Arama sonuçları: *

• Users: mievra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Gnç 1 bilet alana 1 bilet hediye kampanyası

gnç uygulamasında giriş yapıp şifreyi gişede kullanıp bilet alabiliyorsunuz ben daha denemedim deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirsin haftanın her günü geçerli oldugu yazıyor.
  2. M

Msi shadow modeli kullanılır mı

merhaba sistem diziyorum bütceme uyan tek kart şuan msi shadow 5060ti 16 gb modeli. Shadow sanırım en alt seri oluyor ama bende bilindik marka dışına çıkmak istemiyorum o yüzden yabancı bir markanın orta seviye kartını almaktansa bilindik markanın alt modelini almam daha mantıklı geldi sizce...
  3. M

F/p Oyuncu koltuk onerisi

merhaba kumaş oyuncu koltuğu arıyorum bilindik markalar dışında baktıklarımın ya modeli çok çirkin yada renk seçenekleri kötü oluyor bilindik markalar ortalama 8 9 bin tl bandında. komik olan tarafı hawk ve ex vegayı kullananların çoğu önermiyor (hawkın kumaş kalitesi ve kollarının çok cabuk...
  4. M

2. El Logitech G pro superlight 2 alınır mı?

2. el g pro superlight 2 almayı düşünüyorum ama çoğu scroll tuşu kronik çift tıklama var diyor. acaba bu kullanıma bağlı bişey mu yoksa gerçekten ufak bi şeyde bozuluyor mu kullanan tecrübe eden varsa yardımcı olabilir mi ona göre kararımı Razer viper v3 olarak değiştireceğim onuda tecrübe eden...
  5. M

Çözüldü✓ Ü harfi çalışmıyor ingilizce klavye

merhaba yeni bi klavye aldım kendi bilgisayarımda ü harfi çalışmıyor klavye ingilizce bi klavye arkadaşımın bilgisayarında çalışıyor sebebi ne olabilir
  6. M

2. el klavye sorun çıkarır mı

merhaba uzun zamandır klavye arayışındayım 1 2 tane klavye beğendim ikiside 2. el hot swapple biri sıfır fiyatına göre baya uygun çünkü 2023 başında alınmış baya bi hoşuma gitti sorum şu; klavye 2 senedir aktif olarak kullanılıyor kullanan adam temiz kullanmış yedek keycaps bile var switch...
  7. M

Aero bilgisayar dolandırıcı mı?

merhaba ekran kartımı takaslayıp guzel bi ekran karti almayi planliyorum aero bilgisayar adinda bir yer buldum bazilari ovmus bazilari dolandirici uzak durun diyip uzunca olay anlatmis biri durumu ozetlerse cok sevinirim
Geri