Arama sonuçları: *

• Users: Taco Lynx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Taco Lynx

Normal e-postamı yoksa kurumsal e-postamı

ben minecraft sunucum için domain alacağım ama domain için kendi e-postamımı kullansam yoksa kurumsal e-postamı alsam bilemedim. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. Taco Lynx

Borsa nasıl öğrenilir?

kısaca İlk başta kısa vadede biraz kazanıp uzun vadeye geçmek istiyorum.
  3. Taco Lynx

Vodafone mobil intetnet sıkıntısı

türk telekomdan Vodafone geçtim 200 liralık 20gb tarife aldim. ama çekmiyor resmen eskiden mb/s çekerdi şimdi kb/s b/s çekiyor resmen dolandırıcılık gibi bir şey. bunun çözümü varmı?
  4. Taco Lynx

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı

iyzico ile fiyatı 9.799 tl ye düşüyor ve 500tl cashback varmış daha mantıklı 2k monitör varmıdır...
  5. Taco Lynx

Msi b650m vs msi b650

Msi b650m msi b650 bu 2 modelin farkı nedir?
  6. Taco Lynx

Oyun yapmak bu kadar zor mu?

Çoğu kişi ekip olmadan yapılmasının zor olduğunu söylüyor. ama eskisi gibi değil çokta oyun motorları vs. olduğu için yani hazır assetler olduğu için iş daha kolay olmazmı? deneyimli olan kişiler cevap yazabilirmi
  7. Taco Lynx

Türkiye' deki yaşanan olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz?

2025' in başından beri her türden olaylar yaşanıyor. Ülkeyi ayaklandıran siyasi olaylardan tutun öl*mlü olaylara kadar... Kısaca bu olaylar hakkında düşünceleriniz neler?
  8. Taco Lynx

Oyuncu/ofis sandalyesi önerisi

bütçe olarak belki 4-5k ya kadar çıkabilirim
  9. Taco Lynx

Yazın çalışarak ne kadar kazanabilirim?

yaşım 18 in altında olduğu için size sormak istedim 1 2 ay çalışırsam ne kadar alabilirim?
  10. Taco Lynx

Garantili anakart satmak

ben anakartımı satmak istiyorum ama garanti belgesi yerine fatura var faturada ise kişisel bilgilerim yazıyor tc vs. karşı tarafa bilgilerimi vermeden faturayı nasıl iletebilirim?
  11. Taco Lynx

Çözüldü✓ Pc ekran siyah kaldı

imleç var ama görüntü yok
  12. Taco Lynx

Windows 11 oem key mi retail key mi alınmalı?

kısaca w11 oem mi retail mi oem de anakarta yazılıyormuş nasıl oluyor
  13. Taco Lynx

Minecraft premium olmadan kullanılabilicek launcher önerisi

badlion u denedim ama minecraft gerekiyormuş o yüzden kullanamıyorum premium gerektirmeyen launcher önerir misiniz?
  14. Taco Lynx

Hangi minecraft clienti kullanılmalı?

kısaca sorum başlıkta ve şuan tlauncher kullanıyorum
  15. Taco Lynx

Hangi windows anahtarı alınmalı

windows anahtarı alıcam ama hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Windows 11 Pro Lisans Key Windows 11 Home Lisans Key Şöyle 2 anahtar var ikiside retail key hangisi daha iyi olur
  16. Taco Lynx

Minecraft için mod önerisi

yeniden minecraft başlayacağım o yüzden mod arayışına çıktım ve sizlerden mod önerisi istiyorum. sürüm olarak 1.21.1 oynamayı düşünüyorum birde neoforge kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  17. Taco Lynx

E-posta hesabını başka kişilere gizlemek

e-posta hesabımı kimsenin bilmemesine rağmen e-postama mesaj attılar ve bu 1 kişi değil 10 a yakın kişiydi. e posta hesabımı başkalarına nasıl gizlerim
  18. Taco Lynx

Youtube hesabının e postasını değiştirmek

benim bir youtube hesabım var e postasını değiştirmek istedim ama olmadı. ileride e posta hesabıma erişimi kaybedersem youtube hesabımın e postasını değiştirebilir miyim?
  19. Taco Lynx

Hangi windows anahtarı alınmalı?

windows 11 key alacagım ama neyin ne oldugunu bilmiyorum oem retail vb keyler var tam olarak ne oluyo bunlar
  20. Taco Lynx

1500 TL wireless kulaklık önerisi

1500 tl kablosuz kulaklık arıyorum oyun yayın vs icin kullanıcam kulaklıkta mikrofon olmayacak birde beyaz olabilir
Geri