Arama sonuçları: *

• Users: Rogas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rogas

XBOX 360 a Nasıl Kol Eklerim

Easysmx x15 kolum var xbox 360 a uyum sağlarmı sağlarsa nasıl bağlanıyor beceremedim
  2. Rogas

Yardım lenovo Legion R27QE Ölü Pixel

Konuda bahsedilen indirimde aldığım monitörü bugün teslim aldım. Yaptığım testlerde; -Kırmızı renkte 1 adet ölü pixel yakaladım. -Ghosting ve ışık sızması gözle görebildiğim kadarıyla idare eder. Sizce 1 pixel için iade süreciyle uğraşılmalı mı? Hepsiburada sagıcılı iadede sorun yaşayacağımı...
  3. Rogas

SAMSUNG THE FRAME 65inç 4K QLED

Başlıktaki tv 50 bin TL'ye alınır mı? Samsung ve LG Almam gerekiyor düğün arefesindeyiz 😂 https://www.hepsiburada.com/samsung-55ls03d-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-pm-HBC00006C4RUG
  4. Rogas

Evlilik arifesindeyim Tv Alacagim

Nelere dikkat etmem gerekiyor bütçe belirlemedim ama 50 bin tlyi geçmesin onerilerinizi bekliyorum
  5. Rogas

Öneri Temu Ürün Önerisi Yaparmısınız

1000 tl ye yakın kredim birikti alınabilecek ürünleri önerebilir misiniz?
  6. Rogas

Çözüldü✓ Beyaz Psu Kablosu Tavsiyesii

Herkese hayırlı forumlar Beyaz Sistem topluyorum Rajintec 1000w Modüler Psu ya sahibim. Psu için beyaz kablo lazım önerisi olan var mı psunun kendi kablosu kadar sağlam olsun ama bir psu kadar para da vermek istemiyorum. Kasa: Lian li Evo RGB modeli Anakart: ASRock x870 Steel Legend İşlemci...
  7. Rogas

An İtibariyle Aula Stok Bitti Al Satcı Arkadaşlara Başarılar

Hayırlı olsun 😂
  8. Rogas

Çözüldü✓ Asrock X870 Steel Legend Alınır Mı?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-x870-steel-legend-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,794986890.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCwqR09nb5YGn3WIAeM2zT1x4&gclid=Cj0KCQiA0fu5BhDQARIsAMXUBOLPJH4YzO5uNXq_aTO48QglY1dUxgvwCS9xREzI227VTlbARmN0zQIaAgPtEALw_wcB Konu başlıkta spam yapmayayım
  9. Rogas

Çözüldü✓ Am5 Beyaz Anakart Önerisi

KASA: Lian li O11 RGB PSU: Rajintec 1000w Gold FAN: Lian Li İnf x7 İşlemciyi daha almadım, karar da vermedim ama amd olacak. Beyaz atx bir anakart olucak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe:10.000₺ Altına inip üstüne çıkarım.
  10. Rogas

Çözüldü✓ Lian Li lcd Fan Alınır mı?

Herkese iyi forumlar. Lian li 011 RGB modeli için infinity fanlardan takacaktım 1300 tl olmuş 1500 tl ye lcd fanlar var kullanan var mı ömrü nasıl olur. Infinityler 1000 tl iken lcdler 1500 du değişmemiş onun fiyatı
  11. Rogas

Çözüldü✓ Fan Önerisi Intake Reserve Olucak

Lianli O11 D Evo için Intake fan önerisi istiyorum Lianli replikası da olur Asia horse bulamadım. Son çare lianli alıcam ama bildiğiniz varsa
  12. Rogas

Nays Hakkinda Bilgi alıcam bide ref kodu

Arkadaşlar merhaba ilk defa nays hesabı açacağım inişli papara falan da kullanmadım standart banka hesaplarıyla işimi görüyorum. Bana ne gibi artıları olur kredi kartı gibi taksitli kullanım için direkt kayıt oluştursam bugün kullanabilir miyim taksitli. Bide bir arkadaşım ref kodu versinde 50...
Geri