Arama sonuçları: *

1. ÖrdekAbiv2

Max 30k Bütçe İle Üniversite İçin Laptop Önerisi

selamlar arkadaşlar ablam üniversite okuyor ipad kullanıyordu ama laptoba ihtiyacı var ben masaüstü bilgisayarlarla ilgiliyim laptoplar pek dikkatimi çekmiyor max 30k bütçe ile macbook olmasın ofis kullanımları için şarjı iyi giden 4 yıl performansı yeterli olabilecek bi laptop önerebilir misiniz?
  2. ÖrdekAbiv2

Eve Dikey Süpürge önerir misiniz??

selamlar dikey süpürgeye ihiyacımız var süpürgemiz yok :D maksimum bütçemiz 25k gibi bişi indirimlerden süpürge yakalamaya çalışıyordum dyson v15 düşündüm 28k fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum ondan çok daha ucuza aynı görevi yapabilen süpürgeler var diye düşünüyorum özellikle aradıgımız bişey...
  3. ÖrdekAbiv2

Lexar ARES 2nd Gen Amd Expo Destekliyormu?

https://www.incehesap.com/lexar-ares-2nd-gen-rgb-32gb-2x16gb-7600mhz-cl36-ddr5-gaming-ram-fiyati-83750/ arkadaşlar bu rami almayı düşündüm de gaming gecesinde asrock x870 riptide wifi anakartım var amd expo destekliyormu ram?
  4. ÖrdekAbiv2

Gigabyte Sıvı Soğutucu Alınır mı?

Selamlar Arkadaşlar yakın zamanda 360mm sıvı soğutucu arayışına çıktım kendi kasamda çin malı 2 fanlı kule tipi bi soğutma kullanıyorum ve sesi gerçekten rahatsız etmeye başladı kasam 10 fanlı bi akvaryum kasa ve artı 2 tane işlemci fanı olunca rahatsız olmaya başladım daha kaliteli kule tipi...
  5. ÖrdekAbiv2

Thermalright TL-M12-S ARGB Fanlar alınır mı? Kasaya Yakışırmı?

Arkadaşlar Selam akvaryum kasaya sahibim archon neon pro kasa dandik bi kasa 360mm sıvı sogutucu alacagım yukarı takacağım alt ve yana 6 tane fan almayı düşünüyorum üstündeki fanlar düz rgb kumandayla kontrol edilen pc ye baglanmayan 3 hız ayarı olan rahatsız edici ses çıkaran bi fan...
  6. ÖrdekAbiv2

Ryzen 5 7600 Alınır mı?

Selam Arkadaşlar Elimdeki Sistemi Yavaş Yavaş upgrade ediyorum şuan 3600x işlemci kullanıyorum ve yeni ekran kartım rx9060xt 16gb yakın zamanda işlemci anakart ram seti alacagım 0 olarak anakart olarak atx b850-b650 bi anakart alacağım ramlerimide 32gb yapacagım işlemci olarak ryzen 5 7600 yada...
  7. ÖrdekAbiv2

Sapphire Rx 9060XT Nitro Rgb Kontrol Nasıl oluyor?

selamlar bu kartı alacağım üstündeki rgb sini değişmek istiyorum bunun için argb kablosu bağlamak şartmı o kabloyu takmadan argb çalışmıyormu? anakarta bağlamak zorundaymıyım benim anakartımda argb desteği yok .
  8. ÖrdekAbiv2

2025 Yılında Rx6800 alınır mı?

Selam arkadaşlar şuan rx6600 ekran kartı kullanıyorum 1440p monitörüm var yeni bi ekran kartına geçmek istiyorum ve 2. elde rx6800 ve xt fln bakmaya başladım rx6800-9000tl ye temiz bulabildim rx6800xt-11.000tl ye bulabildim sizce 2020de çıkmış bi ekran kartına bu kadar para verilirmi arkadaşlar...
  9. ÖrdekAbiv2

Ortalamam 50 üstü ama 7 dersten kaldım sınıfı geçermiyim

selamlar arkadaşlar 11. sınıf öğrencisiyim 1. dönem 5 2. dönem 7 dersten kaldım 2 dönem ortalaması alınınca 50 nin üstünde oluyor okudugum bilgiye göre yeni müfredat da 10-9 sınıflar 3 den fazla derste kalırsa kalıyormuş ben 11. sınıfım geçen senede 7 dersten kaldım ama sınıfı geçtim bu senede...
  10. ÖrdekAbiv2

Thermalright Frozen Horizen vs Aqua Elite arasındaki fark ne?

https://www.gaming.gen.tr/urun/383727/thermalright-frozen-horizon-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/ https://www.gaming.gen.tr/urun/407506/thermalright-aqua-elite-360-black-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ selamlar bu 2 sogutucu arasındaki fark ne...
  11. ÖrdekAbiv2

Windows 11 Kendiliğinden Mikrofon Sesi Kısıyor

Selam arkadaşlar mikrofonumu kaç yıldır kullanıyorum hiç böyle bi sorun yaşamamıştım en son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra windows a yüksek sesli konuştugum zaman kendiliğinden sesini kısıyor ve yükseltmiyor denetim masası ve mikrofon ayarlarından bunu fark ediyorum sebebi nedir nasıl...
  12. ÖrdekAbiv2

Rx 6900XT 2025 yılında alınır mı?

selamlar rx6600 kullanıyorum 2k 260hz monitör aldım odamda 4k tv de var arada tv ye baglayarak oyun oynuyorum bütçem pek yok max15k fln çıkabilirim 2. elde rx 6900 xt almayı düşündüm 11-12k arasına ama kart 2020 model yakın zamanda 5 yaşına giricek yani eski hissettirdi onun yerine para ekleyip...
  13. ÖrdekAbiv2

Xbox İle Playstation Arasında Kaldım Yardım

Selamlar Kısaca Özet Geçeceğim zamanında xbox 360 ve ps3 kullandım ve konsolları tamamen bıraktım son 6-7 yıldır pc kullanıyorum ve elimdeki pc şuan piyasadaki bütün oyunları 1080p ultra ayarda açabilecek seviyede ve elimde özel seri xbox controlcüsüde var ama arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 yıldır...
Geri