ben minecraft sunucum için domain alacağım ama domain için kendi e-postamımı kullansam yoksa kurumsal e-postamı alsam bilemedim. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
türk telekomdan Vodafone geçtim 200 liralık 20gb tarife aldim. ama çekmiyor resmen eskiden mb/s çekerdi şimdi kb/s b/s çekiyor resmen dolandırıcılık gibi bir şey. bunun çözümü varmı?
Çoğu kişi ekip olmadan yapılmasının zor olduğunu söylüyor. ama eskisi gibi değil çokta oyun motorları vs. olduğu için yani hazır assetler olduğu için iş daha kolay olmazmı? deneyimli olan kişiler cevap yazabilirmi
2025' in başından beri her türden olaylar yaşanıyor. Ülkeyi ayaklandıran siyasi olaylardan tutun öl*mlü olaylara kadar...
Kısaca bu olaylar hakkında düşünceleriniz neler?
ben anakartımı satmak istiyorum ama garanti belgesi yerine fatura var faturada ise kişisel bilgilerim yazıyor tc vs. karşı tarafa bilgilerimi vermeden faturayı nasıl iletebilirim?
windows anahtarı alıcam ama hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Windows 11 Pro Lisans Key
Windows 11 Home Lisans Key
Şöyle 2 anahtar var ikiside retail key hangisi daha iyi olur
yeniden minecraft başlayacağım o yüzden mod arayışına çıktım ve sizlerden mod önerisi istiyorum. sürüm olarak 1.21.1 oynamayı düşünüyorum birde neoforge kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
e-posta hesabımı kimsenin bilmemesine rağmen e-postama mesaj attılar ve bu 1 kişi değil 10 a yakın kişiydi. e posta hesabımı başkalarına nasıl gizlerim
benim bir youtube hesabım var e postasını değiştirmek istedim ama olmadı. ileride e posta hesabıma erişimi kaybedersem youtube hesabımın e postasını değiştirebilir miyim?