Arama sonuçları: *

• Users: Necrowolf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yardım Rx 460 düşük fps ve kasma sorunu

Arkadaşlar sistemim şu şekilde; Athlon ii X4 650 4 cekirdek islemci Ecs 740gm-m (ver.1) anakart Kllisre 8 gb(4*2) ddr2 800 mhz ram OEM HP RX 460 GDDR5 2 GB 128 BİT ekran kartı Pny 120 gb ssd Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Daha once Asus rx 550 vardı ayni şekilde anakart dan besleniyor...
  2. N

ECS 740 GM-M pci x16 voltaj desteği

Arkadaşlar Athlon ii X4 650 4 cekirdek islemci Ecs 740gm-m (ver.1) anakart Kllisre 8 gb(4*2) ddr2 800 mhz ram OEM HP RX 460 GDDR5 2 GB 128 BİT ekran kartı Pny 120 gb ssd Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Sistemim bu şekilde. Rx 550 varken oynadigim oyunları simdi FPS düşmesinden dolayı...
  3. N

Anakartın pci ekspres voltaj desteği

Arkadaşlar merhabalar. Elimdeki sistemde emin olmadığım bir sorun var sizlere danışmak istedim. Athlon ii X4 650 4 cekirdek islemci Ecs 740gm-m (ver.1) anakart Kllisre 8 gb(4*2) ddr2 800 mhz ram OEM HP RX 460 GDDR5 2 GB 128 BİT ekran kartı Pny 120 gb ssd- Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply...
  4. N

NVidia insta paylasimi

Arkadaşlar Nvidia resmi hesabi az once paylaşım yapti "GELİYOR , BEKLEDİĞİNİZ SÜRPRİZ ÇOK YAKINDA" şeklinde. Konuyla ilgili bilgisi olan var mi? Benim aklima gelen yeni cikacak ekran kartları ve bu kartlar arasinda bizlere supriz yapacak bir model olmasi f/p yönünde. Ayrıca yeni nesil f/p...
  5. N

Athlon II X2 sisteme yükseltme önerisi

Arkadaşlar şuan elimde kullanılmayan baza altinda bekleyen bazi bileşenler var. Bilgisayarımı satınca boşluğa düştüm ve en azindan internete girebilmek eski guzel oyunları oynayabilmek icin elimdeki parçaları değerlendirmek istiyorum. Sistemin ekran kartina ihtiyaci yok, dediğim gibi yeri geldi...
  6. N

Apu Sistem Toplama faydalı bilgiler

Arkadaşlar merhaba forumda apu(AMD) islemcilerle ilgili bazi sorular geliyor. Rehber hazırlamayı iyi bilen biri yaparsa güzel olur. Ben bilgim dahilinde kendi onerilerimi belirtmek istedim. 1- Anakartiniz B450 olmali. Ram ve islemci cpu-gpu overclock icin gerekli. 2- Alacağınız ram Ballistix 2x8...
  7. N

Abdullah HACIGÜL son paylaşımı

Arkadaşlar az önce gördüm son zamanlarda 2 işaretli paylaşımları var ve bu gece "sadece birkaç gun bekleyin" seklinde alevli paylaşım yapmış. Konudan haberi olanlariniz var mi?. Sistem mi gelecek yoksa mining ile ilgili mi ?
  8. N

Toshiba m50d-10w ram ve oneri

Arkadaşlar elimde assagida linki olan laptop var. Linke girince sayfanın altinda tum özelliklerii yaziyor. Laptopda 4 gb 1600 mhz ddr3 ram var. 1600 mhz olduğu için ddr3 dur diye tahmin ediyorum. 16 gb destekledigi yaziyor özelliklerde. Ben buna 8+8 ram taksam nasil olur. Ayrıca ram frekans...
  9. N

Video Edit İcin Kasa

Arkadaşlar video edit icin en uygun fiyatli sistem nasil olur. Hazir veya ayni siteden toplanmis tavsiye verebilir misiniz. Sadece kasa olacak simdilik.
  10. N

corsair-hydro-h80i-v2-120mm-yuksek-performansli-sivi-sogutma-kiti-

Arkadaşlar fiyat cok uygun duruyor. Kule tipi soğutucu fiyatına sivi soğutma. Yorumunuz nedir kullanam overclock yapan var mi ? https://www.hepsiburada.com/corsair-hydro-h80i-v2-120mm-yuksek-performansli-sivi-sogutma-kiti-p-BD805438?magaza=Hepsiburada
  11. N

Ayni konular üzerine acilan gereksiz yeni konular

Evet arkadaşlar başlık biraz saçma gibi ancak Ayni konular üzerine açılan gereksiz yeni konular cidden can sıkıyor. Konu açmadan önce amacınız neyse aramaya yazın araştırın. Forum icinde sayfalarca konu binlerce Cevap var zaten. Hiçbir araştırma yapmadan konu açmak çok saçma. Ya ayni konu...
  12. N

Usb Android tv box tavsiye

Arkadaşlar televizyonum duvara cok yakın. Hdmi girisi yana değil arka tarafa konumlandırıldıgi için piyasadaki tv boxlar sıkıntı oluyor. USB girisli tv box var mi , varsa ne almaliyim. Amaç: YouTube vanced kurarak reklamlarından kurtulmak
  13. N

MD-2 Ram Performansını Artırmak

Arkadaşlar merhaba; Bildiğiniz üzere md-2 çıktı sağ olsun Abdullah Bey' e emekleri için teşekkür ediyorum. Sistemdeki ramleri 3600 mhz ye overclock yapabilir miyiz. Açıkçası anakart 4400 MHz desteklediği icin tamamını kullanmak istiyorum. Veya ramleri satıp Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB...
  14. N

Siparişim Görünmüyor

Arkadaşlar merhaba. Md-2 sistemin ödemesini yaparken kredi karti guvenlik onaylamasinda şifreyi girdim onayladım beyaz ekran geldi site çöktü. Şuan siparişlerimde görünmüyor ancak kredi kartında provizyona düştü. Ne yapacagiz nasil yol izleyeceğiz. Benim gibi olanlar varsa lütfen bu konuda...
  15. N

Silverstone ar01 v2 icin ek fan

Merhaba arkadaşlar elimdeki RYZEN 3200g işlemci icin silverstone ar01 v2 fan aldim. Amacim apu sistemimi 4 ghz cpu 1700 mhz gpu ve 3600 MHz ram frekansinda calistirmak.Elimde mevcut olan akasa venom attodaki fani yeni aldigim sogutucuya ek fan olarak kullanabilir miyim? Cift fan yapmamin bana...
  16. N

RYZEN 3200G+GA-B450M S2H+F4-3600C18D-GVK OC

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim . Gördüğüm kadarıyla başlıktaki işlemci ve anakartı kullanan çok kişi var. Kendi kullandığım frekans ayarlarını sizlerle paylaşmak istiyorum belki birbirimize faydamız dokunur.Sistem apu. işlemci : 4 ghz ayarladım. stok değeri 3,6 idi işlemci gpu: kendi değeri...
  17. N

Gigabyte B450M-S2H 3600 mhz ram sorunu

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Gigabyte Ga-B450M S2H ANAKART G.SKİLL F4-3600C18D-GVK RAM (8*2) AMD RYZEN 3200G İSLEMCİ Sistemim bu sekilde. Montaji yapip format attim. Güncellemelerden sonra biostan ram frekansini XMP ile 3600 mhz ye profil 1 secerek yükselttim. Sorun bundan sonra basladi...
Geri