Arama sonuçları: *

1. M

3.000 TL Airfryer Önerisi Alabilir miyim?

Bu fiyatlara alabileceğim en iyisi nedir?
  2. M

10-15 bine yurtdışı telefon önerisi

Ne kadar suya dayanıklı olursa okadar iyi beklentim sarjı iyi gitsin dayanıklı telefon olması. Motorda kullanacak. Nedir öneriniz?
  3. M

Nothing Phone 1 Telefonum birden bire bozuldu. Yardımcı Olur musunuz?

Youtube vb ses ile ilgili bir şey çalarken ses 3 4 saniye de bir ses kesiliyor ama video devam ediyor sadece ses gelmiyor o saniyelik yerde. Sarj olurken gidip geliyor. Telefon çevirme gibi işlevler olmuyor. Yatay dikey arası geçiş olmuyor. Bunlar durduk yere olmaya başladı. Yardımcı olur musunuz
  4. M

Airfryer önerisi alabilir miyim?

Fiyat performans kaliteli bir şey önerir misiniz? Kumtel vardı 2 yılda bozuldu. Bütçe 2 - 3 - 4 değerse 4 e kadar çıkabilirim.
  5. M

Süpürge Seçmeme Yardımcı Olur Musunuz?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2 seçenek arasında kaldım. Bosch'un çift bataryalı 712xxl dikey süpürgesi mi? Yoksa Samsung Jet 85 mi? Hangisi daha iyidir baktım kafam yandı. O paralara bir tık üstüne daha iyi bir dikey kablosuz süpürge varsa önerin lütfen. Bugün alacağım desteğinizi...
  6. M

Sarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Sarjlı Dikey Süpürge Önerisi Bütçem 15 ne önerirsiniz*?
  7. M

Motosiklet için kamera önerisi? İndirimli ürün yok mu?

Merhaba. Motor için aksiyon kamerası istiyorum. Her şey indirime giriyor foruma hergün bakıyorum kimse indirimli aksiyon kamerası paylaşmamış. DJI Osmo Action 4 şu model bir ara ,indirdimdeydi forumda görmüştüm şimdi uçmuş. Yok mudur arkadaşlar
  8. M

Aula F87 Pro klavyem 2 tuşu birden algılamıyor.

Merhaba. Klavyeyle hiç oyuna girmemiştim. 2 gün önce girince farkettim ki w basarken d basınca d tuşun algılamıyor. Warzone oynarken delirdim. Müşteri hizmetlerini arayamadım teknostore akşam olduğu için. Dün de arayamadım 29 ekim diye. Bugün aradım. 2 haftaya dosya bekliyoruz dendi. Video at...
  9. M

Kask için intercom önerisi alabilir miyim?

Sürekli motor fenomenlerinin aynı modelleri önermesinden kafam karışık. Deneyimlediğiniz fiyat performans intercom önerir misiniz? bütçem 2k Sadece müzik dinlemek ve biriyle konuşmak için istiyorum. 2 3 kişiyle bağlanması umurumda değil. Kimseye bağlanmasa da olur.
  10. M

28 bine en iyi telefon s24fe 256 mı?

Daha iyisi var mı bu fiyata? Günlük kullanım
  11. M

Cs2 kasalarını nerede satabilirim?

37 tane kasa var toplam değeri 260 dolar. Nerede güvenilir ve en az zararla satabilirim?
  12. M

30-35Bin arası buzdolabı önerisi yapar mısınız?

Merhaba. Şöyle sağlam uzun ömürlü fiyat performans buzdolaabı önerisi alabilir miyim? Vestel aldım geçen sefer garaantisi bittiğinden 6 ay sonra bozuldu. Baba marka istiyorum. Birde olabilirse tam hakim değilim buz yapan içeceklik ufak buzdolardan buzdolabı var mıdır o bütçeye.
  13. M

10.000 TL Süpürge Önerisi Yapar Mısınız?

Selam arkadaşlar. Evim küçük çekimi çok kuvvetli fiyat performans süpürge arıyorum. Kablosuzmuş ufakmış öyle dertlerim yok. İyi çeksin gördüğünü alsın uzun yıllar kullanayım yeterli. 1 kere geçince alsın tüm pisliği. Benim emektar philips bozuldu. Bütçem artar veya azalır bulduğunuz şey değerse...
  14. M

32.000 Daha iyisi var mı?

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-intel-core-i5-12600hx-24g-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-rtx4050-6gb-freedos-gaming-laptop-83gs00p6tr-p-892391469?boutiqueId=678229&merchantId=968
  15. M

Ps5 pro en uygun nereden alınır yurtiçi

ps5 pro en uygun nereden alınır yurtiçi
  16. M

24' En ucuz monitor. İş yerine lazım

24' En ucuz monitor. İş yerine lazım
  17. M

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi
  18. M

40.000 Hazır sistem önerisi

Merhaba, 40 bin bütçem var. Cs2 oynayacağım daha çok. Sağlam 4070 lı ve işlemcisi makine gibi cs2 ve yayında uçuracak sistem lazım
  19. M

15.000 TL Bulaşık Makinesi Önerisi Alabilir miyim?

Bütçem 15-16 a kadar çıka ama bukadar vemeye gerek var mı...
  20. M

Şarjlı matkap önerisi lazım

Şöyle ömürlük matkap lazım. fp indirimde ürün var mı aklınızda.
Geri