Arama sonuçları: *

• Users: PixelNinja
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PixelNinja

Windows güncelleştirmesi kaldırılmalı mı?

instada şöyle haber gördüm doğrulu var mı varsa bu güncellemeyi nasıl kaldırabilrim?
  2. PixelNinja

Forex güvenilir broker önerisi

forex başlıcam ama 200 dolar ile tr de galiba 50bin min yatırma gerekli diye gördüm ve demoda 1 hafta geçirmek gerekiyormuş, önerebileceğiniz broker varmı
  3. PixelNinja

Chromium nasıl kaldırırım

Kendim Kurmadım kendi kendine açılmaya başladı pcde nasıl silebilirim denetim masasında yok
  4. PixelNinja

Fivem Rp serveri önerisi

Merhabalar ben ve kuzenim ben 18 kuzenim 16 yaşında fivem başlamayı düşünüyoruz, rp yapmayı düşünüyoruz aklımızdaki Eraylarınki gibi bir sunucu da oynamak bize hangi sunucuyu önerirsiniz?
  5. PixelNinja

Eski pc ne kadar eder ?

casper marka kasa var intel g540 işlemci r7 240 2gb 6gb ram 500gb hdd monitör var HP 2011X 20 inç monitör yan tarafından bir çizgi iniyor sadece bunları kaça satarım I NEED MONEY
  6. PixelNinja

50 dolar oyun önerisi

cüzdanda 50 dolar var steamden ne almamı önerirsiniz, beklentim bana yüksek saat oynanış süresi sunacak, sıkmayacak bir oyun istiyorum. rdr, gow, tlou dy2, got, önermeyin
  7. PixelNinja

Iphone 11 ios 26 yükseltilir mi?

elime 11 geçti sıfırladım, pil yüzdesi 79, yazılım güncellemesinde ios 18.7.2 var ve aşagıda ios 26.1 sürümüne yükselt diye ibare var hangisini yapsam iyi olur ?
  8. PixelNinja

Firefox yazılar gözükmüyor

gözüktüğü gibi, nasıl düzelir?
  9. PixelNinja

1500tl mouse önerisi

oyun için kablolu kablosuz fark etmez, kornik bir sorunu olmasın uzun ömürlü olsun, temudan olmasın
  10. PixelNinja

1 Milyon TL ye aile arabası önerisi

Babam fuzuleve girmiş, bize sanayiye sokmayacak, geniş bir araba bakıyoruz, babam Qashqai alalım diyo ama ben o paraya alınabileceğini sanmıyorum, bize ne önerirsiniz
  11. PixelNinja

Kick için vpn önerisi

eklenti vpn lerle açabilirmiyim normal vpn kurmak istemiyorum pc ye,
  12. PixelNinja

Nays Uygulaması Hacklendi mi?

Şimdi böyle bir bildirim geldi
  13. PixelNinja

Youtube yeni videoları göstermiyor

Silip tekrar yükledim başta düzeldi ama sonra tekrar aynı şey oldu,
  14. PixelNinja

1.500.000TL civarı araba önerisi

Bu paraya sıkıntısız bir kaç parça değişenli olabilir ağır hasarlı olmayan, yakışıklı konforlu, iyi giden bir araba önerisi istiyorum. Bu paradaki almanlar iyi olurmu bilmiyorum.
  15. PixelNinja

MKK şifre oluşturmak zorunlu

Sabah bi sms geldi mkk bilgi den, yatırım hesabınız oluşturuldugunda mkk sicil no nuzda oluştu diye şifre oluşturmak için çağrı merkezimizi arayın diyo, dün midas hesabı oluşturmuştum, ama meslek ve kazancı sallamıştım, bundan bişey olurmu ve sifre oluşturmazsam ne olur?
  16. PixelNinja

CS2 200 dolarlık bıçak önerisi

200 dolar civarı güzel bi bıçak istiyorum, navaja be hançer olmasın güzel gözüksün
  17. PixelNinja

Enabızdan Kurul raporu nasıl alınır

Silahsız güvenlik için sağlık kurulu raporu almıştım, tüm doktorlara muayne oldum, raporu verdiğimde bana haftaya Çarşamba gel denildi, bugün geldiğimde gelmene gerek yoktu enabızdan alınıyo dendi, baya baktım ama bulamadım yardımcı olabilecek varmı
  18. PixelNinja

Staj yeri, gitmediğim ayın maaşını yatırmış

Haziranda ayında hiç gitmedim, bugün 4,420 lira yatmış, geri göndermem gerekiyormu
  19. PixelNinja

Hdmı ile 180hz alınabilirmi

arkadaşım 180hz monitörü hdmı ile kullanıyor denetim masasında ve ayarlarda 180hz seçebiliyor, 120hz mi kullanıyor yoksa 180 mi
Geri