Arama sonuçları: *

• Users: can1453
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sizce hangisini almalıyım ?

iPhone telefon almak istiyorum 15 ve 13 arasında kaldım arasında yaklaşık 10 15k fark var sizce farkı vermeye değer mi 13 alınır mı Amazon’da 15 var lakin Amazon satıcı 55k gürgençler premium diye satıcı var 47k 3 yıldızlı satıcı sorun çıkar mı ? Önerilerinizi bekliyorum sorun yaşamayacağım iade...
  2. C

Lian Li Dan case a3 alınır mı ?

Kullanan var mı memnun mu ?
  3. C

Xiaomi Redmi watch 5 alınır mı ?

Düz watch 5 modeli nasıl kullanan var mı 4k bütçem var bu tarz akıllı saat önerilerine açığım hem iPhone hem android uyumlu olsa güzel olur
  4. C

Lian Li dan case a3 alınır mı ?

Şuan ince hesapta 3500tl alınır mı sizce micro atx anakartım mevcut bu tarz microatx kasalar hoşuma gidiyor elimde dark guardian mini var
  5. C

Trendyol troy300 kodu

merhaba bu kodu banka kartımdan hesabımda kullandım başka hesapta aynı banka kartıyla tekrar kullanabilirmiym
  6. C

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

Dark guardian mini kasası için alacağım sizce nasıl bütçe 2000 2500
  7. C

Bu kasa fanı alınır mı ?

İkinci el 6 tane gamepower air tirbüne kasa fanı buldum kontrolcüsü dahil fiyat 1000tl kendi kasamdaki fan dark guardian mini kasasının frgb kendi fanı sizce alınır mı iyi olur mu
  8. C

Dell Alienware AW2725D 27 2K 280 Hz OLED Oyuncu Monitörü alınır mı ?

Başlıktaki monitör alınır mı? arkadaşlar bütçem aşşağı yukarı böyle 26 27
  9. C

Amazon iade alır mı ?

amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
  10. C

Samsung g65b monitör siyah performansı

Arkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?
  11. C

Monitör ekranı normal mi

Amazon’dan 17 gün önce g65b monitör aldım sizce siyah ekran da bu normal mi ?
  12. C

G65b monitör titreme

Samsung G65b monitör aldım lakin mouse hareket edince arkada siyahlar böyle hafiften titriyor gibi sebebi nedir? Not Freesync kapayınca olmuyor
  13. C

13000tl ye odyseyy g65b alınır mı ?

Bu fiyat bandında daha iyisi var mı bu fiyata alınır mı ?
  14. C

Trendyoldan monitör alınır mı ?

Merhaba 9000 tl ye mag275cqrf qd almaya karar verdim en ucuz trendyolda alınır mı ölü piksel çıksa iade edebilir miyim?
  15. C

ViewSonic VX2705-2KP-mhd monitör alınır mı?

İkinci elde 5500tl sizce değer mi ?
  16. C

Hangi monitörü almalıyım?

Samsung g6 27 inç vs Mag274qrf ikinci el alacağım aralarında 2000tl gibi bir fark var siz olsanız hangisini tercih edersiniz neden ?
  17. C

Lenovo g32qc-10 monitör alınır mı ?

Bu monitörü buldum 4200 tl ye alınır mı ?
  18. C

Anakart değişim sonrası sistem geç açılıyor

ikinci el ASUS tuf b550m wifi anakart aldım daha öncesinde a520mk v2 anakart vardı fakat anakartı değiştirdikten sonra kasanın güç açma tuşuna basınca bazen 2 saniye bazen 5 saniye sonra açılıyor güç kaynağım nzxt c550 bu normalmidir sebebi nedir
  19. C

Yardım Kasaya Güç geç geliyor

B550M ASUS Wi-Fi anakartına geçtim. Power SW doğru şekilde takıldı PSU NZXT C550, kasayı açma tuşuna bastığımda 5 saniye sonra her şey açılıyor. Sebebi nedir? Normal mi? ErP kapalı.
  20. C

Yardım Anakartın adı farklı görünüyor

ikinci el anakart aldım fakat sistem bilgisine girdiğimde sistem modeli blade-6700xt-v0.1 olarak gözüküyor anakart modeli Asus tuf b550m wifi bu normalimdir düzeltilebilir mi
Geri