Arama sonuçları: *

1. K

Teknomuaz güvenlimidir

Teknomuaz sitesinden infinix GT 20 pro almak istiyorum diye güvenlimidir Alınır mı?
  2. K

Ranch Simulator acilmiyor

Ranch sim aldım ama açılmıyor oyunu başlat dedikten sonra 3 4 Saniye sonra kapanıyor ekrana hiç bişey çıkmıyor görev yöneticisinde Epic Games olarak görünüyor ama epik Games yüklü değil sorunu nasıl çözerim
  3. K

JBL Quantum 100 mü havit fuxi h3 mü

İkisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
  4. K

JBL Quantum 100 veya 200 Alınır mı?

Bubikisnden herhangi biri alınır mı? yoksa havit fuxi h3 Alacağım
  5. K

Havit fuxi h3 Alınır mı?

Telefon ve bilgisayarda kullanacağım oyuzden tek jak olması lazım alınır mı? normalde rampage rmk 27 kullanıyorum alınır mı?
  6. K

Galaxy a 16 mi redmi 13 mü alinmali

Anneme telefon alicaz öyle oyun oynanmiyacak bı candy crash oynanacak hangisi tercih edilmeli (a16 6 GB ram redmi 13 8 GB ram )
  7. K

Python mesaj bombası nasıl yapılır

browser = webdriver.Chrome() browser.get("https://web.whatsapp.com/") time.sleep(10) chats = browser.find_elements_by_css_selector("._1hI5g._1XH7x._1VzZY") for i in chats: if i.text == "XXXXXXXXXXXXXX": i.click() time.sleep(2) text_area =...
  8. K

Cs go botlarla oynanırmı

cs go oynamak ıstıyorum gercek adam olmasada olur botlarla oynanırmı
  9. K

Geeky dk 61 stokları tekrar gelırmı

amazondan bakınca speed sılver modelı hıc gorunmuyor tekrar gelırmı
  10. K

Geeky gk61 mi dierya dk 61 s mi

ıkı klavye arasında kaldım brown swıtch alıcam hangısını tercıh edersınız hangısını alayım ısteklerım yazılımlı olsa yeter
  11. K

Amazon 500 tl kargo ucreti alması normalmı

amazondan geeky gk61 yellow switch klavye alacaktım kalvye 850 tl 250 tl ıthalat ucreti ve 200 tl kargo ucreti var prıme aldım prımede kargo ucreti verılmıyomus ama amazon 500 tl kargo ucreti gosterıyor normalmi
  12. K

AMD 3020e sistem CS2 kaldırır mı?

Kaldırmayacagını bılıyorum ama yine de sormak ıstedım. 8 GB RAM 500 MB ekran kartı(dahili) AMD 3020e. CS 2 oynayabılır mıyım? Veya PUBG kaldırır mı? Grafıkler onemlı değil Minecraft gıbı bıle olsa yeter. bide valorant kaldırırmı
  13. K

Amd 3020e pubg kaldırımı

amd 3020e 8gb ram 500 mb ekran kartı pubg veya fortnıte kaldırımı bıde battle royale oyun onerırmısınız sısteme gore
  14. K

Geeky gk 61 alınır mı?

amazonda geeky gk 61 klavye var 1300 TL'ye gelıyo nasıl alınır mı? yellow swıtch almayı dusunuyorum
  15. K

Barfiks demiri duvara zarar verirmi

duvara monte barfiks demiri alıcam ama duvarda duvar kagıdı var zarar verırmı ve hangısınden almalıyım
  16. K

2014 deutcher forması kaç TL eder

Elimde orijinal 2014 deutcher forması var dünya kupası kaç TL eder
  17. K

Epic games fn+shift+f3 calısmıyor

+arkadasımla oyun oynamak ıstıyorum ama fn+shift+f3 calısmıyor yardımcı olurmusunuz
  18. K

Laptopda fn+shift+q tusuna basınca ne acılıyor

laptobumda fn+shift+q tusuna basına bısey acılıyor assaya fotografını koydum bu 3 sey ne ıse yarıyor
  19. K

Microsoft surface laptop 2 cok kasıyor

Elimde Microsoft surface laptop 2 var ve gereksiz cok kasıyor. En ufak bır oyun oynatmıyor. Masaustunde bıle kasıyor. Ozellıkler. 16 GB RAM. Intel i7 8650'u. Ekran kartı 128 MB.
  20. K

Brotato epic gamesde onlıne oynanırmı

epic gamesde brotato bedava oldu ve arkadasımla beraber aldık ama nasıl onlıne oyanıyor bulamıyoruz yardımcı olurmusunuz
Geri