Arama sonuçları: *

• Users: Samet4487
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

AMD Yazılımı İşlemciyi Görmüyor: Çözüm Önerileri

Merhabalar Yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım fakat bunu şimdi fark ettim Amd'nin programı olan Amd Software Andrenaline Editon (Doğru yazdımmı bilmiyorum) Kullandığım olan rx 7600xt ekran kartını gösterirken kullanmış olduğum ryzen5 7600x işlemcisini göstermiyor bu sorunu nasıl...
  2. S

Yardım RX 7600 XT PCI GİRİŞİ ÜSTÜNDE BEYAZ IŞIK [ACİL]

Merhabalar arkadaşlar Yaklaşık 2 aydır 7600 xt kullanıyorum az önce bilgisayarı açtığımda Ekran kartı 2 Slotluk pcı kablolarının üstünde Tam slota girdiği yerde beyaz ışık yandığını gördüm yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kartı yanlış hatırlamıyorsam Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim Bu ışığı...
  3. S

Video izlerken Cpu sıcaklığının birden yükselmesi

Merhabalar arkadaşlar Bu gün bir şey fark ettim youtube'a girerken Video açmadan bilgisayar sıcaklıklarım ortalama 40-45 derece arasında gidip gelirken bir video açtığımda video başladığında Bu sıcaklık değerleri birden 40-45 dereceden 70-75 derecelere kadar 1-2 Saniye içerisinde yükseliyor Fakat...
  4. S

Gigabyte Rx 7600XT Radeon Software ayarları nasıl olmalı ACİL

Merhabalar Gigabyte Marka Rx 7600xt 16 gb Modelini kullanıyorum Öncelikle şunu belirteyim Fps ile çok işim yok istediğim fps değerlerini fazlası ile alıyorum biraz daha görüntü kalitesi için hangi ayarları açmalıyım veya değiştirmeliyim Vericeğiniz tavsiyeler benim için çok önemli yardımcı...
  5. S

Ryzen5 7600x Sıcaklık yükselip düşmesi

Merhabalar Ryzen5 7600x işlemci kullanıyorum Bir oyunu açarken ortalama 70-77 derece arası yükseliyor 40-50 saniye geçtikten sonra sıcaklık geri 55-65 derece arasına sabitleniyor bu normalmidir Metin2 oynuyorum bosslar için 16 tane çar açmam gerekiyor İşlemci sıcaklığı ortalama 50 derecedeyken...
  6. S

Gigabyte A620m h 1.2 rev Overclock Nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba Ryzen5 7600x İşlemcim var Bu işlemciye overclock nasıl yaparım gigabyte anakart üzerinde 5.20Ghz geçmiyor Ve ddr5 5600mhz ram bulunmakta ama sistem 4800 mhz kullanıyor aynı şekilde bunu nasıl yükseltirim anakartım 6400 mhz ye kadar destekliyor İşlemcimden tam performans...
  7. S

Rx7600 xt 16 gb Fan sesi sorunu

Arkadaşlar Bilgisayar ortalama yükteyken kart çok sıcak değilken fanın bu kadar güçlü çalışması normalmi Kasanın dışından duyulabilicek kadar ses geliyor fanlardan Kart değerleri Edit: Arkada valorant açık lobide (oyun içerisinde maçta Ortalama 1300-2000 rpm olarak çalışıyordu) 1732140213...
  8. S

Merhabalar Sistemim darboğaz yapıyormu ACİL

Merhabalar Msi afterburner üzerinden bilgisayarımın oyun için verdiği performansları incelerken ortalama ekran kartının %100 kullanıma sahip olduğu yerde işlemcimin ortalama %80 lerde olduğunu gördüm Bunun için Pubg oyununda Ortalama 1 dakikalık bir ekran kaydı aldım sizde inceleyip bana geri...
  9. S

Çözüldü✓ Steam Pubg açılırken 2 FPS

Merhabalar Msi afterburner kullanıyorum Fps görmek için Dün bilgisayarımda Sıkıntısız bir şekilde Yüksek ayarlarda 300-350 fps steam pubg oynarken Bu gün format attım driverlarımı vs herşeyimi kurdum Steam pubg indirdim oyuna girerken yüklenme ekranında 2 fps oluyor 2-3 dakika beklememe...
  10. S

ML240L V2 SES SORUNU

Arkadaşlar merhaba ML240L V2 Cooler master sıvı soğutma kullanıyorum Dün aldım montajını yaptım Bilgisayar boştayken herhangi bir sorun yok fakat Steam pubg açtığım zaman Yüksek bir ses geliyor fan sesi olduğunu düşünüyorum Oyunu kapattığım zaman anında kesildi bu ses Bu sorunu nasıl çözerim...
  11. S

A620m h anakarta ML240L V2 kurulumu

Arkadaşlar merhaba Bu gün itopya mağazasından ML240L V2 Sıvı soğutma aldım kurulumunu yapıcağım Anakartım Gigabyte A620m h Fakat anakart üstünde pompa girişi yok hem radyatör fanı için hemde pompa girişi için 2 slot mevcut Bir arkadaşım diyorki Pompayı Sys fan1 slotuna bağla Radyatör fanını...
  12. S

Ryzen5 7600x Soğutucu Önerisi #ACİL#

Ryzen5 7600x için Bir soğutucu önerir misiniz? arkadaşlar Bütçe 3K Ömürlük bir kule tipi soğutma düşünüyorum Sıvı soğutma düşünmüyorum kasanın üst tarafında çift fan var Arkadaşlar öneriniz üzerine hemen gidip alıcağım
  13. S

Ryzen5 7600x için Soğutucu

Ryzen5 7600X İşlemci için bir soğutucu arayışındayım Stock fanın yeticeğini düşünmüyorum Bütçeyi çok zorlamayacak şekilde (max 5.000-6.000 arası) Kule tipi soğutucu mu daha mantıklı olur Sıvı soğutmamı (ÖMÜRLÜK OLUCAK) Önerebiliceğiniz ürünleri Konu altına atarsanız sevinirim İyi forumlar...
  14. S

Türknet İnternet sorunu

Türknet 100 mbps Paket kullanıyorum 89 mbps kadar alıyorum bundan yana hiç bir sorun yok Ms ping sorunumda yok Fakat internet birden gitti Yaklaşık 3 Saat kadar internetim yok Modemimde Dsl Lambası 10-15 saniye boyunca yanıp yanıp sönüyor sonrasında ortalama 40-45 saniye kadar hiç yanmıyor bu...
  15. S

BU SİSTEM DARBOĞAZ YAPARMI R5 7600X RX 7600XT

Merhabalar Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa da kusura bakmayın İtopya üzerinden bir sistem topladım bunu sizinle birlikte paylaşmak istiyorum sistem darboğaz yaparmı veya herhangi bir sorun çıkartırmı bana diye İşlemci:AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB Önbellek 6...
Geri