Arama sonuçları: *

• Users: bulutic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bulutic

Mizah Sayfası İçin İsim Önerisi

Selam arkadaşlar! Daha önce Kadeh.Media adıyla içerik üretiyorduk, ama artık yeni bir isim arıyoruz. Forumda fikirlerinizi almak istedik. Akılda kalıcı, kısa ve konseptimize uygun isim önerilerinizi bekliyoruz 😎
  2. bulutic

Yayın Ekibime Katılacak Oyuncular Aranıyor – Gelin Takılalım!

Merhaba arkadaşlar, Yayınlara yeni başladım ve eğlenceli bir ekip kurmak istiyorum. 🎮 Oynamayı sevdiğim oyunlar: CS2, Valorant, Minecraft ve Assetto Corsa. Eğer siz de birlikte oynayıp keyifli vakit geçirmek isterseniz, ekibime katılabilirsiniz. Discord üzerinden iletişime geçebiliriz, gelin...
  3. bulutic

Kız arkadaşım için valorant isim öneri

kız arkadaşım valoya başlıcak isim söylermisiniz aklıma gelmedi onun aklınıda gelmedi ismi Alina
  4. bulutic

Staj defteri nasıl doldurulur

staj basladigindan beri doldurmuyorum bilmiyorum nasil doldurduguma 8 hafta yapıyorum 5 hafta kaldi fotoraflari cektim ancak staj defteri 30 sayfa nasil doldurabilirim elektrik elektronik meslek liseli gittigim yerde showroomda çalışıyorum imalata almadılar yardim edersiniz sevinirim
  5. bulutic

📢 Yeni Ekip Kuruldu – Aktif ve Eğlenceli Oyuncular Aranıyor

Merhaba, Kendi kurduğum ekibe katılacak aktif ve uyumlu oyuncular arıyoruz. CS2 ve diğer ekip temelli oyunlarda birlikte oynayacağız. Ayrıca Kick üzerinden yayınlar da açacağız. Yayınlarda ekipçe oynayıp eğlenceli ve kaliteli içerikler üretmeyi hedefliyoruz. 🎯 Aradıklarımız: • Takım oyununa...
  6. bulutic

Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

Selam! Yayın açmıyorum ama Kick'te yayın yapan bir ekibe katılmak, hafta sonları birlikte oyun oynamak istiyorum. Şu an genelde CS 2 ve ETS 2 oynuyorum, ekip oyunları favorim. Hafta sonları müsaitim, uyumlu ve samimi bir ekip arkadaşı arıyorum. İlgilenenler DM'den yazabilir!
  7. bulutic

Steam Çizim Eseri Yüklerken Çözünürlük Sorunu Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar, Steam üzerinde bir çizim vitrini yapmak için bu yöntemi denedim. Adımlar şöyle: Tarayıcıda Steam’i açıyorum, çizim eseri oluşturuyorum, Oluşturma sayfasında resmi seçip sağ tıklayarak "İncele" (Inspect) seçeneğine tıklıyorum, Konsola şu komutu yazıyorum...
  8. bulutic

Steam profilim önerisi

steam profilim şuan iyi mi? sizce https://steamcommunity.com/profiles/76561199785650521/ kötüyse iyi bir şey önerir misiniz?
  9. bulutic

Yardım GAME LOOP PUBG MOBİLE AYARLARI NE YAPMALIYIM

GAMELOOP PUBG MOBİLE AYARLARIMI NASIL YAPMALIYIM EKRAN KARTIM : 1650 Tİ İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7 4800H LAPTOP : İDEAPADGAMİNG 3 LENOVO BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ OYUNDA ERANGEL MAPİNDE ETKİNLİĞE ATLIYORUM VE OYUN KASMAYA BAŞLIYOR DROP GİRİYOR HABİRE
  10. bulutic

Öneri Steam 5 dolarlık oyun önerisi verirmisiniz

steamde 6 dolar yada 5 dolarlık simulasyon oyunları veya aksiyon oyunları önerir misiniz?
  11. bulutic

Minecraft Oyun Ekibi Arıyorum!

Merhaba arkadaşlar, Ben Bulut, Minecraft'ta birlikte oynamak üzere bir ekip oluşturmak istiyorum. Amacım 4-5 kişilik bir grup kurarak Survival modunda eğlenceli zaman geçirmek. Eğer sen de benimle bu maceraya katılmak istiyorsan, lütfen mesaj at! Aradığım kriterler: Minecraft'a ilgi duyan ve...
  12. bulutic

[CS2] 5v5 Hazırlık Maçı İçin Takım Arıyoruz!

Selam arkadaşlar! CS2 oynayan ve rekabetçi bir hazırlık maçı yapmak isteyen arkadaşlar veya takımlar var mı? Bizim bir e-spor takımımız var ve 5v5 antrenman maçı yapmak istiyoruz. Eğer bir takımınız varsa karşılıklı maç yapabiliriz, yoksa arkadaşlarınızı toplayıp bizle oynayabilirsiniz. Maç...
  13. bulutic

Tasarım sunucum için yetkili arıyorum

Sunucumuz'un Amacı Sunucumuzun Amacı: Bu sunucu, yaratıcı tasarımcıların, sanatçılarının ve ilgili her kişinin bir araya gelip fikirlerini paylaştığı, ilham aldığı ve birlikte büyüdüğü bir topluluk oluşturmaktır. Tasarım hakkında bilgi paylaşımı, proje tartışmaları, yeni araçlar ve teknikler...
  14. bulutic

Incelemenizi gönderirken bir sorun oluştu hatası

forza 4'i 70 saat oynadım ve inceleme yapmak istedim ancak yapamadım bu hatayı verdi
  15. bulutic

Steam İndirimden 2,51 $'a Alınacak En İyi Oyun Hangisi?

Öncelikle Hoşgeldiniz Steam Cüzdanımda 2,51 para kaldı sizce hangi oyunu almalıyım indirimdeyken
  16. bulutic

Kickde e posta adresi nasıl değiştirilir

Kickde eski e-posta adresim var ve onu değiştircem yenisiyle ama nasıl değiştiriliyor bulamadım yardımcı olurmusunuz
  17. bulutic

Kick için Ekip arıyorumm

Kick için ekip arkadaşları aramaktayım, ne yazık ki ekibimde hiç kimse yokx En az 5 kişi şeklinde başvurularınızı bekliyorum. https://form.jotform.com/243212883233957 discord : golbasilibulut
Geri