Arama sonuçları: *

• Users: sametbey1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

9070xt mk1 fps düşüşü drop

Oyun 9070XT'de inanılmaz derecede takılıyor, bazen tek haneli %1'lik düşüşler bile oluyor. Beni deli ediyor.Kenar yumuşatma, ölçekleme, performans modu, VSYN açık ve kapalı, kare oluşturma açık ve kapalı, RT açık ve kapalı gibi mümkün olan her ayarı denedim ama hiçbir şey işe yaramıyor. Oyun...
  2. S

Ps4 pro kırık alınır mı ?

Arkadaşlar playstion 4 pro almayı düşünüyorum çok fazla ps seven biri değilim fakat pes 21 için alacağım evde zaten canavar pc var :D ama pes 21 için alacağım bir ilan gördüm ps4 pro kırık satıyor alınır mı ? nelere dikkat etmeliyiz ? hiç bilmiyorum yardımcı olursanız kırıkta istediğimiz bütün...
  3. S

Masam çok toz çekiyor

Arkadaşlar kasam yukarıda ve çok tozlanıyor. Her gün silmeme rağmen oyun oynarken bile ağzımda tozlanmış hissediyorum. Kasayı alta koydum, onda da bacağıma sıcak hava üflüyor. Ne yapacağım? Nasıl önlerim bu tozu?
  4. S

Anakart cpu ve dram ışığı yanıyor

Arkadaşlar masaüstünde gezerken AMD driver girdim otomatik hız aşırtma yapmış bunu varsayılan yaptım direk yeniden başlatıyor ekranı geldi, sonra bilgisayar açılmadı statik elektrik falan almayı denedim olmadı. DRAM ve CPU ışığı yanıyor ne yapmam gerek? 9070XT ekran kartı. MSI X870 Gaming Plus...
  5. S

Bios m2 SSD Görmeme sorunu

Arkadaşlar Bazen bilgisayarı açtığımda direk biosa atıyor boot menüde windows boot manager görmüyor ama ssdmi görüyor bios tanıyor ne yapacağım şuan bilgisayarımdan yazıyorum yeniden başlattım bilgisayar açıldı
  6. S

Bilgisayar açıldığında biosa atıyor

Dün windows 11 den windows 10a geçiş yaptım temiz kurulum ile bazen kendi kendine biosa giriyor bazen direk açılıyor boot menüye baktığımda bot manager yok
  7. S

Windows 11 setup dosyası nereye kuracağımı sormuyor

Arkadaşlar oyun indireceğim ama Windows 11 nereye kuracağımı sormuyor otomatik kuruyor PES 2021 yama yapacağım aynı şekilde ne yapacağım ayarı var mı bunun?
  8. S

Dell Alienware AW2724HF 360 Hz alınır mı?

Arkadaşlar monitör alacağım 360Hz bir monitör düşünüyorum sizce ne almalıyım Dell Alienware AW2724HF 27 bu cazip geldi. Bir de ASUS TUF var 280 Hz? Sizin öneriniz nedir?
  9. S

Sp futbol life 25 oyun yavaşlaması

Arkadaşlar SP Football Life 25 oynarken oyun bir zaman sonra yavaşlıyor. Oyun hızım 2 iken çok ağırlaşıyor nasıl çözüm bulabiliriz? Üst seviye sistemim var.
  10. S

Cat8 kablo alınır mı

Arkadaşlar internetim TurkNet fiber. Hız testlerde 1000 Mbps alıyorum kendi verdikleri kabloyu kullanıyorum. CAT8 Ethernet kablosu almaya gerek var mı? Alırsam ne avantajı olur? CAT 6 veya CAT 8 evde Sovyet roketi bilgisayarım var. O yüzden bunu değiştirsem mi diye düşünüyorum.
  11. S

Windows 11 simgeler bulanık

Arkadaşlar şu lanet Windows 11 geçeyim dedim, geçmez olaydım. Bu nasıl bir işletim sistemi? Her şeyi sorun keşke geçmeseydim. Benim oyun klasörümdeki program simgeleri bulanık. Denemediğim yol kalmadı. Ölçeklendirme vs nasıl yapacağız? Bilen biri var mı?
  12. S

2k monitör mü 1080p mi?

arkadaşlar 27 inçlik monitör alacağım bu kullandığım monitör 23inçlik küçük diye yenisini alacağım sizce 2k mı yoksa 1080p mi almalıyım sistem özelliklerim : 9070 XT Ryzen 9 9900x 64 GB RAM bu eskisini 2. monitör olarak kullanabilirim . birde valo cs gibi online 1080p oynuyoorum 2k da 1080p...
  13. S

2K monitörü 1080p kullanmak sorun yaratır mı?

ASUS TUF VG27AQML1A 27 inç 1 ms 260Hz 2K IPS Gaming monitör siyah monitör almayı düşünüyorum. Valorant CS gibi oyunlarda 1080p kullansam sorun olur mu? Bir de kaç Hz verir 260 Hz verir mi? Görüntü net olmaz diyen vs var. Bir de 2. monitör olarak 1080p monitörüm var 144 Hz.
  14. S

1.2 DP çıkışlı monitöre 2.1 takmak

Arkadaşlar ekran kartım 2.1 DP destekliyor, monitörüm 1.2 DP destekliyor. Ben gidip 2.1 DP kablosu alsam sıkıntı olur mu? Ugreen DisplayPort 2.1 kablo VESA sertifikalı bunu almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Fuul HD
  15. S

Ps5 pes 2021 kadro güncelleme yaması

Arkadaşlar PlayStation 5'im var PES 2021 kadro güncellemek istiyorum ücretsiz yama var mı yapabileceğim?
  16. S

% 100 Klavye önerisi

Arkadaşlar klavye alacağım. Gamepower Ogre. K3 Pusat Pro tarzı önereceğiniz klavye var mı? Ne almalıyım red switch, ses açma kapama tuşu olsun.
  17. S

Anakart işlemci yuvası pinleri yamuldu

Arkadaşlar işlemci yuvasına termal kaçtı temizleyim derken pinler yamuldu tanıdığım bilgisayarcı uğraştı yapamadı görüntü gelmiyor msi garantiye göndersem yapar mı Yoksa anakartım çöp mü oldu 12k
  18. S

Ryzen 9 9900X boşta 50 derece oluyor

Arkadaşlar Ryzen 9 9900X kullanıyorum, işlemcim boşta 47-52 derece arası. Sıvı soğutma kullanıyorum. Oyunlarda; Valorant: 51. The Last of Us: 55-60 Arctis Freezer III 360 kullanıyorum, CPB kapalı.
  19. S

Artic freezer 360 sıcaklık sorunu

Arkadaşlar sıvı soğutma yeni taktım PC komple yeni boşta 55 derece sizce normal mi? 50-55 derece yükte denemedim işlemci Ryzen 9 9900X soğutucuyu tek kablo ile bağladım CPU fan taktım montajda nasıl bir yanlışlık olabilir.
  20. S

Artic freezer III 360 deepcool ch560 sığar mı

Arkadaşlar artic freezer 360 aldım herkes çok kalın vs diyor napcam sizce sığar mı Yarın geliyor Anakart : msi x870 gaming plus Kasa : deepcool ch560
Geri