Arama sonuçları: *

1. R

Ssd okuma yazma degerleir normal mi

Pc açılınca anakart logosunda kalıyor kapatıp açıyorum düzeliyep ssd den olabilcegüni söylediler sad adata legend 900 okum yazma degeleri nroaml mi
  2. R

Bilgisayar anakart ekranında kalıyor

bilgisayar bu ekranda kalıyor ardından tuşa basılı tutup kapatıyorum tekrar açıldıgında düzelitoe sebebi nedir
  3. R

Bilgisayar açılırken sabit bios ekranı geliyor

Pc hazır sistem yeni aldım geçen günlerde de oldu oyunda kendini yeniden başlatmalar öavi ekran hataları nadir psu sanırım sesli çalışma gibi aorunlar bugunde böyle bi problem çıktı karşıma bu ekran da sanit kalıyor kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapatır tekrar açınca düzeliyoe
  4. R

Kasadan gürültülü açıldı

Yeni sistem aldım kasa sehotep radiant pc açtım traktör sesi geldi asus yazısında kaldı biosa gitme ekranı geldi kapatıp açtım sıkıntı çözüldü bir gün öncesinde de last of us oynarken pc kapanıp açıldı ekran kartı rx 9060 xt 16 bi aonrwki gün de deiver hatası alıp oyundan atrı hata neyden...
  5. R

Last of us 2 pc kendini yeniden başlattı

sistemim r5 7600 ekran kartı rx9060 xt 16 gb kasa segotep radiant 750w last of us 2 oynarekn bi kapı açtım pc kendinini yeniden başlattı bi ara da oyundan çıkıp chrome girdim mavi ekran aldım msı afterburner baktım işlemci max 75 83 arası görüyor sebebi nedir oyun dosyası ile mi ilgili pc...
  6. R

Acil yardım lütfen laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-ai-amd-ryzen-5-7235hs-16-gb-ram-ddr5-1-tb-ssd-rtx4050-6gddr6-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00h5tr-161-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00009F51BC amd anakrtlı olanlar sıkıntılı degilmiş sanırım bunu alıyım mı fiyst bütçem bu kadar başka modeller hep...
  7. R

30 32 k laptop yardım acil

30 35 arası hepsi burada da olanhangi laptop alırnı yardım eder msinisz
  8. R

Monstry 3050 laptop alınır mı

12 taksit oldugu için almayı düşünüyorum
  9. R

Monster 3050 laptop alınır mı

Alınır mı 12 taksit oldugu için almayı düşünüyorum
  10. R

Valorant secure bott

Böyle bi hata alıyorum anakartım asus prime a620 am5
  11. R

9060xt hazır sistem tavsiyesi

34 k kasa segotep marka alınır mı
  12. R

9060 xt sistem yardım edin

34 k alınır mı psuya güven olur mu 750w bronz
  13. R

İnce hesap gamin gecesi sistem

34k pahalı mı alınır mı kasa psu güvenilir mi yardım eder misiniz
  14. R

Tavsiye hazır sistem

Alınır mı kasayı msı yaptım ssd degişiredim birde rami xpc yaptım
  15. R

Hazır sistem yardımı

Alınır mı
  16. R

Hazır sistem özelleştirme yardımı acil

Selamın aleyküm arkadaşlar tebilandan 9060xt li hazır sistem bakıyorum yardım eder misiniz ilk olarak saphire ve gigabeyt modeli var 2.5 k fark var ararlında bu paraya deger mi bana mantıklı gelmedi birde kasayı deepcool cc 560 modeli geliyor ben msı kasa özellştirmesi yaptım 1700 tl ek bi...
  17. R

Vatan rx 9060 xt 16 gb sistem

Alınır mı ssd sıkıntı mı bide kasa markası
  18. R

İnce. Hesap gaming gecesi hazır sistem

Bütçem bu kadar alınıe öı 8 gb versiton var sadece sıkıntı olur mu
  19. R

İnce hesap hazır sistem

5060 8 gb yerine xt seçtim alınır mı
  20. R

Hazır sistem tavsiyesi

Alınır mı 5060 8 gb mı yoksa amd xt mi