Arama sonuçları: *

• Users: canomer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. canomer

NVIDIA Driver Güncellemesi

Sıkıntı şu, ben RTX 4060TI 8GB ekran kartı kullanıyorum. Bazı AI araçlarını/kütüphanelerini kurarken nvidia 4060 TI ekran kartımın driver'ının güncel olmaması ile ilgili hata alıyorum ve kurulum tamamlanamıyor. Sorun şu ki bundan önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ne zaman ekran kartımın...
  2. canomer

56000 TL Sistem Hakkında Görüşleriniz

Selamlar, yaklaşık 1 ay önce imzamda görülen sistemi topladım, sistem parçaları şu şekilde : * İşlemci : Ryzen 9 9900X - 17.700 TL * İşlemci Soğutucu : ThermalRight Phantom Spirit 120 EVO - 2.500 TL * Ekran Kartı : Galax RTX 4060 TI - 14.000 TL * Ram : Kingston KF552C36BBEK2/64 (32x2) 64 GB 5200...
  3. canomer

Kasa Yan Panel Değişimi

Selamlar, ASUS Prime AP201 mATX kasam var ancak temperli cam olan versiyonu. Temperli camı mesh panel ile değiştirmek istiyorum. Bunu tedarik edebileceğim bir yer var mı? Ya da Ankara içi bunu değiştirmek isteyen var mı?
  4. canomer

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

Bütçe : 3500 Selamlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere cafcaflı oyuncu koltuklarından çok üzerinde bağdaş kurabileceğim bir koltuk arıyorum. Bence en rahat oturma şekli :D Kol koyma kısımları olmasa da olur. Var mı böyle bir koltuk öneriniz.
  5. canomer

Bu Sistemin Ederi Nedir

Arkadaşlar selam, aşağıdaki parçalarla toplanmış bir bilgisayar sizce ne kadar eder? * Ryzen 9 9900X 12 Çekirdek 24 İzlek 4.4GHz Base 5.6GHz Boost İşlemci * RTX 3080 3 Fan 10GB VRAM Ekran Kartı * Kingston 6000 MHz 64 GB (32x2) DDR5 Ram * Asus TUF B650M Plus Anakart * Samsun 980 Evo 512 GB SSD...
  6. canomer

Çözüldü✓ R9 9900X için mATX Anakart Önerisi

Selamlar, R9 9900x işlemcili sistem topluyorum, x670 ve x870 anakartlar çok pahalı ve mATX modeli çok az seçenek var. Küçük bir kasaya toplayacağım için mATX arıyorum. Portlar, PCIe jenerasyonu vb. önemli değil, önemli olan bu işlemciyi stabil olarak çalıştırabilmesi ve uzun ömürlü olması. ASUS...
  7. canomer

Çözüldü✓ Micro-ATX veya Mini-ITX Anakart Önerisi

Ryzen 9900X için AM5 Micro-ATX veya Mini-ATX anakart seçiminde yardımcı olabilir misiniz? Portların kaçıncı nesil olduğu, internet hızı vb. benim için önemli değil. Sistemi soğuk tutabileceğim, 9900x başta olmak üzere yeterli gücü çekebilecek ve uzun süre kullanacabileceğim sağlam bir anakart...
  8. canomer

Yardım Telefon Kendi Kendine Donup Titriyor Sesi Kısılıyor Redmi Note7

Selamlar, şu anki telefonum olan Xiaomi Redmi Note 7 4GB Ram 64GB Hafıza telefonumu 2020 Yılında satın aldım ve herhangi bir şekilde düşme, kırılma, su dökülme vb. durumu yaşamadım. Hafızasıda çok dolu değil. Ancak son 1-2 aydır kendi kendine durduğu yerde bir anda ekranı arka plansız bir...
  9. canomer

Öneri Piyasada ki En İyi Hava Soğutma

Selamlar, Kasım ayı bitmeden bir ITX sistem toplayacağım ve bu sistemde Ryzen 9 9900X kullanacağım. Tahmin edersiniz ki ITX sistemde bu işlemciyi soğutmak kolay değil ancak sıvı soğutma kullanmak istemiyorum. Dolayısıyla hem sessiz hem de iyi soğutma performansı kriterleri göz önünde...
Geri