Arama sonuçları: *

• Users: ulastasS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Rcd 330 Ünite alınır mı

Beyler sizde bu ünite Orjinal ürün müdür kullanılır mı almayı düşünüyorum
  2. U

Max 70k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba max 70 k bütçem var uzun süre render alacağım sistem arıyorum 3ds max Corona render Adobe Photoshop Autocad programları kullanılacak.
  3. U

Youtube açılmıyor sürekli sayfa yükleniyor

Arkadaşlar merhaba yeni pc aldım ama youtube açılmıyor google chrome olsun mozilla olsun mc edge olsun hiçbir tarayıcıda youtube açılmıyor sorun ne olabilir. youtube ana sayfası bazen açılıyor ama bir videoya girdiğmde sürekli sayfa yükleniyor hiçbir şekilde sayfa açılmıyor
  4. U

GIGABYTE B650M S2H voltaj ayarı

Arkadaşlar merhaba GIGABYTE B650M S2H anakart kullanıyorum havalar ısındığından dolayı işlemci çok ısınmaya başladı ve performans kaybı yaşamaya başladım işlemci voltaj ayarını nasıl yapabilirim pek çok yere bakmama rağmen bir yol bulamadım yardımcı olursanız çok sevilirim.
  5. U

Am5 anakart önerisi.

Arkadaşlar merhaba yeni bir anakart almayı düşünüyorum am5 uyumlu wifi özellikli anakart arıyorum max 10k bütçem var.
  6. U

Ryzen 7600x için soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba and ryzen 7600x işlemci kullanıyorum. İşlemciyi soğutmak içinse MSI MAG CORELIQUID 240R sıvı soğutucu kullanıyorum ve pek memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum önerilerilerinize açığım.
  7. U

Gigabyte B650M S2H Undervolt

Arkadaşlar merhaba GIGABYTE B650M S2H anakartım var işlemcim amd ryzen 7600x çok ısındığı için undervolt yapmak istiyorum ama bir türlü yararlı bilgi bulamadım anakartla ilgili yardımcı olabilecek var mı?
  8. U

Pc kapalıylen usb portlarının kapanıp açılması

İyi forumlar arkadaşlar gigabyte b650m s2h anakart kullanıyorum erp kapalı halde sistem kapandıktan sonra usb portlarını kapatıyor ama bir süre sonra usb portlarına enerji tekrar geliyor sebebini bilen var mı
  9. U

Social club hesabımı silmek

Arkadaşlar merhaba Epic Games hesabımda GTA 5 vardı oynamıyordum ve kuzenime vermiştim o da Social Club'a kendi mail adresiyle kayıt olmuş ve Epic hesabıyla bağlanmış. Ben kendim oynamaya başlamak istedim kendi e postam ile giremiyorum. Kuzenimin hesabını silsek Epic Games ile bağlantısı kesilir mi?
  10. U

Gigabyte B650M S2H ErP ayarı

Arkadaşlar selamın aleyküm B650M S2H model anakart kullanıyorum ErP ayarını aktif etmeme rağmen bilgisayar kapalı haldeyken bile usb portlarında güç oluyor bunu nasıl kapatabilirim
  11. U

Gigsbyte B650M S2H secure boot ayarı

Selamın aleyküm yeni win 11 kurulumu yaptım sonrasında valorant oyunundan atmaya başladı secure boot durumunu yapamadım yardımcı olur musunuz
  12. U

CORSAIR H100 işlemcimi soğutur mu

Arkadaşlar kolay gelsin CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu r5 7600xi soğutur mu öneriniz var mı ?
  13. U

Rx7800xt ekran kartı için işlemci

Rx 7800xt alacağım darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum uygun fiyatlı yardımcı olur musunuz
  14. U

Acil ryzen işlemci önerisi

İşlemci alacağım r5 7600x ile r5 7500f işlemcilerin fiyatı da aynı sizce hangisini almalıyım acil yardım sıvı soğutucum mevcut
  15. U

Gaming bilgisayar almak istiyorum

Selamın aleyküm arkadaşlar gaming bilgisayar almak istiyorum genelde her tür oyunu oynamak amacıyla kullanacağım bir pc arıyorum bütçem max 40bin tl yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
  16. U

Ryzen 5 7500f alınır mı

Arkadaşlar selamlar r5 7500fi rx 7800xt ile kullanacağım ilerde en fazla hangi kartla kullanabilirim
  17. U

R5 7600x Rx 7700xt sistem nasıldır

Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce parasına değer mi bütçem max 35bin tl https://www.itopya.com/kuark-red-power-amd-ryzen-5-7600x-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-_h27262
  18. U

2024 yılında Rx 7700Xt alınır mı?

Ekran kartı olarak rx 7700xt mi almalıyım yoksa 16 gb 4060ti mi ?
  19. U

AMD Ryzen 5 7600X için anakart

Selamlar AMD Ryzen 5 7600X işlemcili 4060 ti ekran kartlı pc topluyorum güzel bir anakart tavsiyesi almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
  20. U

Fiyat performans işlemci

Arkadaşlar selam fiyat performans bir işlemci arıyorum önceliğim intel işlemciler ve bunun yanında fiyat performans wifili anakart tavsiyesinde bulunursanız sevirim
Geri