Arama sonuçları: *

• Users: phoenix21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Kasa degisimi sonrasi hoparlörü anakarta baglayinca ses gelmiyor

slmlar kasayi degistikten sonra anakarta jak kablosunu takinca ses gelmiyordu sonra monitore taktim hoparlorden ses geldi fakat istedigim gibi degil 3 - 4 gün sonra hic bisey yapmadan anakarta takinca düzeldi ses geldi sonra ekran resmini degisince aniden ses yine gitti kabloyu monitöre...
  2. P

Çözüldü✓ Tasinabilir ssdler usb ile tv lere baglabilirmi

merhaba arkadaslar ben uzun süredir hdd kulaniyordum simdi tasinabilir ssd almayi düsünüyürum almak istedigim crucial x9 pro veya samsung portable t7 bunlar örnegin samsung smart tvye baglanabilir mi.
  3. P

Chkdsk sonrasi usb hdd deki bazi dosyalar silindi

merhaba arkadaslar dün 4tb hhd mi bilgisayara taktigimda dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda cikti ardindan komuttan chkdsk yapmam gerektigini okudum 6 7 saat kadar sürdükten sonra diske girdim fakat bazi klasörlere girdigimde bos oldugunu gördüm geri nasil getirebilirim lütfen yardim edin
  4. P

Çözüldü✓ Google chrome 5 gb nasil duser

merhaba arkadas lar bugun bi video gördüm chrome yavassa diye benimkide yavas baktim windosw r tusundan google boyutuna bakin deniyordu 1 gb üstü ise silip tekrar imdirin deniyor chromu silmeden bi cözümü varmi acaba tesekürler
  5. P

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600g rtx 4060 72fps

slm arkadaslar ben battlefield 5 oynuyorum ryzen 5 5600g rtx 4060 8b, 16gb ram 72fps bi türlü gecmiyor neden acaba darbogaz oldugunu nasil anlarim
Geri