Arama sonuçları: *

• Users: BerkayA01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BerkayA01

2k 27" monitör alınır mı??

sürekli monitör bakıyorum artık hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyorum biri çok iyi diyo biri gömüyo bu 2 sinden birini almayı düşünüyorum özellikle üsttekini 4k daha ucuz bi sorunu fln varmıdır?
  2. BerkayA01

Yardım Siyah renkte sararma gibi bişey

hesap makinesinde bişeyler hesaplıyodum bi anda ekranın sol tarafında 3 parmak boyutunda aşşa doğru inen sarılık oluştu ne olduğuna anlam veremedim normalde belli olmuyo hesap makinesini gezdirirken belli oluyor bundan 1-2 saat önce laptopu silmiştim ekran pisti içine su kaçma ihtimali varmı...
  3. BerkayA01

24" 1080 p vs 27" 2k

SA 16.1" laptopum var hp victus r7 7840hs ve rtx 4060 ekran küçük gelmeye başladı ve monitör arayışına çıktım arkadaşlarım 24" yetiyo daha büyüğüne gerek yok diyolar ama ben ps5 de bağlıycam için 24 ün yetmeyeceğini düşünüyorum o yuzden 27" almak istiyorum 27" monitorlerdede 1080p de pikselleri...
  4. BerkayA01

Çözüldü✓ Yatay geçiş için yardım lazım

Selam arkadaşlar, Ben bu sene YKS 2025’e gireceğim ama kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Diyelim ki bu sene hedeflediğim üniversiteyi kazanamadım ama aynı bölümü başka bir üniversitede kazandım (Endüstri Mühendisliği). İlk yıl orada okuyup sonra hedefimdeki üniversiteye...
  5. BerkayA01

Yatay geçiş hakkında yardım lazım

Selam arkadaşlar, Ben bu sene YKS 2025’e gireceğim ama kafamı kurcalayan bir konu var, sizlere danışmak istedim. Diyelim ki bu sene hedeflediğim üniversiteyi kazanamadım ama aynı bölümü başka bir üniversitede kazandım (Endüstri Mühendisliği). İlk yıl orada okuyup sonra hedefimdeki üniversiteye...
  6. BerkayA01

27" 2k monitor tavsiyesiii

merhaba 27" 2k monitor bakiyorum fakat cok kararsiz kaliyorum , 1080p alma pixelleri sayarsın yazanlar var, kimiside çok memnun ne pixeli birader diyolar, ne yapmam lazin onerinde aliyim 2-3 hafta oldu bakmaktan sıkıldım valla bütcem 10k var ustune zorlarım
  7. BerkayA01

Yardım ACİL yardım lazim ekran karti gozukmuyor

normal internet tarayacisinda takiliyordum bi anda ekran kapandi bişeyler oldu bende allah allah diyip kökten kapattım tekrar açtım bi gariplik vardı fn kombinasyonlari calismiyodu masaustu dev gibiydi ekrana bi girdim Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü cihazina bagli yaziyor bunu nasıl...
  8. BerkayA01

HP laptop güç tuşuna basınca açılmıyor

Merhaba, hp victus s0008nt laptop var bu hafta full oyunlardan fln atiyodu ekran gidip geliyodu alt f4 koyunca düzeliyodu dün yine aynı şey oldu alt f4 attım şimdi güç tuşuna basıyorum tepki yok 1dk tuttum yok 30 kere ard arda bastım yok napmam gerek teknik servis hafta sonu kapalı pazartesi açık 😤
  9. BerkayA01

Oyundayken laptop güç kesiyor

Laptopum hp victus s0008nt 6-7 aydır çok rahat oynadım full grafiklerde , bu hafta gta5 giriyorum 5-10dk geçiyor laptopun ekranı kapanıp açılıyo 1 dakikada 30-40 kez kapanıp açılıyo zar zor yeniden başlat yapıyorum düzeliyo chromeda fln sıkıntı yok oyuna girince bozuluyor bunun nedeni nedir...
Geri