Arama sonuçları: *

• Users: Halloween
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Halloween

🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

Fiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor. Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı...
  2. Halloween

Öneri İntel'de Yine Soket Değişiyor !! Nova Lake işlemciler ile LGA 1954 Geliyor !!

Intel, 16.nesil Nova Lake-S işlemciler , Yeni LGA 1954 soketi geliyor. Halihazırda mevcut olan Intel LGA 1851 soket işlemciler oyun tarafında istenileni veremediği için yeni soket yapısı LGA 1954 geçiyor. Ayrıca Intel'in Nova Lake'e özel hem kendi 18A üretim teknolojisinden hem de TSMC’nin ileri...
  3. Halloween

🔥İndirim Nitro Cold 240MM Sıvı Soğutma RGB 1521 TL AMAZON !!

Nitro Cold 200 Intel ve AMD Destekli RGB Fanlı Infinite Panel CPU İşlemci 240mm Sıvı Soğutma Amazon güvencesi ile 1521 TL !! https://amzn.eu/d/iWk2sf4
  4. Halloween

Kasım Ayı Bitmeden F/P Sistem Gelirmi Sizce ?

Vatan 11.11 yaptığı müthiş sistemler gibi Kasım ayı bitmeden saglam bir F/P sistemler gelirmi sizce arkadaşlar ? Malum tam 1 hafta sonra bugün 29 Kasım Black Friday günü ne diyorsunuz sistem yaparlarmı ?
Geri