Arama sonuçları: *

• Users: cC0WB0Yy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Minecraft skin yapabilecek var mı?

Minecraft'da kendime özel skin istiyorum. Kovboy olacak. Yapabilecekler lütfen Steam üzerinden benimle iletişime geçsin. Steam adım: cC0WB0Yy
  2. C

80 kilo için pantolon önerisi

Ben mezuniyet için beyaz gömlek, siyah ayakkabı aldım. Pantolon 80 kilo için hangi kalıp pantolon alabilirim mezuniyete uygun ve gömleğin altına uygun pantolon önerilerinizi bekliyorum. Bana kumaş pantolon veya kumaş baggy fit pantolon olur mu?
  3. C

This War of Mine Steam'de %95 indirimle $0.52

Steam'de This War of Mine %95 indirime girerek $0.52, This War of Mine: Stories - season Pass ise %80 indirimle $0.79 İkisini birlikte alınca $1.31 almayı düşünenler değerlendirebilir.
  4. C

15 bin TL telefon tavsiyesi

15 Bin TL'ye telefon almak istiyorum. Kamerası güzel olan ve iyi bir telefon olsun. Xiaomi olmazsa sevinirim.
  5. C

Temu'dan Termos Alınır mı?

Stanley gibi markalar pahalı olduğu için Temu'dan şu termosu almak istiyorum. İyi mi, alınır mı? Başka "Pipetli Termos" öneriniz varsa Temu'dan olur, Trendyol olur, Hepsiburada olur, bütçe max 1000 TL Ürün linki: https://share.temu.com/g6t2pY1YGrA Düzenleme: Hepsiburada'da Stanley Pipetli...
  6. C

Yardım Lapex network virüslümü

merhabalar ben lapex network adında minecraft launcher indirdim ve oyunu açmam için .bat lı bir dosyayla açmam gerekiyor .bat taki kod virüslü mü virüslü değilse bile lapex network virüslü mü yardımcı olur musunuz? .bat kodu: @echO off cd /d "%~dp0" "%~dp0jdk-x64/bin/javaw" -noverify -jar...
Geri