Arama sonuçları: *

• Users: ryuu195
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

1000tl civarı kablosuz mouse önerisi

Kablolu rival 3 kullanıyordum, bozulduğu için artık yenisini almak istiyorum. Alacağım mouseun ips değerinin düşük olması gözümü korkutuyor ama rekabetçi oyun oynamıyorum. Yurt dışından alma şansım yok bana mouse önerir misiniz?
  2. R

Fiyat performans klavye önerisi

2000-2500 tl bütçem var, %100 ya da %96lık, küçük shift tuşlu klavye arıyorum tr de garantisi olucak klavye önerir misiniz?
  3. R

SteelSeries Aerox 3 Wireless VS VGN Dragonfly F1 Pro

2 mouse arasında kaldım. Profesyonel oyunculukla alakam yok. Steelseries olan mouseun pili 200 saat gidiyo yazıyodu ondan tereddüte düştüm. 1743428752 steelseriesin tozlanmasından korkuyorum çok toz yapar mı?
  4. R

7700xt r5 5600 için 500w

Kasamdaki psu 600w ama 12v de 500w yazıyor. rx580 ve r5 2600x den r5 5600 rx7700xt ye geçmeyi düşünüyorum. Psu değişmeme gerek var mı?
  5. R

Anakartım yeni alacağım işlemcinin üstesinden gelebilir mi?

Msi b450m bazooka v2 kullanıyorum, r7 5700x almayı düşünüyorum ama anakartım üstesinden gelebilir mi emin değilim internette araştırmaya çalıştım ana nasıl bakacağım konusunda bir fikrim yok lütfen yardımcı olun.
  6. R

Windowsun kurulu olduğu diski değiştirmek istiyorum

bilgisayarımı ilk aldığımda sata ssdye windows kuruldu, sonraki yıllarda m2ssd aldım ve daha hızlı olduğunan windowsu ona kurmak istiyorum. Windowsum orjinal olduğu için format atmak istemiyorum nasıl bir ssd dem başka bir ssdye windows atılır?
Geri