Arama sonuçları: *

• Users: shynyzen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

PC PUBG'DE NEDEN BOŞ YERE BAN YEDİM ?

Beyler pubg oynuyordum ve oyunu oynarken birden ekranıma ban yediğime dair bir yazı çıktı. Oyuna tekrar giriş yaptığımda oyundan uzaklaştırıldın yazıyor. Hiç bir hile veya ek bir program kullanmadim fakat böyle bir şey oldu. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. En...
  2. S

RGB FAN'IN RGB'Sİ ÇALIŞMIYOR

Merhabalar, Topladığım sistemimde toplam 4 adet fan var. 3'ü sorunsuz çalışıyor fakat sisteme sonradan dahil ettiğim 140mm olan fan'ın RGB girişini JRGB girişine taktığımda fandan küçük bı çıt sesi geldi ve sistemi hemen kapattım. Daha sonra kasanın arkasını açıp diğer fanlardan birini söküp o...
  3. S

BU DURUMDA SATICI MI DEĞİŞİM SAĞLAR YOKSA ASUS MU?

Merhabalar arkadaşlar. Yazdığım konunun çok uzun olduğunu biliyorum fakat gerçekten bilgiye ihtiyacım var ve mağdur olmak istemiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. Çok sayıda Araştırma yapmama rağmen bu yaşadığım rezil bir olayla alakalı hiç bir kaynak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  4. S

ASUS Tuf Gaming 750B 750WATT İÇİN UPS GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR.

ASUS Tuf Gaming 750B 750WATT İÇİN UPS GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR. Arkadaşlar fiyatı çok abartılmayacak şekilde dediğim özelliklere sahip UPS güç kaynağı tavsiye edebilir misiniz.
  5. S

RAM'İM ANAKARTIM İLE uyumlu mu??

Öncelikle merhabalar, Hepsiburada üzerinden anakart ve ram satın aldım fakat ram alırken acele ettiğim için AMD EXPO Ram almak yerin INTEL XMP Ram aldım. Araştırdığım bilgilere göre kimine göre uyuyor kimine göre uymuyor gibi ibareler gördüm. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
  6. S

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Sistem Parçaları; Ekran Kartı - Galax GeForce RTX 4070 Ti Super SG 1-Click OC • İşlemci - AMD Ryzen 7 7800X3D • Anakart - MSI B650M Gaming Plus Wifi • SSD - Samsung 1TB 990 PRO NVMe 2.0 SSD (7450 okuma - 6900 yazma) • RAM - G.Skill Trident Z5 Neo 5600mhz DDR5 CL28 • Sıvı Soğutma -...
Geri