Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

5700 ve 3080'li sisteme 650w psu yeterli olur mu?

Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim? sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
  2. ddarkbrother20

16x2 ddr4 ram önerisi

Arkadaşlar bana su an alabileceğim en uygun fiyatlı 32gb ram'i önerir misiniz?
  3. ddarkbrother20

Yardım Türk Telekom eve internet bağlamaya gelmiyor

Arkadaşlar izmitte yeni eve çıktım. Yaklaşık üç haftadır türk telekom randevu veriyor eve internet bağlamaya gelmek için ama hiçbir şekilde gelmiyorlar. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam şikayet oluşturtup yeni bir tarih veriyorlar ama yine gelen giden yok. Büyük de...
  4. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
  5. ddarkbrother20

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Biostar B650MT ve MSI A620M-E arasında kaldım. am5 bir sistem dizeceğim için hangisi geleceğe dönük daha iyi bir tercih olur?
  6. ddarkbrother20

7500f ve 6800xt için kasa ve psu önerisi

Arkadaşlar ddr5 bir sisteme geçeceğim. Bu sistem için bana 4-6k arasında bir kasa önermenizi istiyorum. Bir de mevcut sistemimde kullandığım cooler master 650w'lık psu modelimin bu sistem için yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Buna ek olarak başka bir psu modeli de önerebilirsiniz. 7500f...
  7. ddarkbrother20

Bilgisayar için masa önerisi

Arkadaşlar 27inç çift monitörlü bir sistemim var ve yeni taşınacağım eve setup için bir masa bulmam gerekiyor. Böyle çift monitör kullanıp büyük masa önerisi olan varsa çok sevinirim.
  8. ddarkbrother20

Çözüldü✓ Amazon İade Uygun Değildir Hatası

Arkadaşlar köpeğimiz için amazondan yüklü bir şekilde köpek maması sipariş verdik. Ancak gelen mamalar sipariş ettiğimiz mamalardan değil. Bugün geldi kargo. Ancak iade etmek istediğimde satıcı amazon olmasına rağmen ürünler iadeye uygun değildir uyarısı aldım. Ne yapacağımı şaşırdım cidden...
  9. ddarkbrother20

Red Switch Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçem max 6k. Bana red switch num lock bölgesi olmayan bir klavye önerir misiniz?
  10. ddarkbrother20

İkinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar sarı sitede 13k'ya palit gamingpro 3070ti modelini buldum. Fiyat makul geldi. Satıcıya ulaşıp ne gibi testler istemeliyim ürünü almak için?
  11. ddarkbrother20

Gta 6 icin hangi playstation’u satin almaliyim?

Arkadaslar gta 6 ciktiginda oynamak icin bir konsol almayi dusunuyorum. pro versiyonunun fiyati bana yuksek geldigi icin slim modelini satin almayi dusunuyorum. oyunu 240hz tn panelli monitorumde oynayacagim. bu nedenle 30fps olmasi beni inanilmaz rahatsiz eder mi bilemedim. dusuncelerinizi...
  12. ddarkbrother20

GoDaddy hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bir domain ve hosting servisi satın aldım. Ancak world press üzerinden sitemi düzenlemek istediğimde bunu godaddy paneli üzerinden yapamıyorum. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. O kadar para verdim tek istediğim sitemi düzenleyebilmek. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok...
  13. ddarkbrother20

WordPress 403 Forbidden hatası

Go Daddy üzerinden bir domain ve hosting olarak ise WordPress aldım. Ancak, siteyi düzenleyebilmek için WordPress'e girmem lazım. Ne yazık ki, panel üzerinden girmeye çalıştığımda 403 forbidden hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
  14. ddarkbrother20

İstatislik gerektiren bir web sitesini yapay zeka ile yapmak mümkün mü?

Arkadaşlar amerika pazarında tutacağına inandığım bir site fikrim var. Yapmak istediğim sayfa birden fazla siteden bilgileri kıyaslayarak kullanıcıya sunacak. Bu tarzda aslında çok basit görünen bir işlevi gerçekleştirmek için çok ciddi bir bilgi birikimi gerekir mi? Bunu yapay zeka ile birlikte...
  15. ddarkbrother20

Montaj yaparken siyah ekran alıyorum

Arkadaşlar daha önce hiç başıma gelmemişti ama bugun premier pro da edit yaparken pc 2 kere siyah ekran verdi. Dün de cs girdiğim sırada bir kere vermişti. Her şey güncel bu sorunun nedeni ne olabilir. Sistemi kasanın tuşundan kapatıp tekrardan açmak zorunda kalıyorum. Sistemim imzamdaki gibi.
  16. ddarkbrother20

3-3.5k'ya kadar webcam önerisi

Arkadaşlar video ve yayın yapmak için bir webcam istiyorum. İlla yukarıda yazdığım fiyat kadar yüksek bir fiyata sahip olmak zorunda değil önereceğiniz webcam. Kaliteli bulduğunuz modelleri tavsiye ederseniz sevinirim.
  17. ddarkbrother20

Elden Ring uygulama başlatılamıyor hatası

Arkadaşlar oyunu açarken easy cheat ekranında oyun başlatılamadı diye hata veriyor. İnternette çözüm diye ne gösterdilerse yaptım ama olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
  18. ddarkbrother20

A520M-K Anakartım için Hangi İşlemci Daha Güçlüdür?

Ryzen 9 5950X Ryzen 9 5900X Ryzen 7 5800X Arkadaşlar bu üç işlemciden birini almak istiyorum. Oyun ve render için kullanıyorum sistemimi? Sizce fiyatına ve performansına göre bu üç işlemciden hangisini almak daha mantıklı?
  19. ddarkbrother20

A520M-K Anakart ile 5700x Uyumlu Çalışır Mı?

Arkadaşlar A520m-k anakartım var. Şu an 5600 kullanıyorum ama 5700x'e yükseltmeyi düşünüyorum. Forumda daha önce açılan konuda 5600'ün üstündeki modellerin tam güçte çalışamadığı belirtilmiş. Masraf yapıp anakart yükseltmek istemiyorum. Bana şu işin tam olarak ne olduğunu anlatabilir misiniz...
Geri