Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 1500-2500 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocalarım iyi günler. Biliyorum belki birden fazla kez konu açtım ancak gerek maddi durum, gerek kararsızlıklar yüzünden klavye alamadım. Bugünlerde kasım indirimleri var ve belki bulabilirsem bir klavye almak istiyorum ancak şöyle bir sorun var. Aslında benim elimde yaklaşık 3.000 TL civarı bir...
  2. M

3.000 TL Klavye Ancak Arada Kaldım ve Önerilerinizi Bekliyorum.

Herkese iyi forumlar. Eski ofis klavyesini hem tuşları basmıyor hem de çok ses yapıyor olduğundan dolayı yeni klavye alarak değiştireceğim. Normalde kendi bildiğim ve ilgilendiğim bir alan ancak sizlere sormak istiyorum. Manyetik ve mekanik arasında kaldım çünkü bana numpad tuşları ileride lazım...
  3. M

2200 TL mouse önerisi

Herkese iyi Forumlar. Elimde şu an 2200 TL var ancak 2500 TL'ye çıkabilirim. 2200 TL ve civarında bir mouse önerir misiniz? Bir arkadaşım R1 Pro önermişti ama hem Wraith'i bilmediğimden hem de bütçemin biraz üstünde olduğu için rafa kaldırmıştım. Tutuş biçimi olarak da palm ve fingertip...
  4. M

2.500 TL Klavye Önerisi

İyi forumlar hocalarım. 2.500 TL Klavye önerisinde bulunabilir misiniz? Rekabetçi oyunları daha çok oynuyorum. Hem wireless hem kablolu olabilen modeller ve numpad tuşları da olursa süper olur (Numpad yoksa önemli değil.). Önerilerinizi bekliyorum.
  5. M

Hem Oyun Hem Edit İçin Hangi Sistemi Seçmeliyim?

Hocalarım iyi geceler. İki tane sistem var. Hem çok oyun oynarım hem de editörlük ve tasarımla uğraşırım. Hangi sistemi almam daha iyi olur? Sistemlerde birkaç değişiklik yapacağım ama bütçem bu fiyatlarda. Önerilerinizi bekliyorum...
  6. M

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

Hocalarım iyi forumlar. Dün bir konu açmıştım. Orda ekran kartlı sistemler önerilmişti ama aklıma bir şey takıldı. 7000 TL'ye APU sistem toplayabilir miyim? Toplarsam neleri almam gerek ve bana uzun vadede yeter mi? Elime para geçtikçe sistemi geliştireceğim.
  7. M

7000 TL'ye Sistem Toplanır Mı?

Hocalarım iyi forumlar. Parçalarımın satılmasıyla birlikte en fazla 7.000 TL'ye yakın param oluyor. Bu fiyata günümüzde 2. el bile olsa nasıl bir sistem toplayabilirim? Öneri verebilir misiniz?
Geri