Arama sonuçları: *

• Users: TheBoss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

RX 6900 XT Sapphire Nitro+ SE Furmark ve OCCT testi

İyi akşamlar, tanıdığım bir bilgisayarcıdan ekran kartı beğendim test etmek için aldım fakat furmark testleri ve OCCT testleri çok fazla geldi. Yabancı forumlarda da baktığımda çok fazla güç çektiği için çok fazla ısındığı söylenmekte ama bu rakamlar bana anormal geldi. Kartın içi açılmamış...
  2. T

RTX 3080 Rog Strix CS2 ekran gitme sorunu

İyi akşamlar, RTX 3080 ekran kartım mevcut sadece CS2'de oyunun yarısında takım değişme ya da oyunun sonunda siyah ekrana düşüp ben res atana kadar bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Bunu sadece CS2'de yapıyor diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. 2 farklı güç kaynağı ile denedim 850W...
  3. T

RX 580 / RX 570 2 farklı BIOS

İyi akşamlar. 2. el RX 580 4 GB Sapphire Nitro + bir kart almıştım. BIOS Switch'i değiştirdiğimde bir tarafı RX 580 diğer tarafı 570 oluyor. Kartın üzerindeki stickerlarda RX 580 4 GB olarak kodu var. Kartı aldığımda sistemde RX 580 olarak gözüküyordu. Switch'i sağ tarafa aldığımda RX 570 olarak...
  4. T

Yardım XMP Profile Açıkken Oyunlarda Res atıyor

İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık 4 aydır kullandığım bilgisayarımda xmp profili açıkken oyunlarda takılıp restart atmaya başladı. Biosu güncelledim sorun devam ediyor. Ramlerimi daha öncedende xmp profili ile kullanıyordum fakat şuan açmadan kullanmak zorunda kalıyorum. Windows 11'de secure...
  5. T

B550 Gaming Edge Wi-Fi üzerinde CPU kırmızı ışık hatası

İyi akşamlar. Kasamda sıvı soğutma değişikliğine gittim. MSI 240 mm sıvı soğutmadan NZXT 240 mm sıvı soğutmaya geçtim. İşlemci sökmedim, herhangi bir işlem yapmadım işlemci ile ve sistemi başlattığımda ekrana görüntü gelmedi. Klavye ve mouse'a elektrik gelmiyor. Anakart üzerinde CPU ışığı yandı...
  6. T

WAN Portlu modem önerisi

İyi akşamlar. Yurt dışındaki evim için bir modem aldım fakat uymadı eve gelen internet kablosu WAN girişliymiş ve aldığım TP-Link modemi ise ADSL destekliydi haliyle porta girmedi. WAN portlu modem önerisi rica edecektim kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa model önerisine açığım şu an...
  7. T

Sapphire Nitro + RX 580 bellek(Memory) farklılığı

İyi geceler. İki arkadaşım ve ben dahil farklı Memory type olmak üzere aynı marka, aynı model ekran kartlarımız mevcut. Sapphire RX 580 Nitro 4 GB modelini kullanmaktayız. Benim kullandığım ekran kartının belleği Samsung, diğer arkadaşlarımın Elpida ve Hynix. İki arkadaşımında ekran kartı...
  8. T

RX 580 Sapphire Pulse 4 GB normal hız değeri nedir?

Arkadaşlar iyi geceler. Arkadaşım ile ikinci el 2 adet RX 580 4 GB ekran kartı aldık. Aynı satıcıdan aldık. Modelleri dahi aynı Sapphire Pulse RX 580 4 GB. Arkadaşımın ekran kartında hiçbir sıkıntı yok. Ben oyun oynamayı denediğimde gri ekran verip bilgisayar reset atıyor. Reset atmazsa bile...
  9. T

Lenovo Ideapad 330 vs. Z5070

İyi geceler arkadaşlar. İkinci el bir laptop bakıyorum. İki ekran kartı arasında kaldım, normalde masaüstü kullanan birisiyim. Bilgi sahibi olan arkadaşlar oyunlarda ve normal kullanımda hangisinin daha iyi performans vereceğini belirtirse minnettar olurum. MX150 ekran kartının iş için...
  10. T

MSI Afterburner sıcaklık dereceleri normal mi?

