arabalardan pek anlamam ama bir arabayı ihtiyacımız var ailecek. Babam bütçe bu kadar diyor(Kredi çekecekmiş). Bir kaç yıl kullanıp satacağımız için çok değer kaybetmemesi çok iyi olur. Ben Toyota Corolla Hybrid'e baktım hybrid olması çok cazip geldi. Alacağımız araba Dizel ve...
  18. rea1903

TV Time Benzeri uygulama

Arkadaşlar bileniniz vardır TV time diye bir uygulama var izlediğiniz diziler ve filmleri kaydedebildiğiniz,bu diziler ve filmlerde toplam ne kadar zaman geçirdiğiniz gösteren ve sonradan izlemek istediğiniz filmleri filan kaydedebildiğiniz bir uygulama(daha bir sürü özelliği var ama benim için...
  19. rea1903

Yardım Harici Harddiskin İçini Açma

Arkadaşlar elimde şu Harici Harddşsk var: https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-2-5-2tb-canvio-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html Bunun içini açıp laptopa takmak istiyorum ama sağında solunda altında üstünde hiç vida yeri filan yok ne yapmalıyım çözümü var mıdır?
  20. rea1903

Yardım Türkçe Oyun Önerisi

Arkadaşlar sizden Türkçe altyazılı veya Türkçe yaması olan oyun önerisi istiyorum. Online olmasa çok iyi olur yazlığa gideceğim ve orada internet yok stok yapmaya çalışıyorum. Çok pahalı olmasa iyi olur ama çok iyi oyunsa pahalı da olabilir. Tabii benim bilgisayarda oynanabilecek olması en...
Geri