Arama sonuçları: *

• Users: wise
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

E-Football 2025'de maç başlatamıyorum. Gözüm az gördüğü için anlayamadım.

Hayırlı günler. Ben görme engelliyim. Gözlerim az görüyor. Gözlerimin iyi gördüğü dönemlerde fifa 2005 ile futbol oyunları oynamaya başlamıştım. Çok da iyi oynardım. tam bir çalım ustası. Sonrasında en son pes 2010 ile resmen jubile yaptık. Çünkü, gözlerim eskisi gibi dğeildi. Gamma azaltıp...
  2. W

Windows geç açılıyor. Anakartım: MSI X870e Carbon WIFI

Hayırlı günler. Anakartımdan çok memnun olsam da, her bilgisayar başlatışımda 30-40 saniye arası bir süre bekliyorum. Yaptığım ayarları da size yazayım ki, ne gibi önerileriniz olacak merak ediyorum. Zira, çok sinir bozucu bir durum. Msi x870e Carbon wifi. Ryzen 9900x. patriot 7200mhz cl34...
  3. W

Asla Colorful (Igame vs.) Ekran kartı almayın. Destek sıfır.

Colorful markasının servis hizmetini iincehesap yapıyormuş. Ben ikinci el Igame RTX4080 Ultra WF O.C kartı 1.3 yıl önce bir DH üyesinden satın aldım. Kartta başlarda hiç bir şey yoktu. Sessizdi. Sonradan kart inanılmaz çınlamaya başladı. İlk defa NVIDIA APP uygulamasında test yapınca fark ettim...
  4. W

Qualcomm_ncm865_wifi_v1323 windows 10 kurulum sorunu.

Windows 11 kullanamıyorum. Kullandığım bazı programlar sorun çıkartıyor. bu nedenle 10 kurdum. Buna da wifi driver ve bluetooth driver kuramıyorum. qualcomm_ncm865_wifi_v1323 qualcomm_ncm865_bt Yukarıdaki sürücüler kurulmuyor. işin saçma yanı ise, MSI anakart sayfasında sürücüleri vermemiş...
  5. W

Ryzen 9900x ve MSI x870e Carbon inanılmaz geç açılıyor.

Merhaba. Bilgisayarı açıyorum. fanlar dönmeye başlıyor. Ekrana görüntünün gelmesi 30 saniye sürüyor. Sonra da bir 40 saniye daha windows'un açılmasını bekliyorum. fanlar başladıktan sonraki 30 saniye içinde düşük devir dönüyor. Sonra hızlanıyor. ekrana görüntü geliyor. Ram Patriot Viper venom...
  6. W

AMD Ryzen 9900X Undervolt, OverClock, Bellek ayarları nasıl yapılır?

27 yıllık bir bilgisayar kullanıcısıyım. Hayatım boyunca hep İntel kullandım. Son işlemcim de 6700K oldu. 9 yıl sonra yeni sistem topladım. Sistem bilgilerini en alta yazarım. Sizlere burada başvurmam gerekiyor. Zira, Ben AMD işlemcilere çok uzağım. BIOS ayarları dahil, çoğu şeyi pek bilmiyorum...
  7. W

MSI X870E Carbon Wifi aldım. Zen 5 işlemcilerde AMD %30'a varan indirim yapmış.

Hayırlı günler. Anakartı peşine 12 taksitle HB'den aldım. Lakin, işlemciyi tam alacakken yurtdışında AMD'nin satışlarda sorun yaşaması nedeniyle işlemci fiyatlarını düşürdüğünü duydum. Hatta teyit için yabancı sitelere baktım. Güzel indirim var. Lakin, bu garip ülkemin halkı hak etmiyor olsa...
Geri