Arama sonuçları: *

1. V

Warrior Adonis plus alınır mı?

Selamlar bütçem Max 5000 TL aradığım özelliklere uygun bu koltuğu gördüm ofis koltuğu da alabilirim ama şuan bu koltuktan yanayım biraz. Her neyse 5000 TL bütçe ile bana koltuk önerebilir misiniz?
  2. V

1500 TL vantilatör önerisi (Bütçe biraz daha artabilir ürüne göre

Konuda belirttiğim gibi vantilatör önerisine ihtiyacım var çok sesli olmayan bir şey arıyorum ama bu bütçede zor olduğu için düzgün hava üflemesi yeterli şimdiden teşekkürler
  3. V

Xbox dan a way out alan biri arkadaşıyla (pc) oynayabilir mi?

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/a-way-out/BWVBNCMF22ZK?purchaseSignIn=true arkadaşım series s e sahip xbox dan alsa friend pass ile bende onunla oynayabilir miyim pc kullanıyorum
  4. V

Pc için anker q30 alınır mı?

kulaklığı baya beğendim bluetooth alıcı alıp wireless kullanmak istiyorum bilgisayarımda eq ayarlarını yapabilirim bluethooth bağlıyken değil mi? Veya bu bütçe bandında alabileceğim daha iyi bir kulaklık var mı? kullanım amacım film müzik falan olucak wireless olması şart
  5. V

Öneri 2000 tl wireless kulak üstü kulaklık önerisi

mikrofonum var film ve hikayeli oyunlar için kablosuz kulaklığa ihtiyacım var önerileriniz için teşekkür ederim
  6. V

Hs80 mi arctic 7 wireless mi

ikinci el kulaklık bakıyorum param güvendeyle arctis 7 wireless yaklaşık 2600 tl ye geliyor hs80 kablolu ise 2500 e falan hangisini almak mantıklı genel kullanım/hikayeli oyunlar/film dizi izlemek için kullanmayı düşünüyorum o yüzden wireless olması daha iyi benim için hs80 in mikrofonu muazzam...
  7. V

Aula f75 program kurulumu

aula f75 aldım bende tüm forum gibi ancak program kurulumu yapamadım programı çalıştır dediğimde açılmıyor program aynı zamanda yüklenirken klavye erişimim gidiyor ışıkları sönüyor çalışmıyor kapatınca çalışmaya devam ediyor 1731610910 kurulumu nasıl yapabilirim kablolu bağlanıyorum bu arada
Geri