Arama sonuçları: *

• Users: Gloxinium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gloxinium

Windows 11 için custom os arıyorum

Selam. Baştan söylemek istiyorum "Custom OS kullanma" demeyiniz. Windows 11'e temiz kurulum atıp tüm gereksiz uygulama, hizmet ve geri kalan öğelerden arındırmak istiyorum. Bunları tek tek elimle yapmak istemiyorum, bu duruma en uygun custom os hangisidir?
  2. Gloxinium

Machenike GX 30 Kulaklık mikrofonunda sesim karşıya robotik gidiyor.

Selam. 3 gün önce aldığım Machenike GX 30 isimli kulaklığım bugün geldi, ve driverini kurup ses ve mikrofon testi yaptım. Sesin güzel gelmesine karşın, kulaklığın mikrofonu ile konuşurken sesim karşı tarafa robotik geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  3. Gloxinium

1000-1500 lira bütçeye kulaklık arıyorum

Selamlar, daha düne kadar Havit Gamenote H2002P isimli kulaklık kullanıyordum, dün maalesef kablosu koptu ve servise göndermek istedim ama 1000 liralık bir ücreti olacağını söylediler, ben bu kulaklığı 7-8 ay önce 1100 liraya almıştım. Kulaklığın fiyatına yakın bir servis ücreti söylendiği için...
  4. Gloxinium

Kasanın içinden sürekli beep sesi geliyor

Merhabalar, son 3-4 aydır bilgisayar kasasının içinden sürekli beep sesi geliyor, bu sesi kapatmanın bir yolu var mı?
  5. Gloxinium

Gerçek zamanlı alt yazı çevirisi yapan uygulama arıyorum

Selam. Anime izlemek için gerçek zamanlı alt yazı çevirisi yapan bir uygulama arıyorum. Türk anime sitesi önermeyin lütfen, hiç birini beğenmiyorum.
  6. Gloxinium

ASUS Prime A620M-K Bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor

Merhabalar. ASUS Prime A620M-K Anakartın Biosunda kasa fanları gözükmüyor. Az önce kasanın içini açıp baktım ve kasanın arkasındaki aygıtın üzerinde Fan1, Fan2, Fan3, Fan4, Fan5 ve Fan6 yazan yere 4 tane kablo bağlandığını gördüm, Biosta gözükmüyor ama. Kasanın üzerinden renk ayarını...
  7. Gloxinium

Bilgisayar kasasından rahatsız edici düzeyde "bip" sesi geliyor

Merhabalar. Bilgisayarımı yaklaşık 8-9 ay önce Gençer Gaming'den aldım, ve yaklaşık 1-2 aydır bilgisayar kasamın içinden rahatsız edici düzeyde "bip" sesi geliyor durmaksızın. Bu sesin bir anlamı falan var mı? Fanlardan mı çıkıyor yoksa donanımlarda falan mı bir sorun var? Ve mümkünse bu ses...
  8. Gloxinium

Windows 11 27GB sanal bellek oluşturdu

Bilgisayarı daha yeni açtım ve Windows 11'in 27GB'lık bir sanal bellek oluşturduğunu gördüm, bu durum normal bir şey mi yoksa bilgisayarım tehlike altında falan mı. Sanal bellek ile ilgili hiç bir ayar yapmadım, varsayılan ayarları neyse öyle.
  9. Gloxinium

Windows 11'de, tarayıcıda gezerken sorun yaşıyorum

Merhabalar. Son 1 aydır Windows 11'de aynı spesifik hatayı alıyorum, ne zaman bir oyun açıkken tarayıcıda gezinmeye başlasam tarayıcı sürekli olarak takılıyor. Şöyle izah edeyim, bir oyun arka planda açıkken tarayıcıda sayfa değiştirdiğimde veya sayfayı kaydırdığımda tarayıcıda belli bir kısım...
  10. Gloxinium

Thermalright Phantom Spirit Soğutucu ile sorunlar yaşıyorum

Geçen hafta Ryzen 5 7500F işlemcim için bu soğutucuyu sipariş ettim, ve kurdum. Soğutucuyu kurduktan sonra 1 hafta boyunca sıcaklık değerlerini gözledim ve kendimce bir kaç gariplik sezdim. Bilgisayar boştayken işlemcim sürekli 51 derecede seyir ediyor, bu sıcaklık değerini stok soğutucu varken...
  11. Gloxinium

AMD Ryzen 5 7500F için soğutucu tavsiyesi bakıyorum

Merhabalar. İşlemcim AMD Ryzen 5 7500F için soğutucu almak istiyorum, bütçem maksimum 1000 liraya yakın. Şuanda Stok soğutucu takılı. Birde termal macun önerisi yapabilir misiniz, muhtemelen 1-2 yılda bir değiştiririm macunu.
  12. Gloxinium

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

Bilgisayar kasamı yaklaşık olarak 4-5 ay önce aldım, ve aldığım günden bugün çok aktif bir şekilde kullandım. Kasamın dışı çok toz tutmaya başladı, artık temizlemek istiyorum. Kasayı temizlerken hangi parçalara dikkat etmeliyim, neler kullanarak temizlemem lazım, kasanın toz filtrelerini nasıl...
Geri