Arama sonuçları: *

• Users: eminfavre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım PSU'dan cızırtı sesi geliyor

Psu'dan kasa ve güç tusu kapalı olmasına ragmen cızırtı sesi geliyor. Güç tuşu açıldığında araba marşı gibi ses geliyor. Ne yaparsam düzelir? Çözümü yoksa lütfen psu önerin
  2. E

Çipli Nintendo Switch Oled İkinci el piyasası

İkinci el çipli nintendo swith oled almayı planlıyorum. Oynamak istediğim oyunlari oynayıp satmak istiyorum piyasası hakkında bilgisi olan var mi
  3. E

Yardım Telefonla 700 mbps hız alıyorum ama pc'de hızım 200

Selamlar bugün Telekomun 1000 mbps tarifesine geçtim. Telefonda 700 alırken, pcde 200-250 alıyorum. Pc'de 5 ghz wifi adaptörü var ama iyi olduğunu zannetmiyorum, mümkün olan en yüksek hızı kablosuz şekilde nasıl alabilirim (ev çok büyük değil salonla oda arasinda 10 7-8 metre ve 1 duvar var)
  4. E

Yardım Shein indirimlerinden alabileceğim en iyi kulaklik hangisi

Shein indirimlerinden kulaklık almak istiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Shein'den bağımsız ses kalitesi yüksek kulak içi kulaklık öneriniz varsa onu da dinlemek isterim
  5. E

❌İndirim Bitti! Ecovacs Deebot N10 Robot Süpürge 5986 TL

Hali hazırda kullandığım bir model. Ben 2 ay önce 6379 TL'ye almıştım bu fiyata görünce kardeşime de aldım. Bundan sonraki en düşük fiyat 8000 TL bandında Alacak olan acele etsin 2.5 saati var...
  6. E

🔥İndirim SAMSUNG 990 EVO PLUS 1TB 3200 TL ve DİĞER SSD İNDİRİMLERİ

Samung eğitim indirimleriyle bir çok ürün indirimde. Biz sadece monitorlere bakmışız, ssd, süpürge, bulaşık makinesi vs piyasanın çok altına satılıyor https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.MZ-V9S1T0BW/ (diğer ürünler için) https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim edit...
  7. E

Yardım Samsung M7 monitor kenarlarında büyük siyah barlar var

Merhaba, eğitim fırsatı ile aldığım Samsung M7 43" monitor kenarlarında büyük siyah barlar var. Düzeltmem de yardımcı olur musunuz?
  8. E

Rtx4060 + 12400f 16gb ddr4 sistem cyberpunk ideal ayarlar ne olmalı?

internette izlediğim testlerde çok daha yüksek değerler alıyorlar benim uygulamam gereken ideal ayar nedir
  9. E

Yardım Fiyat Performans Koltuk Önerisi

Üzmeyecek, uzun süreli kullanımlarda bel ağrıtmayacak bir koltuk önerir misiniz? aklımda net bir bütçe yok ama 5000tl'yi geçmek istemiyorum ve ne kadar ucuz olsa o kadar iyi olur
  10. E

ÇOK ACİL YARDIM GAMİNG.GEN.TR SİPARİŞ İPTALİ

Vatanda harika bir sistem çıktı ama ben gaming.gen.tr'den 2 3 saat önce sistemi almıştım iptal edebilir miyim 1731864798
  11. E

Hazır sistem önerisi Bütçe 23k

23k ve altına hazır sistem öneriniz nedir? Sizce beklemeli miyim
Geri