Arama sonuçları: *

• Users: Jiyu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım 50 mbps'den 75mbps'ye geçersem gerçek hız artar mı ?

Gerçek Hız(Yukarı/Aşağı) 15352/51196 kbps Ulaşılabilir Hız(Yukarı/Aşağı) 40663/112407 kbps Şimdi benim paketim böyle ve etherhet kablosu da takılı. Hızlarım neden böyle ? modem ayarlarından mı değiştirmem gerekiyor ? Tahattütüm bugün bitiyor ve TT devam etmeyi düşünüyorum. 50 mbps yerine 75 mbps...
  2. J

Yardım Tahattüt yarın bitiyor , Hangisi İss geçmeliyim? En güvenilir ve hızlı olanı hangisi ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. TT VDSL 72 mbps altyapım var. Tahattüt yarın bitiyor , 12 yıldır türk telekom kullanıyorum. Hangisine geçmeliyim? 12 yıldır kullanmamıza rağmen adam akıllı ne bir kampanya ne de bir hizmet alabildik. Türknet vb. güvenilir midir ? Geçen sefer hacklendi...
  3. J

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler. Kaspersky premium satın aldım , 3 cihaz 1 yıl boyunca 551 TL.. 1 gün geçti fakat hala daha göndermediler ve kullanamıyorum. Türkiye'de olduğumu kanıtlayan belge diye bir şey yazıyorlar , bugün aradım müşteri hizmetlerini yarı türk yarı yabancı biri konuştu bir...
  4. J

Yardım Furrylevel Z1 yazılımı güvenilir midir ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Bir kaç aydır furrylevel z1 kullanıyorum. Kendi uygulaması olmadığı için , ayarları yapamıyorum. Whatsapp ya da discord'dan onlara yazarsam , mesaj olarak yazılım driver'ını atıyorlarmış fakat bana hiç güvenilir gelmedi. Merdiven altı işletme gibi iş...
  5. J

Yardım MSI monitör ışık sızması var mı? İade/değişim yapmal mıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Amazon'dan MSI G274QPF E2 model monitörü aldım ve neredeyse 1 ay oldu. Sizce test sonuçları nasıl , değişim yapmalı mıyım ? Bu arada ürünün satıcısı amazon iken aldım fakat şu an satıcı farklı. Yine de değişim yaparlar mı ? iade edersem alabileceğim...
  6. J

Yardım Xdrive Hira oyuncu koltuğu alınır mı ?

Arkadaşlar rica ediyorum bu konuda bilgisi olan, xDrive ve diğer markaları denemiş arkadaşlar geri dönüş yapsın. Daha önce ofis/oyuncu koltuğu kullanmadım.Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Dik durmakta zorlanıyorum ve Skolyoz'um var. 1.80 boy, 65 kg. En ergonomik, rahat ve konforlu sorunsuz bir...
  7. J

🔥İndirim Xdrive Toryum 6298 TL Sizce alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Amazon 10 ve 28 mart arası bahar indirimleri başladı. Xdrive oyuncu koltuklarında da biraz indirimler var. Çok büyük indirimler değil fakat iade vb. durumlarda sorun yaşamamak ve hızlı teslimat için amazon satıcısından almak mantıklı bence...
  8. J

Yardım Hangi xdrive oyuncu koltuğunu almalıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Geçen hafta xdrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Sizce xdrive Toryum 6400 TL , Anka ise 7400 TL Satıcının amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum , herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım. Aradığım özellikler...
  9. J

Yardım 27 inç monitör için geniş masa önerisi

Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. 27 inç monitör için F/P masa önerir misiniz? Aradığım özellikler: Geniş ve derinliği fazla olsun istiyorum çünkü kollarımı uzatarak kullanacağım. Ne kadar geniş ve derin o kadar iyi. Dayanıklı olmasını ve ağırlık taşıyabilmesini istiyorum. Hiçbir...
  10. J

Instagram Anime içerikleri üreteceğim.Yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Youtube'a içerik üretmeyi düşünüyorum. Hobi olarak başlayacağım , amatörüm. Anime hakkında kısa shorts videoları çekeceğim. Youtube , instagram , tiktok hepsinde paylaşacağım. Hangi kayıt ve ses programını kullanarak videoları çekmeliyim sizce ...
  11. J

