Arama sonuçları: *

• Users: Wostierr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wostierr

Sürekli sebepsiz mavi ekran yiyorum (Dump içinde)

Genelde oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Daha önceki minidump dosyalarını isterseniz atabilirim şu anki attığım yeni aldığım sistemim yeni ne arızalı onu da tam olarak bilmiyorum durduk yere alıyorum. Yardımcı olur musunuz artık öyle bir bıktım ki sistemden soğudum yeter artık ya. Dump...
  2. Wostierr

Mavi ekran hatası alıyorum

Sistemi yeni topladı 2 gündür sebepsiz yere mavi ekran hatası alıyoerum en son ekrna kartı sürücüsünü yeniden kurmuştum ve yanlışlıkla studio sürücüsünü yüklerken iptal etmiştim mavi ekran hatasını whocrashed ile etst ettiğimde bu hatayı alıyorum dump dosyasına baktım baya harfleri okunamaz ve...
  3. Wostierr

Ryzen 7 7800x3d dış görünüşündeki ferrit core (bead) kaldırıldımı?

Aldığım işlemcide üst sol ve sağda adını bilmiyorum ama bu küçük devrelerden yok ve videoalrdaki tüm işlemcilerde bu var neden olabilir? Sisteme taktım bi sorun yok gibi ama bi yazıyım dedim.
  4. Wostierr

Corsair mp600 pro ssd boştayken 55-30 ms lere çıkıyor bu durum normalmi?

Resimde gözüktüğü gibi arkaplanda çok işlem yapmasa bile bu değerlerde yanıt süresi var sürekli değişiyor bi anda 0 a inip 20 oluyor gibi.
  5. Wostierr

Çözüldü✓ SYS fanlar sürekli 1800 RPM lerde dönüyor.

Bu değerler normalmi işlemci genelde 45 derecede ve diğer sıcaklıkalrda iyi. sistem: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart CORSAIR iCUE 3000D AIRFLOW 750W Tempered Glass USB 3.2 Siyah...
  6. Wostierr

Çözüldü✓ Fanlar sürekli yüksek RPM de dönüyor.

Sistemim sürekli fanlarını bu hızda açıyor işlemci genelde 45 derece arası olmasına rağmen baya yüksek hızlarda çalışıyor msı programından dengeli seçiyorum ama değişen bir şey olmuyor manuelmi ayarlamam gerekli? Pompayı pump_fan, Sıvı soğutma fanlarını Cpu_Fan, Geriya kalan aksa fanalrını ise...
  7. Wostierr

Çözüldü✓ Sistem Corsair h100 sıvı soğutmayı görmüyor

Selam, Kasa ve sıvı soğutma corsair bende tüm rgb leri tek bir kabloyla birleştirip jargb_v2 pinine taktım icue veya corsair linki kurunca bu hatayı veriyor. Anakartım MSI B60 GAMİNG PLUS WİFİ Soğutma sorunsuz çalışıyor ama rgb lerini falan ayarlıyamıyom kısaca ss deki gibi.
  8. Wostierr

Çözüldü✓ Msı b650 Kablosuz wifi görmüyor

Msı b650 gaming plus wifi anakartı aldım biosu güncelledim ama wifi antenlerini taktığım halde kablosuz wifiyi görmüyor. ssd gelmemişti bende kablo ile laptopun ssd sini idarelik takmıştım windows 11 yüklüydü ondada aygıt yöneticisinde coğu donanım hata veriyo gösteriyo sanırım
  9. Wostierr

Çözüldü✓ 7 7800X3D, MSI B650 anakart BIOS güncellemeden Windows 11 kurmak mantıklı mı?

Başlıkta belirttiğim gibi MSI B650 GAMING PLUS WIFI alıp Ryzen 7 7800X3D işlemcisini takacağım. Ancak BIOS ile pek uğraşmak istemediğim için direkt Windows 11 kurup daha sonra MSI Center uygulamasıyla BIOS'u güncellemek mantıklı geldi. Böyle yapmak mantıklı mı?
  10. Wostierr

Çözüldü✓ (7 7800X3D, RTX 4060`lı sistem toplama), ısınma, darboğaz, uyumluluk veya stabilizesini öğrenmek istiyorum (Tavsiyede olur).

2 gün önce tek tek sistem aldım kargo en geç 1 hafta içinde elimde olur. Merak ettiğim şeyler sistem uyumluluğu, ısınma, darboğaz, veya stabilize. Sistemi oyun ve genel kullanım için aldım. (Ramı sonra updatelicem) Sistemin benim için önemli yanı başlıkta belirttiğim sorunlar ve fbs sistem...
Geri