Arama sonuçları: *

• Users: SWIB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SWIB

Max 40K Sistem Tavsiyesinde Bulunabilir Misiniz Rica Etsem?

Arkadaşlar birkaç gündür kafam iyice doldu taştı. Kararsızlık ile birlikte şu anki ekonomik şartlarda bir kasa almazsam beş altı ay en fazla bir yıl sonra almak istediğim sistemlerin fiyatı 2 katına çıkacak gibi hissediyorum o nedenle peşin fiyatına taksit imkanları olan bazı bankaların kredi...
  2. SWIB

KAFAM ÇOK KARISIK FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR :(

Dostlar iyi günler; Elimde H610M-K D4 Anakart var, hali hazırda RTX 3060 ASUS dual oc 12gb ekran kartı ile kullanıyorum. bu kartta paylaşımlı 20gb kapasite oluyor bildiğim kadarıyla. Ancak elimdeki aktif işlemci i3 12100F olduğu için sanırım dehşet darboğaz yiyorum. Ben de ana kartın...
  3. SWIB

MCHOSE Sitesinden Kulaklık Alabilir miyim?

Arkadaşlar mchose un resimde gördüğünüz ürünü sitelerde bulamadım, orjinal sitesinden almayı düşünüyorum 30 dolar kargo bedelini kendim vereceğim yine, 3700tl ye filan geliyor, bu satın alımı gerçekleştirirsem bir sorun ile karşılaşır mıyım ?
  4. SWIB

HANGI MOUSEYI ALMALIYIM ?

Arkadaşlar klavye aldım geçen ay MCHOSE ACE60 %60, Şimdi memnun olduğum için bir de aynı markadan mouse almak istiyorum. ; Önerilerinize açığım fiyat sınırı yok ama ben sırf marka olduğu için ''Bkz: Razer'' deli paralar bayılmak istemiyorum. Güncel teknoloji taşıyan uzun ömürlü bir ürün...
  5. SWIB

Düşük Elo Hesap Lazım

Arkadaşlar yeğenimle demir bronz eloda lol oynamak istiyorum ama elimde hiç düşük elo hesap yok rica etsem birkaç oyunluğuna hesap vermeniz mümkün mü?
  6. SWIB

Öneri 1000TL - MCHOSE ACE 60 PRO

Arkadaşlar iyi günler; Ben dün gece fun60 pro klavyeyi almayı düşünerek bir başlık açtım, finalde MCHOSE 60 ta karar kıldım. Bir arkadaşın yazısı dikkatimi çekti forumda dolaşırken. UZUN LAFIN KISASI. İlk olarak: Parolapara hesabı oluşturarak, ardından sanal kart açıyorsunuz yoksa oradaki İLK...
  7. SWIB

Çözüldü✓ BU KLAVYE ALINIR MI?

Arkadaşlar uzun süreli ve genel kullanım için max 2K lık bir klavye arıyorum ve kısa klavye kullanmak istiyorum, yaklaşık on yıldır elimde apex 100 steel series var, yanında da g300s mouse kullanıyorum o da bir on yılı doldurdu diyebilirim. Bir klavye almak istiyorum fikriniz benim için önemli...
Geri