İyi akşamlar arkadaşlar. Mafia III oyununda sıcaklık olarak 2 seçeneğide açtım fakat hangisini baz alacağımı bilemedim. Hangisini sıcaklık değeri olarak almalıyım? Ya da ikisini de mi almalıyım? Ekran kartı modelim : MSI RADEON RX 5700 MECH GP OC 8G 256BIT
  11. T

Çözüldü✓ Biosta Windows Boot Manager Görünmüyor

İyi günler 4 gün önce bilgisayarıma format attım. Uefi ile usb üzerinden kurdum boot kısmında 1. Sırada Windows Boot Manager ve m2 ssd ismi yazılı şekilde sistemi başlatıyordu. Daha sonradan Windows boot manager, boot kısmından yok oldu m2 nvme ve ssd olarak 2 diskimi görüyor. Windowsu...
  12. T

Reboot and Select proper boot device hatası

İyi akşamlar. Bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve bugün açtığımda aşağıdaki hatayı almaktayım. En kötü format atmak istedim fakat biosa giriş yapamıyorum bu hatayı aldığım ekrana otomatik geçiş yapıyor. Sıkıntı ne ile ilgili olabilir sistemim M2 Ssd üzerine kurulu ayrıyetten depolama...
  13. T

Anakart üzerindeki 3.0 usb bağlantısını farklı yere bağlamak

İyi akşamlar. Kasanın üzerindeki 3.0 usb port girişlerinin olduğu soketi anakarta takarken pinlerden birini kırdım (Fotoğrafta belirttim) . Pinlerden biri kırıkken taksam ne gibi sorun yaşarım? Ya da anakart üzerinden başka nereye bağlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart...
  14. T

PSU Önerisi R7 3800X RX 5700 XT

İyi geceler, Ryzen 7 3800x işlemci MSI RX 5700 XT ekran kartım mevcut. Minimum ne kadar güç kaynağına ihtiyacım var? Ya da ideal şekilde bir sıkıntı yaratmadan 1100 tl bütçeyle alabileceğim en iyi güç kaynağı nedir?
  15. T

AMD Ryzen 7 3800X, MSI B450M-A PRO Max ile uyumlu mudur?

İyi akşamlar, elimde Ryzen 7 3800X işlemci var. Bir adette daha önceden aldığım MSI B450M-APROMAX anakart mevcut. Kullanacağım ekran kartı MSI RX 5700 8 GB aklıma takılan soru bu anakart bu bileşenleri destekler mi? Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? Eğer desteklemez diyorsanız hangi anakartı...
  16. T

El Capitan takılıp res atma sorunu

İyi akşamlar, donanım arşivi tarafından toplanan El Capitan hazır sistemini satın aldım. Satın alırken ekran kartını AMD RX 5700 seçtim. İlk başlarda CS GO ve ya Euro Truck Simulator2 oynarken bilgisayar donup kendine restart atıyordu. Güç kaynağı ekran kartını beslemekte yetersiz olduğu için...
  17. T

El Capitan hazır sistemin ekran kartını yükselttim psu tavsiyesi

İyi geceler arkadaşlar, El Capitan sistemini satın aldım fakat alırken ekran kartını AMD Radeon RX 5700 8 GB olarak değiştirerek aldım. Alırken bir uyarı vermedi daha sonradan istediği güç kaynağı miktarının kasada olmadığını 1 saat içinde fark ettim. Ek ödeme yaparak güç kaynağının ve kasanın...
  18. T

El Capitan Masaüstü Driver Sıkıntısı

İyi günler , " " masaüstü tanıtımınızı satın almış bulunmaktayım. Windows 10 güncel sürümünü ve ve windows updateki sürücü güncellemelerini yapıyorum. Güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayara restart attığım da windows açılma ekranında kalıyor çok uzun süre bekledikten sonra reset...
Geri