Arama sonuçları: *

1. K

Pc Yenileme Uyumluluk

Evde bir pc var zamanında toplamıştım yeni bir pc toplamak istiyordum mini ıtx tamda çip krizi bilmem ne bellek krizi o krizi bu krizine denk geldi bu yüzden bende biraz yatırım amaçlı birde tabikide kullanacağım için ; Msi b450m a pro max anakart Amd R5 2600 işlemci Asus rog Strix RTX 2060...
  2. K

Laptop Bakımında Topraklama Yapmak

Arkadaşlar sa üni öğrencisiyim her öğrenci gibi bir yandan okurken bir yandan kazanmanın yollarını arıyorum herkes bir şeyin al satını yapıyor bende laptop al sat yapıyordum sonrasında vaz geçtim ve laptop bakımı yapıyım dedim her türlü incik cıncık malzemesini aldım ne olur ne olmaz diye...
  3. K

HP Victus r7 8845hs rtx 4060

Evet arkadaşlar merhaba yeni bir cihaz edindim cihazı alalı 4 gün oldu 2. el bir cihaz 20 ay garantisi var 4 ay kullanılmış önceki sahibide temiz kullanmış pc ye test yapıyorum ekran kartı hiç bir program veya oyunda 70 dereceyi geçmiyor ama işlemci bazem 100 dereceleri bile görüyor ortalama 70...
  4. K

Laptopta Mavi Ekran Hatası MiniDump Aşşağıda

Arkadaşlar bu 2. konumilk konuda minidump dosyalarını arşivleyemedim şimdi çözdüm yeni konu açıyorum mevzuyu tam ogrenmek için isteğe bağlı ilk konuyu okuyabilirsiniz ama işin özü mavi ekran hatası alıyorum buda minidump linkim yarımcı olursanız çok mutlu olurum kaç aydır çözemedim ...
  5. K

Vortex Manage Hatası Mod Kurma

10 dakika önce Vortexten mod indirmee çalışıyorum oyunu manage ederken vortex kapanıp kendisini yeniden başlatıyor bu oyun için bir program lazım diyip kendini kapatıyor yeniden açıyor bannerlord modu indiricektim ama bannerlord dısında bi oyuna daha bakayım dedim ondada oluyor direkt vortexle...
  6. K

Yeni Aldığım 2. el Laptopta Bitmeyen Mavi Ekran Sorunu

Arkadaşlar hepinize merhaba 3 ay önce bir laptop aldım 2.el laptobu furmarka falan hep soktum , pc de herhangi bir şey yoktu eve getirince her şey oldu genel açıdan bilgisayardan anlarım ha benimde ilk laptop deneyimim olcaktı çokda olmadı 1 hafta boyunca deli gibi mavi ekran alıyordum laptopu...
Geri