Arama sonuçları: *

• Users: siemon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. siemon

Site güvenilirliği yardım

Arkadaşlar merhaba https://www.shopier.com/s/store/maskcult?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPNTY3MDY3MzQzMzUyNDI3AAGnJo-Xh3813A25d9y5jL4MC9YZ7bNZsZYJa194fByaRRfO6sQKBsIm8WctZHM_aem_maXIJWDI7nN0g1Btu5dduw&ext=1 Sitesinden ürün...
  2. siemon

Dosya adı değiştirilmiyor yardım!

Arkadaşlar dosya oluşturup adını değiştirmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum nedir bu virüs kaynaklı falan mı ilk defa böyle bir sorun gördüm
  3. siemon

Logitech G29 D-pad sorunu

Arkadaşlar merhaba g29umda şu sol yön tuşu diğer üçüne nazaran sert basmayınca algılamıyor yani yumuşak basınca genelde algılamıyor bu sizde de var mı? daha bugün elime ulaştı bu arada sıfır ürün yani.
  4. siemon

İntel arc b580 güncelleme sorunu yardım!

Arkadaşlar merhaba driverı tertemiz şekilde kuruyorum hem ddu ile hemde kurulum ekranındaki temiz kurulum seçeneğini seçerek. Fakat güncelleme sonrası hala güncelleme var gösteriyor hem intel software da hem intel support assistant uygulamasında. Başka bu sorunu yaşayan var mı birden bire oldu böyle
  5. siemon

Ram uyumluluğu yardım

Merhaba arkadaşlar MSİ A520M-A PRO anakart ve ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum XPG GAMMİX D35 8X2 3600 mhz (ram kodu- AX4U36008G18I-SBKD35) bu ramleri kullanıyordum 32 gb a geçmeye karar verdim linkteki ürünü aldım sizce iyi yapmış mıyım ve bu ramler sistemim için tamamen uyumlu mu? bu arada...
  6. siemon

Okul için askerlik erteleme

Arkadaşlar ben 2006 temmuz doğumluyum liseyi bitirip mezuna kaldım geçen sene. Bu sene sonkez bir daha kaldım yani toplamda 2 oldu. Askerliği mezun sebebiyle nasıl erteleteceğim e devletten bulamadım onu. Askerliğim kısmında yoklama başvurusu var sadece, onu mu yapmam gerekiyor erteletmek için...
  7. siemon

Nike air max invigor baskı farkı

Arkadaşlar ben boyner mobil uygulamasından nike air max invigor almıştım daha yeni fark ediyorum arkasında baskı farkı var normal mi bu bilen var mı? sahte olabilir mi yani ayakkabı? fotoğrafta çok belli olmuyor ama üstteki daha kalınımsı ve R harfinin içi daha dolu
  8. siemon

Nike air max invigor logo silinmesi

Arkadaşlar boyner in kendi mobil uygulamasından yani kendi adresinden bu ayakkabıyı aldım fakat daha 2-3. giyişimde iç logo silinmeye başladı normal midir bu? etiketten tam anlamıyorum ama onu da atayım buraya...
  9. siemon

Xbox wireless 9.nesil gamepad oyunda kopma sorunu

Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi xbox wireless 9.nesil gamepadimde rdr2 fc25 vesaire oynarken bir anda kontrol gidiyor gamepad bilgisayara bağlı kalmaya devam ediyor fakat oyunda çalışmıyor alt tab yapınca düzeliyor. Bu normal mi başka yaşayan var mı? bu arada ürünü yeni aldım 15 gün oldu...
  10. siemon

Nike Air Max Invigor Alınır Mı Yardım

Arkadaşlar şu ayakkabı güzel mi alan vesaire var mı alınır mı yani https://www.boyner.com.tr/nike-ck0898-400-nike-air-max-invigor-mavi-erkek-kosu-ayakkabisi-p-1807127?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.61.5
  11. siemon

Doubleshock 4 mü Logitech F710 mu yardım.

Arkadaşlar merhaba bilgisayarda oyun oynamak için joystick arıyorum aklıma iki tane yatıyor biri Torima markasının Doubleshock 4 ü diğeri ise Logitech F710 arada fiyat farkı var fakat değer ise verebilirim hangisini önerirsiniz f710 alınır mı gecikme sorunu ve malzeme kalitesi düşük diye...
  12. siemon

İntel arc b580 the last of us part 2 ekran kararma sorunu yardım.

Arkadaşlar the last of us part 2 oyununda bu şekilde bazen göz kırpma efekti gibi bir siyahlık oluyor ekran kaydında da çıkıyor bu. Normal mi bilen var mı?
  13. siemon

İntel arc b580 pixel sorunu

Arkadaşlar merhaba intel arc b580 ekran kartı almıştım videosunu attığım sorunu oluyordu iade ettim yenisini aldım fakat bundada oluyor bu karttan kullanan var mı normal mi yani bu anlayamadım? google ve bazı uygulamalarda oluyor oyunlarda olmuyor
  14. siemon

Çözüldü✓ İntel arc b580 iade sorunu

Arkadaşlar merhaba ben n11 den olnino adlı bir satıcıdan intel arc b580 ekran kartı aldım kart bana geldi açtım normal sistemime taktım denemek için. baktım ekranda pixel falan çıkıyor satıcıya gönderdim satıcı kontrol edip sorun olmadığını söyledi ben ise sorun olsada olmasada iade etmek...
  15. siemon

İntel arc b580 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600 kullanıyorum sizce bu ekran kartı alınır mı en son driver falan geliştiriyolardı şuan durumu nasıl yani hiç bu ikisini kombin olarak kullanan var mı 1080pde? Şimdiden teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için.
  16. siemon

Doubleshock 4 pcde oyun oynanımı

Arkadaşlar merhaba Doubleshock 4 diye replika bir ps4 kol modeli buldum. Bilgisayara bağlanıyormuş. Bunla bilgisayardan Red dead redemption , the last of us part 2 , Days gone gibi oyunları oynayabiliyor muyuz yani onları destekliyor mu? şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
  17. siemon

Bilgisayarda pixel sorunları

Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı aldım intel arc b580 ve normal windows ekranında google da vesaire bazen böyle küçük beyaz falan noktalar çıkıyor mouse u onlara doğru götürdüğüm zaman kayıp oluyorlar veya git gel yapıyorlar mouse a tepki veriyorlar yani normal mi bu anlayamadım ekran...
  18. siemon

The last of us part II ekran sorunu

Arkadaşlar normal bir şekilde oynayabiliyorum fakat ara sıra böyle ekran birsey oluyor sanki gölge düşüyormuş gibi 2. saniyede normal mi bu sizde de oluyor mu?
  19. siemon

Bilgisayarı açınca site açılması

Merhaba arkadaşlar normal bir şekilde bilgisayarımı açtım ve https://farmskins.com/ diye bir site otomatik olarak google üzerinden açıldı nedir bu virüs falan mı girmiş bilgisayara?
  20. siemon

30 bin lira civarında telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi yaklaşık 30 bin lira kadar bütçem var sizce hangi telefonu almalıyım? ben samsung s24fe yi beğendim siz ne diyorsunuz
Geri