Arama sonuçları: *

1. E

VR GÖZLÜK YEŞİL VE GLİTCH GÖRÜNTÜ

Oculus rift s kullaniyorum ilk kullandigimda normaldi renkler aradan zaman gecti tekrar kullanmak istedigimde geneli yeşil bir goruntu ve sacma sapan renklerin olduğu bir görüntüyle karşılaşıyorum. Beat saber de kutular grimsi ve siyah filan gözüküyor cevre yeşil şeklinde sacma sapan bir şey...
  2. E

Pc logo ekranında ve windowsta donuyor

5700x3d 4080s asus b550mk anakart raijintek cratos 850w psu sistem kullaniyorum bilgisayarda herhangi bir sorun olmamasina ragmen kapattiktan sonra ertesi gun actigimda acilmadi logo ekraninda yukleniyor durumuna gelip donup monitoru standby durumuna aliyor ama calismaya devam ediyor kasa...
  3. E

Yardım Egzoz fanı dönmüyor ışığı yanıyor

Kasamda psu ve ekran karti değişimi yaptiktan sonra egzoz fani dönmemeye basladi ama kasanın öndeki 3 fani dönüyor egzoz kablosunu takip ettigimde duvar tarafından gelen kablo bir aparata bagli o aparattan 1 sari 2 siyah kablo cikiyor anlamlarini bilmiyorum hiçbirinin gordugunuz gibi bağlı...
  4. E

Egzoz fan Işık var Hareket yok

deepcool cc560 kasa kullanıyorum normalde tüm kasa fanları çalışıyordu kasayı psu ve ekran kartı değişimi yaptım tüm kablolar değişti haliyle filan kasa fanını taktığımızda öndeki 3 fan çalışıyor dönüyor ama egzoz fanı dönmüyor sadece ışığı yanıyor egzoz fanının bunun sebebi ne olabilir fan...
  5. E

7 5700x3d bios 4.05ghz yerine 3.2 de sabit çalışıyor

5 5600 den bu işlemciye geçtim b550mk anakart asus marka kullanıyorum. cpu core ratio dan 40.50 yazıp görüyorum f10 ile kaydediyorum yok bakıyorum sabit 3.20 de hani auto da değil işlemciyi tray olarak aldım tepside geldi. 5 5600 ü aynı işlemle 4.4ghz de kullanıyordum nasıl yapıcam bunu...
  6. E

7 5700x3D mi 7 5800x mi Ddr4 için ?

4080s için ddr4 de kalmayi ve 5 5600 den işlemci yukseltmeyi dusunuyorum karşilaştirmaya baktim 5700x3d sanirsam fps olarak bi tık daha iyi ve daha az güç çekiyor. 5800x de puan olarak bi tık önde duruyor sizce hangi işlemciyi almak mantıklı ? Veya bu 7 10k civarinda baska islemcide göremedim de...
  7. E

DDR 4 4070 süper, 4080 süper, 3070 ti besleyecek işlemci önerisi

B550m anakartta 5 5600 islemci kullaniyorum 3070ti karta sahibim kart yukseltmeyi dusunuyorum bu kombinasyon 4k da zaten tam verim calisirken 2k da da yeterli seviyede calistigini dusunuyorum lakin bf1 bf5 oyunlarında 4k ya da çeksem hem islemci kullanimi 70 80 den asagi olmadigini özellikle bf5...
  8. E

4080 super mi 4070 super mi aradakı fiyat farkı fps değer mi ?

gigabyte 3070ti 5 5600 işlemci asus prime b550mk anakart 650w deepcool powersuply lı bir kasaya sahibim ilk başta ekran kartını satıp 4070 super e geçmeyi düşünüyordum ama bir teklif geldi ve 4080 super alma potansiyeli doğdu ama burda şimdi 4070s için cebimden 15-17k fiyat çıkartıcakken 4080s...
  9. E

Lenovo legion r25-f30 280hz overclock 30 dakika sınırlaması

bu lenovo monitörde 280hz in 30dk dan sonra kapanma olayını kapatabiliyor muyuz tabi önerilen olarak bu değer kapanıyor yazılımsal olarak ama bunu iptal ederek 240hz monitörü 280hz olarak kalıcı kullanmaya devam edebilmenin bir yolu yok mu bilgisi olan var mı ?
  10. E

Ryzen 5 5600 3070ti 4k performans

Kartı 4k ekranda kullanıyorum oynatıyor orda bir sıkıntı yokta mesela şuan 4k monitorde ama 2k cozunurlukte warzone açtim ve loadouts kismindayim islemci kullanimi 96 97 tüm çekirdekler ve ekran karti kullanimida 97 98 arada bir sekmeler arasi veya birsey yuklenirken islemci 100 ekran karti 0...
  11. E

Glorious Model O 2 Garanti Servis Sıkıntısı

Selamun aleyküm glorious model o 2 icin gecen sene aldigim bu mouse u garantiye vermek istedim bendeki garanti belgesinde wb Technology diye bir şirket vardi aradım ve artik servisini yapmadıklarini söylediler internetten forumlara baktım başka bir şirketi aradim ve garantideki şirket adi ayni...
  12. E

Çözüldü✓ Msı mpg 274urf qd güncelleme sonrası ekranda bilgilendirme yazısı çıktı

4k msı monitör için sitesinden güncelleme ile ilgili dosyayı indirdim ve scaler kısmından dosyayı gösterip başarıyla güncellemeyi yaptım ama ekranın sol üst tarafında fw.009 2024-08-05 panel hdmi1 2 dp typec gibi durumların olduğu bir bilgilendirme metni geldi. Menüyü açınca bu metin kayboluyor...
Geri