Arama sonuçları: *

• Users: Ekai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ekai

Psu önerisi lazım acil

7800x3d 5060ti 16gb Pny 2x16gb ram b650 m k anakart sinerji bilgisayaeun önündeyim oradan bir psu önerirseniz sevinirim vatandanda olur
  2. Ekai

Asus anakartımı nasıl garantiye yollarım

hayatımda hiç bu tarz şeylerle uğraşmadım ondan dolayı adım adım anlatırsanız sevinirim asus b650m-k anakartımın 2. ram slotu çalışmıyor ve bunu ücretliysede tamir ettirmek istiyorum 2 ay önce alındı kutusu ve kutudan çıkan her şey duruyor ne yapmalıyım anlatırsanız sevinirim
  3. Ekai

7800x3d için ekran kartı

bütçem 20k(üstüne çıkamam üst limitim20k) 4060 ti sıfır düşündüm ne düşünüyorsunuz?
  4. Ekai

Yeni ram aldım çalışmıyor

ikinci slotda arıza olabilirmi sistemde 1 aylık nasıl kontrol edebilirim iki ramıda ilk slota takınca sorun olmuyor ama 2. slotda takınca ekran gelmiyor no signale düşüyor
  5. Ekai

3000-8000 arası kulaklık önerisi

selam kulaklık alacağım ama 3 kulaklık arasında kaldım (sadece valorant için alıyorum tabi herkes gibi video falan izleyip şarkıda dinliyorum ama öncelik ses kasma valorantda yüksek elo oyuncusuyum) *kablosuz almam gerekiyor sebebi şuanki kulaklıgımı kablodan dolayı kırdım çok takılıyorum düşe...
  6. Ekai

Trrmal macun taşmış işlemciye zarar verirmi

Fanı yanlış takmıştım düzeltmek için cıkardım ve manzada bu bilgim olmadıgından sıruyorum görsekde pimlerinemi ne talmış nu zarar verirmi
  7. Ekai

7800x3d bu sıcaklık normal mi

bilmeden arkdan yardım alarak topladım sistemi 3 hafta oldu test yapmayı bilmiyorum die yapaamaddım gerekde duymadım ama bugün bi sıcaklıgına bakıyım dedim fazla geldi (phantom spirit var soğutucu 1 tanesini taktım arkadaş 2. fanı takmana gerek yok dedi yeter dedi ondan takmamıştım nereye...
  8. Ekai

DDR 5 e geçtim ne yapmalıyım

işlemci ram anakartımı değiştirdim i5 12th den 7800x3d ye geçtim format falanda atmadım daha neelr yapmalıyım kurmam gereken bir şeyt falan var mı
  9. Ekai

Sahibinden para çekme

17 yaşındayım upgrade için parçalarımı satacağım neyse bi adamla anlaştık ancak hiç sahibinden fln kullanmadım param güvende ile yapıcaz kendi ibanımı hesabıma ekliyemiyorum papara diye sanırım şimdi hesap adı farklı oldugu için başka ibanda eklenmiyor aile bireyimindir vb ne yapmalıyım
  10. Ekai

Parçalarımı nasıl satabilirim acil satmam gerekiyor

i5 12400f stok fanlı (stok fanın bir pimi kırık ama hiçbir sorun çıkarmıyor çapraz pimleri oturtrunca sallanmıyor bile) gigabyte h610m ram goodram irdm pro 2x16 3600mhz cl18 5000tlye satabilirsem bile tamamım acil satmam upgrade yapıyorum ddr5 elimde anakart ram soğutucu var ama işlemci kaldı...
  11. Ekai

Bu parçaları kaça satabilirim

i5 12400f fanlı ama fanın 1 pimi kırık ama sorun çıkarmıyor sağlam bir şekilde oturuyor gigabyte h610m 16x2 3200mhz ram marka model hatırlamıyorum sahibindende 7500 de idi 1 aydır alıcı çıkmadı 1 haftadırda 6000de hala alıcı cıkmadı bir tane bilgisayarcıyla konustum 4500 dedi nasıl ve kaçtan...
  12. Ekai

Clippiq kulaklık alınır mı

https://www.clippiq.com/products/clippiq-kablosuz-kulaklik bu kulaklığa instada denk geldim kulaklıktan düşmüyor ve diğer kulak içi kulaklıklar gibi kulağa cok baskı yapmıyor kullanan falan var mı ses kalitesi falan müzik dinlemek için yeterli mi
  13. Ekai

17 yaşındayım banka lazım

Ailem yurtdışında dayım/anneannem,dedem var paparayı 13 yaşımdan beri para transferleri dijital alışveriş için kullanıyordum papara gg oldugu icin kart gerekiyor bir bankaya annem/babamlada gidemiyeceğim için kendimin onay yapabileceği banka yada papara alternatifi önerirseniz sevinirim (yt...
  14. Ekai

S24 fe kapalıyken bir anda youtube videosu açıldı

bu geçen aylarda olmuştu çok takmadım pc başında oyun oynuyordum bi anda telefonumdan yt videosu açıldı en son izlediğim video değildi ama izlediğim bir kanaldı virüs girmiş olabilirmi samsungla alakalı bir sorun mu virüs girecek bir şeyde yapmadım
  15. Ekai

9700x vs 7800x3d düşük ekran kartında valoda

360hz monitörüm var rx6600 ekran kartım var sadece valorant oynadıgım icin ve 360fpsin altına inmek istemedigim icin işlemci alacağım ama çok kararsız kaldım aradaki 2800tl farka değer mi
  16. Ekai

Yeni monitörümde tüm çözünürlükler yok

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vg248qg-24-0-5ms-full-hd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,535273779.html bu modelden https://www.gaming.gen.tr/urun/386108/dell-alienware-aw2523hf-24-5-inc-360-hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ buna geçtim ancak eski monitörümde olan...
  17. Ekai

Dell Alienware AW2523HF renk ayarları

Dell Alienware AW2523HF bu modeli almış ve kurmuş bulunmaktayım testleri yaptım ne ghosting ne ölü pixel hiçbir sorunu yok renk ayarı kalibirasyonu falan nasıl yapılır bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
  18. Ekai

Iki anakart arasından hangisini almalıyım

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/891196-921469/asus-prime-b650m-k_asus-prime-b650m-r/farklari/ sizce hangisini almalıyım
  19. Ekai

Dell Alienware AW2523HF monitör alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/386108/dell-alienware-aw2523hf-24-5-inc-360-hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ bu monitör alınır mı fiyatına göre iyi mi? aynı fiyata daha iyisini bulamadım 360hz 0.5 ms ips
  20. Ekai

21k bütçe ram+işlemci+anakart önerisi

sadece valo oynuyorum ekran kartı çok önemli değil rx6600 var yinede söyliyim 280hzye geçiceğim ondan işlemcimi upgrade etmek istiyorum ram işlemci anakart önerilerinizi bekliyorum (aklımdaki işlemci 9700x yada 7800x3d idi) (elimdeki psu 550watt yeterli olmazsa kaç watt psu almalıyım onuda...
Geri