MSI G274QPF E2 Amazon Prime 9000 TL alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Amazon'un kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini almıştım fakat kutuyu açtığımda monitör aşırı nemliydi ve ışık sızması var. Bu yüzden iade edeceğim , sizce 9k'ya msı g274qpf'yi almalı mıyım ? Lütfen seri yardım...
  12. J

Yardım MSI G274QPF E2 Amazon 9k'ya alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 7700xt pc hocası gg-13 sistem kullanıyorum. Ekran kartımı değişim yaptırsam da coil whine var yine. Asus vg27aq3a 2k monitör kullandım iade ettim , msı g272qpf monitör var onu da iade edeceğim çünkü çok nemli geldi ve ışık sızması var. Daha önce...
  13. J

Yardım MSI G274QPF E2 8800 TL'ye alınır mı ? Tekrar İndirim olur mu ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 14 Şubat'a özel bu hafta monitörlerde indirim olur mu ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK?psc=1 Sizce bu monitör amazon'dan tekrarda 8000 fiyatlarında satılır mı ? Satıcı amazon olduğu için Msı G272QPF e2 modelini aldım fakat çok nemli geldi ...
  14. J

Yardım Hawk oyuncu koltuğu 6700 TL alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Monitör vb. şeylerde hayal kırıklığı yaşadım , koltukta da yaşamak istemiyorum. 1.80 Boy ve 65 kg ağırlığım var. Boyun , bel ve sırt ağrılarım var. Skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik , rahat bir şey arıyorum. Bu zamana kadar mutfak sandalyesi...
  15. J

🔥İndirim MSI Mag 275QF 2k 180 hz monitör 7299 TL. Sizce alınır mı ?

MSI Mag 275QF 2k 180 hz monitör 7299 TL. Sizce alınır mı ? HB'nın kendisi satıyor , beğenmezsek direkt iade alıyorlar mı amazon gibi ? https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275qf-2560x1440-wqhd-ips-180hz-0-5ms-gaming-monitor-p-HBCV00006UZANN?magaza=Hepsiburada MSI G274QPF E2 modeli daha mı iyi...
  16. J

Yardım MSI G272QPF monitör çok nemli geldi. İade etmeli miyim ?

MSI G272QPF E2 model 2K 180 monitör siparişim geldi. Test sonuçlarını paylaşıyorum: Not: Monitörü ilk açtığımda çok nemliydi, parmağımla dokunduğumda bile ıslak hissediyordum. Işık sızması ve ghosting muhabbetlerinden çok anlamıyorum ama monitörü ilk açtığımda kenarlardan dışarı ışık yayıyordu...
  17. J

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Xdrive 15'li plus oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Amazon'un kendi satıcısından düşünüyorum. İade/değişim durumunda koltuğun montajını özel ekipmanlar vb. şeyler gerekmeden çıkarmak kolay mıdır ? Bu koltukları kulllanan ya da bu konuda bilgisi...
  18. J

Yardım Cloud 2 wireless ayarlarını nasıl yapabilirim ?

Selamun aleykum , hayırlı günler. Cloud 2 core wireless oyuncu kulaklığım var. Ses kasabilmek için hangi ayarları yapmalıyım ? Hyper x ve sonar uygulamalarıyla kullanmaya çalıştım fakat ses istediğim gibi değildi ben de sildim. Valorant oynarken rakibin sesini duyamıyorum , takımdakiler arkanda...
  19. J

Yardım Amazon DEY elektronikten alınan monitör kolayca iade edilebilir mi ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Satıcı farklı fakat gönderen amazon olduğunda sorunsuz şekilde direkt iade alıyorlar mı ? Bu 2 monitörden birini düşünüyorum. MSI G272 modeli amazon satıyor ve gönderiyor. Diğer modeli ise Dey elektronik satıyor fakat amazon gönderiyor. Müşteri...
  20. J

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum. https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için güzel bir tercih olmuş mudur ? Aradığım...
Geri