Arama sonuçları: *

• Users: Gravebrush
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gravebrush

Yardım (troll değil) barbie giydirmece oyunu yüklenebiliyor mu?

konuştuğum kızın evine gidicem, flaş a atabileceğim, indirebileceğim barbie giydirmece oyunu varsa link olarak atabilirmisiniz
  2. Gravebrush

Hangi rx9070 modelini almalıyım?

3. Gravebrush

Xiaomi robot vacuum s10+ oda adı düzenleme

xiaomi robot vacuum s10+ süpürgemin uygulamasında odaların adını nasil düzenleyebilirim?
  4. Gravebrush

Öneri 33k bütçeye hangi ekran kartı alınır

33k bütçeye en fp ekran kartı hangisi
  5. Gravebrush

Yardım Amd'nin ekran kaydı programı fps düşürüyor mu?

RX 9070xt yada RTX 4070ti süper ekran kartı almayı düşünüyorum ama amd'nin ekran kaydı için "çok fps düşüyor" diye duydum bu gerçek mi?
  6. Gravebrush

50k bütçe ile gaming laptop önerisi

Oyun için f/p gaming laptop bakıyorum
  7. Gravebrush

Öneri 5070'mi 4070ti super'mi

5070'mi almam daha mantıklı yoksa 4070ti super'mi
  8. Gravebrush

Öneri 5k bütçe ile en f/p monitor hangisi

5070'li sistemim için Max 5k bütçe ile f/p bir monitör arıyorum, 1080p yada 1440p olması önemli değil,oyun için
  9. Gravebrush

Öneri 3,3k gaming monitor önerisi

fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
  10. Gravebrush

50k bütçeye monitör dahil sistem önerisi

50.000 TL bütçem var. Hazır sistem almayı düşünüyorum, monitör dahil olacak. Genelde fps ve açık dünya tarzında oyun oynuyorum, bazen kayıt da alıyorum. Fiyat/performans dengesi iyi, ileride yükseltmeye uygun, sorun çıkarmayan bir sistem arıyorum. Parçalar uyumlu olsun, fan sesi aşırı olmasın yeter.
  11. Gravebrush

Wraith Esports Güncel İndirim Kodu Var mı? [Temmuz 2025]

Wraith Esports sitesinden ürün almayı düşünüyorum ama alışverişte kullanabileceğim güncel ve çalışan bir indirim kodu arıyorum. Temmuz 2025 itibarıyla çalışan bir kupon ya da tavsiyeniz varsa paylaşabilir misiniz? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler 🙏
  12. Gravebrush

Öneri Steel Series Apex 3 Tki Gaming Klavye anılır mı?

oyun için gaming klavye arıyorum, bütçe 2k
  13. Gravebrush

Öneri 9060xt almak mantıklı mı?

iki tane sistem topladım birinde 9060xt diğerinde 7700xt var,9060xt'nin "geleceği var" diyorlar kararsız kaldım sizce oyun için hangi kartı almalıyım
  14. Gravebrush

44k bütçe ile en f/p sistem hangisi

50k bütçem var, herşeyi olan bir sistem bakıyorum(kalvye, monitör, mousepad),2 tanesini buldum bunlar arasından hangisi f/p merak ediyorum. (pc için bütçem 44-45k, diğer ekipmanlar için 5-6k) SİSTEM 1 İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Box İşlemci Anakart...
  15. Gravebrush

Öneri Kaliteli f/p ucuz iskambil kartı önerisi

kart oyununa yeni başladım, sihirbazlık için çok pahalı olmayan, kaliteli iskambil destesi arıyorum, bilindik marka olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter
  16. Gravebrush

Oyun için 1-1,5k bütçe monitör

ikinci el de olabilir sıkıntı olmaz. Küçük olması beni bozmaz yeterki oyun oynayabileyim.
  17. Gravebrush

40k hazır sistem önerisi

sadece oyun için, yüksek f/p bir hazır sistem bulabilirmiiniz?
  18. Gravebrush

40K ya hazır sistem + monitör önerisi

max 40k, site bilindik siteler olması önemli, full oyun oynayacağım 4060 lı olursa güzel olur
  19. Gravebrush

Yardım Bu ssd için bu dönüştürücü nasıl olur?

SSD : https://www.n11.com/urun/kingston-kc3000-skc3000s1024g-1-tb-pcie-40-x4-m2-ssd-2284616?magaza=tuvalteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Dönüştürücü ...
  20. Gravebrush

Yardım Beyler bana acil 750gb,1tb lık bir ssd lazım

oyun için alıcam bütçe 2,3k (konu tam uymuyor kb) harici ssd olacak onu yazmayı unutmuşum
Geri