Arama sonuçları: *

• Users: micah7775
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Unreal Engine 5 ile geliştirdiğim aksiyon hayatta kalma korku oyunum.

Merhabalar, UE5 ile yaklaşık 5 aydır geliştirdiğim aksiyon hayatta kalmatemalı korku oyunumdan birkaç ekran görüntüsü paylaşacağım, yorumlayıp eksiklerimi belirtirseniz sevinirim.
  2. M

Mavi Ekran sonrası SSD görünmüyor

Merhabalar, oyun oynarken oyun dondu Alt F4 ile cikmaya calisirken mavi ekran verdi ve kulakliktan garip kulak tirmalayici bir sekilde "Dııırrrrrrrrr" gibi bir ses geldi uzun sure. Sonrasinda bilgisayar yeniden basladiginda BIOS ekrani acildi ve SSD yi kontrol etmek icin "Storage" bolumune...
  3. M

Korku oyunumdan yeni goruntuler

Herkese gunaydin arkadaslar, tek basima Unreal Engine 5 ile gelistirdigim korku oyunumun haritasinin %80'i bitmis vaziyette sizlere bir kac oyun ici ekran goruntusunu paylasacagim. Yorumlayip degerlendirip ve en onemlisi gercekcilik (grafik) degerlendirirseniz cok sevinirim. Oyun cin klisesini...
  4. M

Korku oyunumdan yeni gorseller ve video

Herkese iyi geceler arkadaşlar, bildiginiz uzere bir korku oyunu gelistiriyorum. Bu oyunla ilgili birkaç oyun ici ekran goruntusu aldim yaptığım ortam, grafikler vb gostermek icin. Ekran goruntusunu tam ekran incelemeniz tavsiyem, yorumlarsaniz sevinirim. Video linkinide birakiyorum asagi.
  5. M

Dabbe 6 filminde arabada çaln müziğin ismi nedir?

İyi aksamlar, Dabbe 6 filminde 1:40:24 civarlarinda calan bir muzik var arabada. Her yerde arattim shazamde dinlettim bulamadim sizler biliyorsaniz veya bulabilirseniz bana soylerseniz cok sevinirim.
  6. M

Oyunum için gönüllü arıyorum

Iyi geceler, yaptigim photirealistic korku oyunuma gönüllüler arıyorum. Oyunu Unreal Engine 5 ile yapıyorum, grafiklerden, sfxlerden, animasyon ve modellemeden anlayan gönüllü birilerine ihtiyacım var. Oyunu sıfır sermaye ile tek başıma geliştiriyorum haliyleçok zorlanıyorum ilgilileri beklerim.
  7. M

Oyunumun fragmani yayinlandi!

Iyi geceler herkese, yaptigim korku oyunun fragmanini yayinladim, izleyip yorumlarsaniz cok mutlu olurum.
  8. M

Korku oyunumdan yeni gelişmeler

Selamlar herkese, gelistirdigim korku oyunumdaki bazi gelismeleri ve kapak fotograflarini paylasacagim. Sizce hangisi daha iyi hangisini kullanmaliyim yorumlarsaniz sevinirim. Gelismeler ise: grafikleri iylestirdim, ilk kisimda bircok degisiklikler yaptim. (tam duzeltmeler ile paylasacagim.)
  9. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunundan yeni ekran görüntüleri

Iyi geceler, bildiginiz uzere UE5 ile korku oyunu yapiyorum. Oyun loop mantigi ile yari acik yari kapali dunya olacak, bu sslerde looplarin ornegi. Yorumlarsaniz sevinirim.
  10. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım hayatta kallma projesi

Iyi geceler dostlar, bir korku oyunu yapiyordum bunun yaninda bir de hayatta kalma oyunu yapayim dedim. Oyunda zombilerle ve yagmacilarla mucadelemizi anlatacak, Photorealistic ve bodycam kullandim. Onceki projeye hala devam ediyorum, yanina bir de bunu ekledim. Tek bir ss alabildim simdilik...
  11. M

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunum

Merhabalar, bir onceki projem sifirlanma sonucu tamamen silinmisti. Bende yeniden bir proje gelistirdim, bodycam, photorealistic tarzda korku oyunu yaptim asagiya oynanis videolarini koyuyorum yorumlarsaniz sevinirim.
  12. M

Marvel's Spider-Man 2 oynarken PC aniden kapanıyor

Merhabalar, RX 7600 XT, Ryzen 5 5600X'li sistemde Marvel's Spider-Man 2 oynarken PC aniden kapanıyor kasada anormal ısınmalar oluyor. Grafikleri dusurdugum halde bu sorun oluyor, diger oyunlarda ultrada oynamama ragmen bu sorunu yasamiyorum. Daha oncede Spider-Man Miles Morales oynarken...
  13. M

UE5 ile yaptığım korku oyununda efekt bozuluyor

Merhabalar dostlar, Unreal Engine 5 ile yaptığım found footage korku oyunumda karıncalanma (Film Grain) efekti gece görüş modu açılıp tekrar kapatıldığında bozuluyor. Gece görüşünü Post Process ile, karıncalanma efektini kameranın kendi ayarlarından ekledim. Projeyi tek başıma ve yetersiz bilgi...
  14. M

Yaptığım korku oyunu nasıl olmuş?

Merhaba arkadaşlar, Found Footage tarzı bir oyun geliştiriyorum tek başıma. Unreal Engine 5 motorunu kullanarak yapıyorum, aşağîya oyun içi resimler koyacağım. Yorumlarsanız sevinirim.
  15. M

Korsan RDR2'ye nasıl mod kurulur?

İyi geceler, okul masraflarından dolayı şimdilik RDR2 alamıyorum oyunu korsan olarak oynuyorum. Oyunu 3 kez bitirdim ve artık sıkılmaya başladım, mod kurmak istedim ama sürümümle uygun bir mod bulamadım, mod kurduğum zaman script hook hatası alıyorum veya oyun hiç açılmıyor. Ne yapmalıyım lütfen...
  16. M

Yeni alınan Galaxy A24 önceden kullanılmış mıdır?

Merhabalar, 3 gün önce Samsung Galaxy A24 128GB aldım. Cihazın arka kısmındaki yazılar okunmuyor, cihazın ilk ne zaman açıldığını sorguladığımda 2024.07.03 tarihinde açıldığını gördüm. Sesi fulleyip bir şey izlerken ses cızırtılı gibi geliyor. Bu cihazda olan bir şeymi yoksa bu cihaz daha...
Geri