Arama sonuçları: *

• Users: klon3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

IPS panel gözümü yoruyor, OLED'e geçersem aynı şey başıma gelir mi?

IPS panel kullanmayı denedim ancak rahatsız ediyordu, OLED için aynı şey olur mu? Benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla panel WOLED ise rahatsız etmiyormuş ancak almışken QD-OLED'in renklerinden olmak istemiyorum, bu yüzden sormak istedim.
  2. K

2K 26-27' OLED Monitör Önerisi

LG 27GX790A-B düşünmüştüm ancak bu modelden karanlıkta renklerin kötü performansı ve benzer şikayetleri okuyunca vazgeçtim. Samsung 240hz alacağıma bu daha mantıklı gelmişti, bir diğer alternatif Samsung 500 Hz, o da indirime girerse düşündüğüm bir model. Şu an fazla pahalı geliyor, özellikle...
  3. K

Önümüzdeki aylarda OLED monitör fiyatları düşer mi?

Şu an genel olarak baktığımda amerika ve avrupaya göre daha pahalı satılıyor, örneğin 25k modeller bizde 35k. 35k 55k gibi. Beklemek mantıklı mı sizce? Yoksa bu fiyatlar hep türkiyede 1.5-2x katıydı ve böyle mi kalacak?
  4. K

B650 Tomahawk 11k'ya alınır mı?

7800x3d için anakart almam lazım, şu anda 11k civarına buldum bu anakartı. Daha iyi daha ucuz bir öneriniz var mı?
  5. K

27' Fiyat Performans Oled Monitör Önerisi (QHD)

27' QHD 240hz ve üzeri OLED bakıyorum, amazon ve hepsiburada gibi satıcılarda fazla monitör yok, özellikle matte olmayan hiç yok. Başka satıcılardan var ancak onlarda avrupa amazonda 22k olan ürünü 35k ya satıyorlar, almak mantıklı gelmedi. Sizce beklemek mantıklı mı yoksa fiyatların sürekli...
  6. K

Powerful UPS güvenli mi?

Tanımadığım bir marka ancak uygun fiyata en çok bu satmış hepsiburadada. Enerjiyi veren olduğu için sıkıntı çıkar mı diye size sormak istedim, kaliteli ürün alternatifi var mıdır 4-5 kat fiyat olmayan?
  7. K

Amazon kullanılmış ekran kartı gönderir mi?

2 farklı yorumda gördüm bunu her satıcı yapıyor mu? Mesela Hepsiburada'da aynı ihtimal var mı? Ona göre sıfır ürün yollayacağı kesin satıcıdan alırız.
  8. K

1 Nisan sonrası 20 dolarlık yurtdışı alışverişi yapabilir miyim?

Bu yasa şu an aktif mi? Bilgisi olan var mı? Temu'dan değil, Türkiye'de temsilcilik açma şansı olmayan küçük satıcılardan almak istediğim ürünler vardı, bunlardan sipariş nasıl vereceğim?
  9. K

10bin tl bandında TV, TCL 32S5400AF iyi bir seçenek mi?

Şu an TCL 32S5400AF 9000 küsüre almayı düşünüyorum, bundan daha iyi bir seçenek var mı önerebileceğiniz?
  10. K

30 dolar sınırı üzerinde ürün gümrükte kalırsa ürün satıcıya geri gider mi?

Bir yerde gümrükte takılma durumunda 3 seçeneğimizin olduğunu okumuştum, ürünü gümrükte bırakmak(para yanıyor), belgelerle uğraşarak ürünü almaya çalışmak, ve satıcıya bilgi vererek ürünü geri çekmesini sağlamak. 3. seçeneği yapmış ya da doğruluğunu bilen var mı? Böyle bir seçenek var mı yok...
  11. K

İndirimsiz ilk fiyatın bir önemi var mı?

Bunu 2 sebepten soruyorum. 1.si "temu eğer size indirim kuponu, hediye çeki filan verdiyse, yine de normal*satış fiyatı üzerinden %60 vergilendiriyor sizi ödeme ekranında." biri bunu yazmış. 2.si aliexpresste iki farklı satıcıya bakıyorum, bir tanesi normal fiyatlarda 1000tlye kadar...
  12. K

Yardım İndirimle alınan bir ürünün satış fiyatı 30$ üzerinde gözükürse sorun olur mu?

Ben satın aldığımda 30 dolar altında olan bir ürün, buraya ulaşana kadar indirimi bitmiş olacak, ve memur bu durumda internet sitesine bakıp bu ürün pahalı diyebilir mi? Memur sadece faturaya mı bakıyor? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Geri