Arama sonuçları: *

• Users: Aka Kerem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aka Kerem

5080 INTEL 12700 ile darboğaz yapar mı?

5080 ile yaparsa, 5070? 4080? 1080p de Frame Scaling 2.5x darboğaz?
  2. Aka Kerem

UYGUN FİYAT OYUN LAPTOP ÖNERİSİ

Uygun fiyata ağır oyunlar oynanacak bir laptop arıyorum. Lütfen önerilen laptopta rdr2 düşük-orta-yüksek ayarlar kaç fps yazar mısınız?
  3. Aka Kerem

PSU’yu programdan kontrol edebilir miyiz?

Evet, PSU’yu kasanın arkasını açıp fiziksel olarak W değerine vb. bakmak yerine bi program kurup halledebilir miyiz?
  4. Aka Kerem

Öneri İNTEL İ7 12700 13. Nesil 1080p 4090 darboğaz yapar mı?

RTX 4090 intel i7 12700 13. Nesil ile 1080p de darboğaz yapar mı? Yapmazsa 5060, 5070, 5080 de?
  5. Aka Kerem

OYUNDA KULAKLIKTAN SES GELİP SİYAH EKRAN İLE PC RESTART ATIYOR

Sistemim: Intel i7-12700 işlemci, RTX 4060 Ti Ventus 3X 8 GB ekran kartı, 32 GB RAM, B760 Gaming WiFi Plus anakart. Güç kaynağımın marka ve watt değerini ayrıca yazabilirim. Sorun şu: Bilgisayar oyun oynarken veya oyunun ana menüsündeyken aniden siyah ekrana düşüyor. Kulaklıktan uzun bir...
  6. Aka Kerem

YARDIM GTA 5 SOL TARAFTA GRİ KARE

Merhaba arkadaşlar, GTA 5 oynarken ekranın sol tarafında küçük gri bir kare/kutu çıkıyor. Oyunu kapattığımda kayboluyor, yani monitörden kaynaklı değil. Grafik ayarlarında “Çerçevesiz Tam Ekran” modunu kullanıyorum. Çözünürlük 1920x1080, 240Hz monitörüm var (RTX 4060 Ti ekran kartı). Tam...
  7. Aka Kerem

COOKING SIMULATOR OYUNDAN ATMA SORUNU ACİL!!

Merhabalar, bugün gamepass aboneliğim bittiği için cooking simulator oyununu aldım. Fakat ilk açtığımda oyunda 1. fotodaki ekranda takılı kalıyordu, ardından 2. fotodaki yükleme ile oyundan atıyordu. Geçer diye 7-8 kez denedim. Ancak olmadı, olay görüntüleyicisinden hataya baktım ve bu vardı...
  8. Aka Kerem

Nvidia Yer Paylaşımı

Merhaba, dün bilgisayara format attım ve normalde 2. fotodaki gibi gözüken yer paylaşımı 1. fotodaki gibi. Sorunu nasıl çözerim?
  9. Aka Kerem

Kaspersky veri sızıntısı buldu fakat bir sorun var

Evet başlıktaki gibi kaspersky veri sızıntısı buldu ama sorun var o ise bu ; neden peki sizce neden site gözükmüyör ?
  10. Aka Kerem

Opera GX arkada açıkken gta 5 ve rdr 2 klavye tepkileri geç geliyor

Uzatmadan konuya gireceğim. Opera GX tarayıcısını arkada müzik dinlemek vs. gibi sebeplerle açıyorum. Red Dead Redemption 2 de hareket etmeye çalışınca klavye tepkileri geç geliyor ayarlardan tam ekran yapınca bu sorun gidiyor fakat Gta 5 te bu olmuyor. Soruna çare bulursanız çok sevinirim.
  11. Aka Kerem

İşlemci kullanımı ve sıcaklık az

Merhabalar red dead redemption 2 yi 4 5 saat oynadım sonra merak edip işlemci sıcaklığına msi afterburner ile baktım. Fakat sıcaklık 43 derece gözüküyordu ve kullanım 40 60 arası değişiyordu işlemcim 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700, 2100 Mhz, 12 Çekirdek, 20 Mantıksal İşlemci gpu...
  12. Aka Kerem

50000 e idare edecek hazır sistem arıyoruz arkadaşa. Yardımcı olacak biri var mı

Merhaba başlıktaki gibi arkadaşa güzel bir hazır sistem arıyoruz. Marka önceliğim işlemci intel nvidia gpu yardımcı olur musunuz?
  13. Aka Kerem

Fiyatı önemsiz en iyi PC önerisi isterseniz 200.000 ve üstü bile olur.

Merhabalar. Geçenlerde yeni bir masaüstü almak istiyotum. En iyi klavye, mouse, kulaklık, monitör, sistem önerisi yapacak biri var mı ? Hazır sistem.
  14. Aka Kerem

GTA 5 map orantısız nasıl çözerim ?

Merhabalar bugün gta 5 için oyunu açtım ve mapi açınca aşağıdaki görüntü ile karşılaştım. GTA 4 mapini gta 5 e aktaran bir mod yükleyip sürüm uyuşmadığı için o modu geri kaldırdım yaptığım bu.
  15. Aka Kerem

Bu sistem kaç yıl gider ?

Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi bu sistem kaç yıl gider ? : Intel 12th 12700 Nvidia 4060 Tİ VENTUS 3X OC RAM 2x 32 GB Neo Forza Ana kart : B760 GAMİNG PLUS WİFİ SSD SAMSUNG 4 TB 990 PRO
  16. Aka Kerem

Çözüldü✓ Samsung S9 FE + alınır mı ?

Merhaba son dönemde masaüstünü yanımda taşıyamadığım için ve gittiğim otel vb. yerlerde oyun oynarken telefonun ekranı küçük geliyor. İnternette baktığımda uygun fiyata ( 18.499,00 TL ) almaya karar verdim. Alınır mı ? Oyun için kullanacağım.
Geri