Arama sonuçları: *

• Users: Cokomit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

Neredeyse hic gamepad deneyimim yok 2000tl civarlarında gamepad arıyorum
  2. C

Win11 keyi nerden almalıyım

win11 kurmayı düşünüyorum keyini nerden almalıyım
  3. C

İnternet sağlayıcısı önerisi

1 2 ay icinde sözleşme bitiyor türk telekom 24mbps kullanıyorum (aile evindeyim) istanbulda yaşıyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. C

3-4k arası kulaklık önerisi

deri ped olmasın fazla terliyorum şuan şuan razer barracuda x almayı düşünüyorum
  5. C

Kulaklık Önerisi 2-3k

2-3k arası kulaklık önerisi istiyorum şuan kullandığım kulaklık xpg precog s kulaklığın coğu aksamı bozulduğu icin değişmek istiyorum mikrofonu cok kötü olmasın Fps oyunları cok oynamam x1 düşündüm ama deri pedleri cok terleyen biriyim x1s alınır mı
  6. C

Çözüldü✓ Pingim bir anda yükseldi

lolde 5 6 ping alırken bir anda 40 50 lere cıktı neden olabilir
  7. C

Papara Para İadesi Yapılmıyor

papara sadece kendi ibanlarımıza para iadesi yapıyor benim başka ibanım yok ailemin ibanının denediğimde ise hata veriyor. müşteri hizmetlerini arayıp soran oldumu başka ibana iade sağlanacak mı
  8. C

18 yaş altı kart önerisi

16 yaşındayım kart önerileriniz var mı ?
  9. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

2k civarı bütcem var hayatımda hiç gamepad kullanmadım pcde kullanacağım önerileriniz varmı fifa tarzı şeyler oynamayı düşünüyorum
  10. C

Akıllı Saat/Bileklik önerisi

mi band 6 kullanıyordum bozuldu 1-3k bütcem var ne önerirsiniz?
  11. C

Fevell Xs1 Vs X1 Hangisi Alınmalı?

X1 in ses kalitesi mikrofon kalitesi daha yüksek ama deri ped 2400 TL xs1 ise kumaş ped 1900 Tl terleyen biriyim fakat x1 in ses kalitesi vs daha iyi hangisini almalıyım sizce
  12. C

2000-2500 tl kulaklık önerisi

wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  13. C

Altyapı sorgulaması farklı cıkıyor

Millenicom 1000 diyor turknet 100 diyor hangisi doğru
  14. C

Fiber internet ile alakalı soru

Şuan türk telekom kullanıyorum Apartmanda her dairenin kapısına kadar fiber kabloları cektiler paketimiz bitiyor paket yenilemem icin siteye girdiğimde ücretsiz fibere başvur diyor gecmeli miyim?
  15. C

Furylevel fevell xs1 hakkında ne düşünüyorsunuz

Yeni cıkan kulaklığı haklında ne düşünüyorsunuz rampage blitze benziyor alınır mı?
  16. C

500-600K İlk Araba Önerisi

500 600k bütce var ilk arabamız olacak şuan i20 falan almayı düşünüyoruz ilk araba olduğu icin bütceyi yükseltip 0 almayı düşünmüyoruz
  17. C

2.5K TL gaming kulaklık önerisi

Havit 2002p almayı düşünüyorum başka önerileriniz varsa beklerim
  18. C

2000 tl bütcem mouse önerisi

wraith m3s almayı düşünüyorum normalde z1 alıcaktım fakat stoğu yokmuş wraith
  19. C

Max 2k mouse önerisi

en fazla 2k kablosuz mouse önerisi fps ve moba oynuyorum furylevel z1 alıcaktım fakat stoğu bitmişti 1.5 ay sonra yenilenecek beklemeyi düşünüyorum fakat sizin farklı mouse önerileriniz varsa bekliyorum
  20. C

Düşük bütceli gamepad önerisi

düşük bütceli pc uyumlu gamepad almak istiyorum sadece fifa oynayacağım o yüzden fazla para vermek istemiyorum
Geri