Arama sonuçları: *

• Users: ysnsuer55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Fiyat performans erkek parfüm önerisi

Beyler çok pahalı olmayacak şekilde parfüm markası ve koku öneriniz ?
  2. Y

Güncel grafiklerle Most wanted 2005 nasıl oynarım

Beyler oyun güzel ama 2k monitörüm var ekranın yanları siyah kalıyor keyifli olmuyor oyun :) güncel grafiklerle oynama şansım var mı?
  3. Y

EA FC 26 Ultimate Team yeni başlayacağım öneriniz var mı?

Beyler ilk defa ultimate team oynayacağım başlangıç için önerileriniz var mı?
  4. Y

RX 7700 XT sistem 2K RDR 2 optimum ayarları nasıl yapabilirim

işlemcim ryzen 5 5600 2K da RDR2 de en iyi performansı hangi grafik ayarlarında alabilirim?
  5. Y

2K monitörde cs2 çözünürlük ve grafik ayarları

2k monitörde oynuyorum çözünürlük kaç olmalı
  6. Y

Cs2 Yeni başlayan bilmesi gereken şeyler yardım

Beyler cs2 ye yeni başladım olmazsa olmaz tavsiyeleriniz ayarlarınız var mı?
  7. Y

Cs2 için grafik ayarları yardım

beyler sistemim ryzen 5 5600 * rx7700xt * 16 gb ram * 180hz 2k monitör cs2 için grafik ayarları nasıl olmalı?
  8. Y

Yeni başlayan için nargile tütün önerisi

Beyler adalyanın bir kaç tütünü denedim fakat damak tadıma uymadı pek , güzel kaliteli tütün öneriniz var mı?
  9. Y

Telefonda müzik dinlemek için kablosuz kulaklık önerisi

İphone 13 kullanıcısıyım işe gelip giderken müzik dinlemek için kablosuz kulaklık istiyorum. Huawei freebuds 5i vardı kaybettim. Max 2500 tl olsun
  10. Y

FIFA 23 taktiksel savunma nasıl yapılır? Kariyer modu sadece

Beyler eskiden pes oynuyordum sürekli x e basıp press e alışmışım ben . Fifada durum tamamen farklı taktiksel savunma nasıl yapılır. Topu almak için herhangi bir tuşa basmam mı lazım yoksa oyuncu otomatik kendisi mi alıyor topu?
  11. Y

Spora yeni başlayacağım program tavsiyesi

Beyler yaşım 25 boyum 180 cm kilom 80-83 kg ilk defa spor salonuna gideceğim. Nasıl çalışmam lazım program tavsiyesi olan var mı?
  12. Y

Hollow Knight Silksong Sharka Yardıma Gelmiyor

The marrow da haritanın sağ üst tarafında karıncalı kısımda kafes dövüşünde sharka yardıma geliyor yayıncılarda bana gelmedi. Bir şeyi mi tetiklemek lazım
  13. Y

PC için Gamepass almak mantıklı mı?

Ea Fc 25 oynamak istiyorum sanırım en uygun gamepass üzerinden oynayabilirim ? aylık 210 tl ye değer mi sizce
  14. Y

En uyguna EA FC 25 nerden alabilirim?(ana lig için)

beyler sadece analig offline mod oynamak için en ucuza ea fc 25 hangi yöntemle alabilirim?
  15. Y

25-30k arası laptop önerisi

Beyler hastane işler için ofis programları - internette dolaşma - film bu tarz gündelik kullanım için laptop arıyorum.
  16. Y

Xbox 9. nesil gamepad type-c kablo önerisi

kablosuz kullanıyorum pc de şuan fakat gecikme oluyor ve pil dayanmıyor. kablolu kullanmak istiyorum öneriniz nedir?
  17. Y

Oyun önerisi her türlü olur :)

Beyler memurum işten gelince oynamak için saracak oyun arıyorum. Sistemde sorun yok 2k her türlü oyun olabilir.
  18. Y

Nargile ile ilgili bir sorunum var?

Bu lüleyi kullanıyorum üzerine folyoyu ne kadar düzgün takarsam takayım nargileyi çektiğim zaman folyonun deliklerinden folyoyu içeri çekiyor nefesim. Rahat bir içim sağlamıyor ne yapmam lazım?
  19. Y

Last Of Us Part 1 120 FPS kasma hissiyatı

ryzen 5600 vs rx7700xt kullanıyorum 2k çözünürlükte. Oyunda 100-120 fps arası sabit alıyorum fakat oyun akıcı değil. Darboğaz olmuyor.
  20. Y

ASUS 27" ROG Strix XG27ACS alınır mı?

2k monitör almak istiyorum bu fiyat bantlarında?
Geri